۱۴ مهر ۱۳۹۴

چگونه یک رابطه خانوادگی سالم بسازیم

۱۴ مهر ۱۳۹۴ 3202 بازدیدکننده 0 نظر
چگونه یک رابطه خانوادگی سالم بسازیم در این مقاله می خوانید

در خانواده‌ی سالم اعضای خانواده هر زمان که به آن‌ها نیاز داشتید در کنار شما هستند. داشتن یک رابطه‌ی سالم خانوادگی خودبه‌خود نیست بلکه نیاز به زمان و تلاش دارد. ...

چگونه یک رابطه خانوادگی سالم بسازیم

مرحله‌ی یک

زندگی موفق

به‌عنوان یک خانواده هرشب با هم غذا بخورید. با هم غذا خوردن عادت سالمی است که کمک می‌کند همه در خانواده کنار هم جمع شوند. باهم غذا خوردن به کودکان آداب درست را یاد می‌دهد و آن‌ها را به خوردن غذاهای سالم تشویق می‌کند. حتی اگر بچه ندارید بازهم غذا خوردن در کنار یکدیگر باعث می‌شود از خستگی کار و مشکلات روز دور شوید و کمی آرامش یابید.

 

مرحله‌ی دو

زندگی موفق

اوقات تفریح خود را صرف کارهایی کنید که همه‌ی اعضای خانواده از آن لذت می‌برند. شما می‌توانید عصر جمعه باهم شطرنج بازی کنید، با یک تیم ورزشی همراه شوید و یا کتابی را بخوانید. شاید پیدا کردن زمان برای بودن در کنار خانواده برای شما سخت است اما سعی کنید حتماً مهمانی‌های خانوادگی کوچکی برای خودتان ترتیب دهید، این کار کمک می‌کند هر هفته باهم ارتباط برقرار کرده و یکدیگر را بهتر بشناسید. گذراندن مکرر زمان در کنار یکدیگر چیزی است که اعضای خانواده را مانند یک واحد نزدیک به هم نگه می‌دارد.

 

مرحله‌ی سه

زندگی موفق

به فضای شخصی یکدیگر احترام بگذارید. اگر شوهر شما می‌خواهد کمی تنها باشد این فرصت را به او بدهید. زمانی که کودک نوجوان شما خانه نیست وسایل او را نگردید. همه‌ی افراد نیاز به فضای خصوصی برای تنهایی دارند و احترام به فضای خصوص از چیزهایی است که روابط را قوی می‌کند. اگر چندین کودک دارید باید به‌عنوان والدین زمانی بگذارید تا با هریک کمی تنها باشید. مثلاً پسرتان را با خود به پارک ببرید درحالی‌که دخترتان با پدرش به سینما می‌رود. تنها بودن با والدین باعث می‌شود کودک شما احساس کند اهمیت خاصی دارد.

 

مرحله‌ی چهار

زندگی موفق

اجازه دهید همه‌ی افراد خانواده آزادانه احساسات خود را بیان کنند. برای حفظ یک رابطه‌ی خانوادگی سالم هر عضو باید بتواند آزادانه صحبت کند و به نظرات دیگران نیز گوش دهد. گوش دادن اجازه می‌دهد شما شناخت بیشتری از افکار و شخصیت اعضای خانواده‌ی خود پیدا کنید. مکالمات باعث می‌شوند شما بتوانید نگرانی‌ها و احساسات خود را راحت بیان کنید. هرگز صحبت‌های دیگران را قطع نکنید. به‌جای آن تا پایان حرف‌های او را گوش دهید، سپس احساس خود را بگویید. این طرز مؤثر گفتگو از جروبحث‌ها جلوگیری کرده و اختلافات را حل می‌کند. درنتیجه رابطه‌ی خانوادگی شما را سالم نگه می‌دارد.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040