۱۴ مهر ۱۳۹۵

ترفندهای اینستاگرام

۱۴ مهر ۱۳۹۵ 1943 بازدیدکننده 0 نظر
ترفندهای اینستاگرام در این مقاله می خوانید

اینستاگرام از بهترین برنامه‌ها برای اشتراک‌گذاری تصاویر است. با کمک ترفندهای زیر می‌توانید از آن بیشتر لذت ببرید. ...

ترفندهای اینستاگرام

ارسال تصاویر برای برخی افراد

شاید دوست نداشته باشید تصویری را  در صفحه‌ی اصلی قرار دهید و تنها بخواهید چند نفر از دوستانتان آن را ببینند. اینستاگرام این قابلیت را به شما می‌دهد. البته مجاز خواهید بود تا حداکثر 15 نفر را اضافه کنید. برای این کار:

در صفحه‌ی Share To به قسمت Direct بروید.

با کمک یکی از این دو روش مخاطبان را مشخص کنید: 1. انتخاب دایره‌ی کنار نام آن‌ها و 2. تایپ نام افراد مورد نظر در  قسمت To

پس از انتخاب دریافت‌کنندگان تصویر Send را انتخاب کنید.

 

پیام‌های مزاحم

در مخاطبان شما فردی است که از هر جایی بی‌جهت عکس می‌گیرد و آن را به نمایش می‌گذارد؟ شاید شما دوست ندارید عکس‌های او را ببینید اما نمی‌توانید بلاکش کنید. مثلاً رییستان. در اینجا این ترفند به شما کمک خواهد کرد.

به آیکون Tray در سمت راست  بالای صفحه رفته و بعد از انتخاب فرد، روی آیکون سه نقطه بزنید. حالا گزینه‌ی Ignore all posts from this user را انتخاب کنید.

 

پنهان سازی تصاویر تگ شده

تصویر تگ شده‌ی شما در بخش Photos of You در صفحه‌ی پروفایلتان ذخیره‌شده‌اند. اگر نخواهید کسی این تصاویر را ببیند با کمک راه حل زیر باید آن را پنهان کنید:

روی عکس دلخواه در Photos of You کلیک کنید.

در منوی جدید گزینه Hide From My Profile را بزنید.

 

افزودن هشتگ بعد از فرستادن پست

اگر تصویری را بدون هشتگ مناسب پست کرده‌اید نگران نباشید. به راحتی می‌توانید به آن یک هشتگ اضافه کنید. در بخش نظرات پست، یک نظر با هشتگ های دلخواه خود نوشته و ارسال کنید.

 

اشتراک‌گذاری تصاویر بعد از ارسال

یک تصویر در اینستاگرام خود گذاشته‌اید و می‌خواهید آن  را در شبکه‌های اجتماعی دیگر اشتراک‌گذاری کنید. مراحل زیر را کافی است دنبال نمایید:

روی آیکون سه نقطه‌ی تصویر کلیک کنید.

در منوی جدید گزینه‌ی Share را زده و سایت مطلوب خود را انتخاب کنید.

البته باید به محدودیت کاراکترها دقت داشته باشید.

 

خصوصی‌سازی حساب شخصی

شاید دوست نداشته باشید پست‌های شما برای همه قابل مشاهده باشد. این مشکل به سادگی حل خواهد شد. در صفحه‌ی پروفایل خود به بخش تنظیمات رفته و گزینه‌ی Private Account را فعال کنید.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040