۳۰ خرداد ۱۳۹۶

با تغییر هوا در بدن چه اتفاقی می افند؟

۳۰ خرداد ۱۳۹۶ 1767 بازدیدکننده 0 نظر
با تغییر هوا در بدن چه اتفاقی می افند؟ در این مقاله می خوانید

تغییرات هوایی می‌توانند تأثیر زیادی بر بدن، سلامت و وضعیت کلی شما داشته باشند. ...

با تغییر هوا در بدن چه اتفاقی می افند؟

تأثیر بر فشارخون

فشارخون

فشارخون شما می‌تواند براثر عوامل متفاوتی تغییر یابد و آب‌وهوا نیز استثنا نیست. تغییر فشار هوای محیط می‌تواند باعث تغییر فشارخون نیز شود. هوای گرم می‌تواند باعث بالا رفتن فشارخون گردد و از طرف دیگر در محیط‌های سردتر رگ‌های خونی نازک‌تر خواهند شد.

 

شاید سردرد شوید

سردرد

تغییرات زیاد آب‌وهوا، نور زیاد خورشید و تغییرات شدید فشار می‌تواند باعث میگرن شوند. همچنین در هوای سرد به علت تنگ شدن رگ‌های خونی مغز شاید دچار سردرد شوید.

 

خواب شما در  پاییز زیاد می‌شود

خواب

پرخوابی که در مقابل بیماری کم‌خوابی قرار دارد می‌تواند در برخی افراد با رسیدن پاییز آغاز شود. شاید فکر کنید این یعنی در پاییز بیشتر استراحت می‌کنید اما این‌طور نیست. در پاییز شما بیشتر می‌خوابید اما استراحت بدن کمتر خواهد بود! زود تاریک شدن هوا و افزایش میزان باران باعث می‌شوند در طول روز بیشتر خواب‌آلود باشید.

 

افزایش التهاب در زمستان

التهاب

عملکرد DNA با فصل‌ها تغییر می‌کند. در زمستان زمانی که هوا سردتر می‌شود میزان التهاب در بدن بالاتر خواهد رفت. این تغییر به‌این‌علت ایجاد می‌شود تا بدن بهتر بتواند با سرماخوردگی مبارزه کند. سلول‌های بدن طوری طراحی‌شده‌اند که در تابستان آب را در خود نگه‌داشته و چربی بسوزانند.
 

تأثیر فصل بر جنسیت نوزاد

جنسیت نوزاد

در فصل‌های گرم سال شما به احتمال بیشتری دارای فرزند پسر خواهید شد و احتمال دختر بودن نوزاد در هوای سرد بیشتر است. این یعنی در زمانی که هوا گرم یا سرد شود می‌تواند روی تعیین جنسیت نوزاد شما اثرگذار باشد.

 

خشکی پوست در زمستان

خشکی پوست

به علت سردی هوای بیرون پوست نسبت به زمان گرما و مرطوب بودن هوا رطوبت کمتری از محیط دریافت می‌کند. بادهای شدید پوست شما را خشک و آزرده می‌کنند و باعث آسیب شدید به سد چربی روی پوست خواهند شد.

 

افزایش خطر حملات قلبی در ماه‌های سرد

 حملات قلبی

با سرد شدن هوا احتمال حملات قلبی زیاد می‌شود. در سرما جریان خون کند شده و این باعث می‌شود ماهیچه‌های قلب سخت‌تر بتوانند اکسیژن موردنیاز خود را وارد خون کنند. دور بودن از شرایطی که اوضاع را برای شما بدتر خواهد کرد می‌تواند خطر حمله‌ی قلبی را کاهش دهد. 

 

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040