۱۵ مرداد ۱۳۹۴

گیاهان دارویی برای درمان برونشیت

۱۵ مرداد ۱۳۹۴ 3112 بازدیدکننده 0 نظر
گیاهان دارویی برای درمان برونشیت در این مقاله می خوانید

درمان‌های گیاهی ممکن است به تسکین علائم برونشیت و تسریع درمان آن کمک کنند. ...

گیاهان دارویی برای درمان برونشیت

برونشیت زمانی رخ می‌دهد که لوله‌های نایژه‌ای در شش‌ها ملتهب می‌شوند. دو نوع مختلف برونشیت وجود دارد – حاد و مزمن. برونشیت حاد نتیجه‌ی عفونت ویروسی است و اغلب طی 7 تا 10 روز برطرف می‌شود. برونشیت مزمن درنتیجه‌ی فاکتورهای محیطی مانند سیگار یا آلودگی هوا ایجاد می‌شود. افرادی که مبتلابه برونشیت مزمن هستند شاید نیاز باشد در کنار مصرف گیاهان برای درمان در شیوه‌ی زندگی خود نیز تغییراتی ایجاد کنند.

 

روغن اکالیپتوس

درمان گیاهی برونشیت

روغن اکالیپتوس ممکن است به درمان علائم برونشیت کمک کند.در تحقیقات انجام‌شده نشان داده شد این روغن در برونشیت مزمن در موش‌های صحرایی دارای خاصیت ضدالتهابی است. برای مصرف روغن اکالیپتوس در درمان برونشیت در خانه دو لیتر آب را بجوشانید. سپس 15 تا 20 قطره از روغن اکالیپتوس در آن بریزید. برای حداقل 15 دقیقه از بخار آن استنشاق کنید. در صورت نیاز این کار را چندبار در روز تکرار کنید.

 

گیاه ورباسکوم

درمان گیاهی برونشیت

ورباسکوم مواد مخاطی را از راه‌های تنفسی تمیز می‌کند و ممکن است به کاهش علائم برونشیت کمک کند. در قدیم هزاران سال بسیاری از پزشکان برای درمان انواع بیماری‌های تنفسی از ورباسکوم استفاده می‌کردند. اگرچه شواهد علمی درمان برونشیت توسط این گیاه کم است اما بسیاری از گیاه شناسان هنوز این گیاه را برای درمان تجویز می‌کنند. برای گرفتن بهترین نتایج با ریختن یک تا دو قاشق چای‌خوری برای خود چای گیاهی درست کنید. برگ‌های خشک‌شده‌ی ورباسکوم را در یک فنجان آب جوش ریخته و بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند. چای را صاف‌کرده و فوراً بنوشید. بیش از سه بار در روز از این ترکیب مصرف کنید. اگر به برگ‌های خشک آن دسترسی ندارید می‌توانید سه بار در روز از کپسول‌های 1000 میلی‌گرمی ورباسکوم استفاده کنید.

 

گیاه پنیرک پف نبات

درمان برونشیت

ریشه‌ی گیاه بیش از 35 درصد لعاب دارد که درد را آرام کرده و غشاء مخاطی آسیب‌دیده را بهبود می‌بخشد. برای استفاده از گیاه پنیرک در خانه از ریشه‌های آن چای درست کنید. از آب سرد استفاده کنید تا مانع حل نشدن لعاب‌های مفید شوید. 1 تا 3 قاشق چای‌خوری از ریشه در آن بریزید. هر شب یا هر 8 ساعت ریشه‌ی خشک‌شده یا تازه‌ی گیاه پنیرک را در یک فنجان آب سرد بریزید. سپس آن را صاف‌کرده و بنوشید. شربت‌های سرفه‌ای که حاوی گیاه پنیرک هستند نیز ممکن است برای تسکین علائم برونشیت فایده داشته باشند.

 

شیرین‌بیان

درمان برونشیت

شیرین‌بیان یک درمان گیاهی رایج برای مشکلات تنفسی است که ممکن است در درمان برونشیت نیز مؤثر باشد. این گیاه دارای خاصیت ضدالتهابی، ضدویروسی و خلط‌آور است. شیرین‌بیان سلول‌ها را تحریک می‌کند تا ترکیبات ضدویروس بسازند. سه بار در روز از کپسول‌های 400 تا 500 میلی‌گرمی یا 20 تا 30 قطره از  شربت شیرین‌بیان استفاده کنید. برای تهیه‌ی چای شیرین‌بیان 1.4 فنجان از ریشه‌ی شیرین‌بیان را در دو فنجان آب ریخته  و برای 10 تا 15 دقیقه آرام بجوشانید. سپس آن را صاف‌کرده و بجوشانید. بیشتر از شش هفته از شیرین‌بیان استفاده نکنید. زنان باردار یا شیرده و افرادی که دچار فشارخون بالا، بیماری کبدی با قلبی هستند نباید از شیرین‌بیان مصرف نمایند.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040