۲۴ بهمن ۱۳۹۵

باورهای رایج درباره آنفولانزا و سرماخوردگی

۲۴ بهمن ۱۳۹۵ 1838 بازدیدکننده 0 نظر
باورهای رایج درباره آنفولانزا و سرماخوردگی در این مقاله می خوانید

باورهای زیادی در مورد سرماخوردگی و آنفولانزا بین مردم رواج دارد. اما از کجا بدانید کدام یک واقعیت است و کدام افسانه؟ ...

باورهای رایج درباره آنفولانزا و سرماخوردگی

هوای سرد شما را بیمار می‌کند

چند بار مادرتان به شما گفته است اگر در سرما بیرون بروید بیمار خواهید شد؟ اما متاسفانه این حرف استناد علمی زیادی ندارد و سرما عامل بروز سرماخوردگی یا آنفولانزا نیست و شاید تنها با کاهش دمای بدن باعث هیپوتیرمی شود.

 

غذا خوردن یا نخوردن

برای سرماخوردگی زیاد بخورید و برای آنفولانزا نخورید. هرکدام از این ها که به شما گفته شده است بدانید درست نیست. بهترین راه حفظ آب بدن و خوردن چیزی زمان گرسنگی است.

 

من از سگم سرماخورده‌ام

بیماری‌هایی هستند که می‌توانند از حیوان به انسان منتقل شوند اما شما نمی‌توانید از سگتان مبتلا به سرماخوردگی یا آنفولانزا شوید.

 

ویتامین c برای درمان یا پیشگیری

این باور کاملا رد شده نیست اما برخی تحقیقات نشان داده اند ویتامین c در بیشتر افراد تاثیری بر درمان یا پیشگیری از سرماخوردگی ندارد.

 

در زمان بیماری نباید ورزش کنید

اگر مبتلا به آنفولانزا هستید بهتر است ورزش را کنار بگذارید. ورزش در این شرایط گزینه‌ی خوبی برای شما نخواهد بود. اما کمی سرماخوردگی دلیل نمی‌شود از ورزش دوری کنید. کمی در مورد ورزش در زمان بیماری راهنمایی بگیرید.

 

سرماخوردگی در بارداری رایج‌تر است

اگر باردارید و احساس ناخوشی دارید شاید خیال نمی‌کنید. زنان باردار واقعا بیشتر مستعد بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا هستند.

 

در زمان بیماری نباید به کودکتان شیر بدهید

بسیاری از مادران شیرده نمی دانند شیردهی در زمان بیماری بی خطر است یا نه. شیر مادر همیشه برای کودک خوب است و بیشتر اوقات ادامه‌ی شیردهی بهترین گزینه است. اما بهتر است برای اطمینان با پزشک خود مشورت داشته باشید.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040