۲۲ آبان ۱۳۹۶

وقتی گرسنه اید در بدن چه اتفاقی می افتد

۲۲ آبان ۱۳۹۶ 1516 بازدیدکننده 0 نظر
وقتی گرسنه اید در بدن چه اتفاقی می افتد در این مقاله می خوانید

گرسنگی اگر از کنترل خارج شود می‌تواند تأثیراتی جدی بر حالت روحی شما داشته باشد. در اینجا می‌گوییم چه اتفاقی خواهد افتاد. ...

وقتی گرسنه اید در بدن چه اتفاقی می افتد

افت قند خون

اولین چیزی که در زمان گرسنگی اتفاق می‌افتد این است که مواد غذایی وعده‌ی قبلی کاملاً استفاده می‌شود. گلوکوز که از غذاهای دارای کربوهیدرات تأمین می‌شود اولین سوخت بدن و مغز است. اگر قند خون بیفتد بدن وضعیتی تهدیدکننده را حس می‌کند زیرا سوخت لازم برای عملکرد درست مغز را  نخواهد داشت.

 

 

شکم خالی به مغز پیام می‌دهد

بدن سیستم‌های زیادی دارد که شما را تشویق به خوردن قبل از گرسنگی شدید می‌کند. با پایین آمدن قند خون معده پیامی به عصب‌های انتقالی به مغز می‌دهد که بگوید نیاز به غذا دارد. زمانی که پیام توسط مغز دریافت شد مغز سیگنال‌هایی به دیگر اعضای بدن ارسال می‌نماید تا نشان دهد وضعیت اورژانسی است.

 

 

پیام مغز برای آزاد کردن قند ذخیره‌شده

بخشی از سیستم پیام‌دهی این است که بدن شروع به آزادسازی هورمون‌هایی در واکنش خواهد کرد. دو هورمون مهم برای تشویق بدن به آزاد کردن قند ذخیره‌شده ترشح می‌شوند تا قند خون دوباره بالا رود. این هورمون‌ها به بدن می‌گویند گلیکوژن آزاد کند تا قند خون به سطح عادی برگشته و مانع بی‌غذا ماندن مغز شوند. مشکل این است که هر بار مقدار زیادی گلوکوز ذخیره‌شده در بدن وجود نخواهد داشت.

 

 

ترشح هورمون استرس

ازآنجایی‌که گلوکوز ذخیره شده محدود است سیگنال فوری دیگری به بدن ارسال شده و می‌گوید از غده آدرنال هورمون استرس را ترشح کند. این هورمون‌ها برای فعال کردن مکانیسم مبارزه در بدن هستند تا بدن را تحریک به مبارزه و یافتن غذا به هر قیمتی کنند. همچنین باعث می‌شوند شما نگران شده و احساس کنید در خطر هستید زیرا بدن به‌زودی مبارزه برای یافتن غذا را شروع خواهد کرد.

 

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040