۲۷ بهمن ۱۳۹۵

راه هایی برای سالم نگه داشتن قلب

۲۷ بهمن ۱۳۹۵ 2189 بازدیدکننده 0 نظر
راه هایی برای سالم نگه داشتن قلب در این مقاله می خوانید

برای مراقبت از سلامت قلب خود باید نکات زیر را در زندگی روزمره در نظر داشته باشید. ...

راه هایی برای سالم نگه داشتن قلب

تحرک داشته باشید

بسیاری از ما برای تناسب‌اندام خود ورزش می‌کنیم اما ورزش برای سلامت قلب نیز مفید است. پنج روز در هفته به مدت سی دقیقه ورزش به سلامت شما کمک می‌کند. اهمیتی ندارد چه نوع ورزشی را انتخاب می‌کنید اما باید به حد کافی شدید باشد تا کمی عرق کنید.

 

سیگار را ترک کنید

سیگار به مقدار زیادی خطر بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد. همچنین بهتر است از دود سیگار نیز دور باشد زیرا آن هم خطرات زیادی برای شما خواهد داشت. تحقیقات نشان داده‌اند خطر بیماری‌های قلبی در کسانی که در معرض دود سیگار هستند حدود 25 تا 30 درصد بالاتر است.

 

مراقب وزنتان باشید

اضافه‌وزن یا چاقی خطر بیماری‌های قلبی را افزایش خواهد داد. پزشکان از حجم توده‌ی بدنی استفاده  می‌کنند تا بررسی کنند آیا وزن شما در رنج خوبی است یا نه. وزن زیاد می‌تواند باعث بالا رفتن فشارخون، کلسترول بالا و افزایش سطح تری گلیسیرید شود و میزان کلسترول خوب خون را کاهش خواهد داد. همچنین خطر ابتلا به دیابت بیشتر خواهد شد.

 

سوخت‌رسانی به قلب

باید به حد کافی میوه، سبزیجات، غلات، لبنیات کم‌چرب، پروتئین کم‌چرب و ماهی، مغزها و حبوبات و روغن سبزیجات استفاده کنید. مصرف چربی اشباعی، چربی ترانس، سدیم، گوشت قرمز، شیرینی و نوشیدنی‌های قندی را محدود کنید. اگر می‌خواهید گوشت قرمز بخورید برچسب روی بسته‌بندی را نگاه کرده و ببینید کدام یک کم‌چرب‌تر هستند، آن را انتخاب کنید.

 

به اندازه‌ی کافی بخوابید

خواب کافی شاخصی اساسی برای سالم نگه داشتن قلب است. کم‌خوابی باعث اختلال در سلامت و فرایندهای بیولوژیکی در بدن می‌شود، مانند سوخت‌وساز گلوکوز، فشارخون و التهاب. سعی کنید اغلب شب‌ها هفت تا هشت ساعت بخوابید.

 

مراقبت از دندان‌ها

دهان سالم می‌تواند شاخصی برای سلامت قلب باشد. کسانی که از بیماری‌های لثه رنج می‌برند اغلب دچار بیماری‌های قلبی نیز خواهند شد. باکتری‌های دهان باعث بیماری‌های لثه شده و می‌توانند به جریان خون وارد شده و باعث بالا رفتن پروتئینی در آن شود، شاخص التهاب برای رگ‌های خونی. این تغییرات خطر بیماری‌های قلبی و سکته را زیاد خواهد کرد.

 

یادگیری مدیریت استرس

استرس شدید می‌تواند باعث بالا رفتن فشارخون، آسم، سندروم روده و ... شود. زمانی که تحت استرس قرار دارید بدن از خود آدرنالین آزاد خواهد کرد، هورمونی که باعث می‌شود موقتاً تنفس و ضربان قلب زیاد شده و فشارخون افزایش یابد. اگر در معرض استرس مداوم باشید می‌تواند این امر روی سلامت قلب و دیگر اعضا تأثیر بگذارد.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040