۸ بهمن ۱۳۹۳

چگونه از سلامتی نوزاد خود محافظت کنیم

۸ بهمن ۱۳۹۳ 3669 بازدیدکننده 0 نظر
چگونه از سلامتی نوزاد خود محافظت کنیم در این مقاله می خوانید

اگر در خانه‌ی خود نوزاد دارید لازم است اقداماتی را برای حفظ سلامت و امنیت او انجام دهید. ما در این مقاله برای شما توصیه هایی گرد آورده ایم. ...

چگونه از سلامتی نوزاد خود محافظت کنیم

نوزاد هدیه‌ای شگفت‌انگیز است، اما در کنار این لذت مقدار زیادی مسئولیت نیز وجود دارد. بنابراین در اینجا توصیه‌هایی آورده شده است که شما می‌توانید با عمل به آن‌ها از کودک خود محافظت کرده و به او یک زندگی سالم ببخشید:

 

1. برای چک کردن سلامتی کودک خود او را نزد متخصص اطفال ببرید. به‌طور عمومی، نوزادان در ابتدا هرچند هفته یک‌بار نزد دکتر برده می‌شوند، سپس، برای سال اول هرچند ماه یک‌بار ویزیت می‌شوند تا از رشد خوب آن‌ها اطمینان حاصل شود.

 

محافظت از سلامتی نوزاد

2. طبق توصیه‌هایی که می‌شود به آن‌ها واکسن بزنید. کودکان باید در مقابل برخی بیماری‌های خاص (مانند سرخک، هپاتیت A و هپاتیت B و بیماری‌های ناشی از پنوموکوک) واکسینه شوند. این واکسن‌ها می‌توانند در طول جلسات ویزیت دکتر تزریق شوند.

 

محافظت از سلامتی نوزاد

3. با شستن دست‌ها با صابون و آب گرم مانع گسترش میکروب‌ها شوید و از هر شخص دیگری که نزدیک نوزاد شما می‌آید نیز بخواهید همین کار را انجام دهد.

 

محافظت از سلامتی نوزاد

4. در طول فصل شیوع سرماخوردگی و آنفولانزا، تا حد ممکن کودک خود را از خانه بیرون نبرید.

 

5. اگر مجبورید بیرون بروید تماس خود با افراد دیگر را به حداقل برسانید. در فضاهای عمومی از افراد بخواهید نوزاد شما را تنها نگاه کرده و به او دست نزنند تا احتمال گسترش میکروب‌ها را کاهش دهید. گرچه خیلی هم به‌طور وسواسی تمیز نباشید، زیرا تحقیقات اخیر نشان می‌دهد جوانانی که در معرض کمی میکروب و آلودگی قرار دارند درواقع به میزان کمتری دچار آسم و حساسیت می‌شوند.  

 

6. یک توری بر روی کالسکه کودک خود بکشید تا مانع تماس دست افراد با نوزاد کوچک خود شوید.

 

محافظت از سلامتی نوزاد

7. اگر کسی در خانه‌ی شما سرماخورده است همه سطوح خانه‌ را خیلی خوب تمیز کنید.

 

8. امنیت تخت کودک خود را حفظ کنید‌. همه‌ی پتوها، حیوانات پرشده، و وسایل خواب نرم را که ممکن است خطر خفگی در پی داشته باشند از تخت او بردارید.

 

محافظت از سلامتی نوزاد

9. همیشه کودک خود را به پشت بخوابانید، زیرا این کار خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد را به حداقل می‌رساند.

 

محافظت از سلامتی نوزاد

10. تا زمانی که نوزاد شما حداقل یک‌ساله شود یا وزنش به 9 کیلوگرم یا بیشتر برسد از صندلی‌های مخصوص کودک که رو به عقب اتومبیل است استفاده کنید (همیشه راهنمایی‌های صندلی ماشین خود را چک کرده و آن دستورالعمل‌ها را دنبال کنید). همچنین توجه کنید که صندلی درست در ماشین شما نصب‌شده باشد تا از ایمن بودن آن اطمینان یابید.

 

محافظت از سلامتی نوزاد

11. تا حدی که ممکن است خودتان به نوزادتان شیر دهید. مطالعات نشان داده‌اند که شیر مادر فواید بسیاری برای سلامتی نوزاد داشته و خطر عفونت و بیماری را در او کاهش می‌دهد.

 

12. اقداماتی جهت ایجاد امنیت در خانه‌ی خود انجام دهید. همه‌ی اشیای کوچک که خطر خفگی دارند را از جلوی دست برداشته و هرجایی که لازم است از روکش‌های پریز برق و قفل‌های کابینت استفاده کنید. همچنین تمام داروها و تمیزکننده‌های خانگی که سمی هستند را دور از دسترس کودک قرار دهید.

 

13. کودک خود را در معرض دود سیگار قرار ندهید. اگر در خانه‌ی شما کسی سیگار می‌کشد از او بخواهید بیرون از خانه یا دور از کودک این کار را بکند، زیرا قرار گرفتن در معرض دود سیگار می‌تواند یکی از عوامل گسترش آسم باشد.

 

محافظت از سلامتی نوزاد

14. محققان به والدین توصیه می‌کنند تا از شیشه شیرهای پلاستیکی شفاف استفاده نکنند، زیرا این شیشه شیرها می‌توانند به‌صورت بالقوه خطراتی داشته باشند. درحالی‌که خطرات این بطری‌های پلاستیکی کاملاً مشخص نیستند، بهتر است به‌جای آن‌ها از بطری‌های پلاستیکی پلی‌اتیلن مات، بطری‌های پلاستیکی با یک پوشش داخلی یک‌بارمصرف یا بطری‌های شیشه‌ای استفاده کنید.

 

15. قبل از خواب به کودک خود آب‌میوه یا شیر خشک ندهید، زیرا این کار باگذشت زمان می‌تواند باعث پوسیدگی دندان‌های او شود.

 

توجه:

•    از گرم کردن شیشه شیر کودک در مایکروویو خودداری کنید، زیرا ممکن است شیر به‌طور یکنواخت گرم نشده و بعضی قسمت‌های آن به‌قدری داغ باشد که کودک شما را بسوزاند.

•    اگر از شیشه شیر‌های پلاستیکی استفاده می‌کنید، آن‌ها را درون ماکروویو قرار ندهید.

 

توصیه‌ی کاربردی:

محافظت از سلامتی نوزاد

اگر کودک شما ناخن‌های تیزی دارد، در صورت امکان سعی کنید آن‌ها را کوتاه کنید، و یا از دستکش‌های مخصوص نوزاد استفاده کنید تا نگذارید او پوستش را بخراشد.
 

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040