۲۱ بهمن ۱۳۹۲

زندگی نامه نیوتن

۲۱ بهمن ۱۳۹۲ 12742 بازدیدکننده 9 نظر
زندگی نامه نیوتن در این مقاله می خوانید

نیوتن کیست؟ ما شما را با زندگی نامه نیوتن و اکتشافات با ارزش او آشنا خواهیم کرد. ...

زندگی نامه نیوتن

زندگی اولیه نیوتن

سر آیزاک نیوتن در روز کریسمس سال 1643 در یک خانواده کشاورزی نسبتا فقیر متولد شد. پدر او 3 ماه قبل از اینکه او به دنیا بیاید از دنیا رفت. مادر او بعدها دوباره ازدواج کرد، اما همسر دوم او اسحاق کنار نمی آمد و این امر منجر به ایجاد تنش بین اسحاق و پدر و مادر خود شد. اسحاق جوان در مدرسه شبانه روزی کینگز اسکول، گرانتام (King’s School, Grantham) در لینکلن شایر (که هنوز امضای وی در دیوارهای آن باقی مانده است) نام نویسی کرد. اسحاق یکی از دانش آموزان برتر بود، اما قبل از تکمیل درس خود، مادرش او را از مدرسه خارج کرد تا بتواند به عنوان کشاورز کار کند. تنها از طریق مداخله مدیر مدرسه بود که اسحاق توانست برای اتمام تحصیل خود به مدرسه بازگردد. او امتحانات نهایی خود را با نتایج بسیار خوبی گذراند، و توانست به کالج ترینیتی در کمبریج برود.

 

نیوتن در کمبریج

نیوتن

اسحاق نیوتن توانست علائق خود به ریاضیات، علوم و فیزیک را در کمبریج دنبال کند. در آن زمان آموزش حاکم بر پایه سبک ارسطو بود، اما اسحاق بیشتر علاقه مند به ریاضی دانان مدرن همانند دکارت بود. اسحاق نیوتن ظرفیت شگرفی در مطرح کردن مسائل ریاضی و سپس تمرکز بر روی آنها تا زمانی که رمز و راز پشت آنها حل شوند داشت. طبیعت متمرکز وی اجازه می داد که بتواند در زمان هایی از جهان جدا شود. برای مثال، او زمان کمی برای زنان داشت. عشق های جوانی برای او معنایی نداشت و وی در سراسر زندگی خود مجرد باقی ماند.

 

موفقیت های نیوتن

اسحاق نیوتن، به عنوان یکی از بزرگترین نابغه های تاریخ شناخته می شود. دستاورد های ریاضی و علمی او باعث ایجاد این دیدگاه شده است. از میان بسیاری از موفقیت‌های وی در زمینه علمی، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. ایجاد یک نظریه در حساب دیفرانسیل و انتگرال. متاسفانه در همان زمان، حساب دیفرانسیل و انتگرال توسط لیبینز نیز در حال توسعه بود. هنگامی که لیبینز یافته های خود را منتشر کرد، دشمنی تلخی بین این دو نفر شکل گرفت و با نیوتن ادعای سرقت ادبی کرد. این دشمنی تلخ تا زمان مرگ لیبینز در سال 1713 به طول انجامید و حتی بین ریاضیدانان بریتانیا و قاره نیز گسترش پیدا کرد.

 

دستاورد های ریاضی نیوتن

  1. قضیه دو جمله ای کلی شده (generalized binomial theorem)
  2. classified cubic plane curves (polynomials of degree three in two variables)
  3. سهم عمده در ایجاد تئوری تفاضل محدود (theory of finite differences)
  4. استفاده از شاخص های کسری (Use of fractional indices)
  5. استفاده از هندسه برای حل معادله های دیوفانتین (Diophantine equations)
  6. استفاده از ضریب اطمینان در سری های توانی (Power series)
  7. کشف فرمول جدید برای عددی پی (pi)

 

دستاورد علمی نیوتن

نیوتن

اپتیک - نیوتن پیشرفت های بزرگی را در مطالعه اپتیک ایجاد کرد. به طور خاص او با تقسیم نور سفید از یک منشور توانست طیف را ایجاد کند.

تلسکوپ - پیشرفت های قابل توجهی در توسعه تلسکوپ ایجاد کرد. با این حال، هنگامی که ایده های خود را توسط هوک مورد انتقاد قرار گرفت، نیوتن از بحث کناره گیری کرد. او در باقی زندگی خود، رفتاری خصمانه و ستیزه جویانه نسبت به هوک اعمال کرد.

مکانیک و جاذبه . در کتاب معروف خود  پرینسیپیا ماتماتیک (Principa Mathematic)، نیوتن سه قانون حرکت که بعدها پایه های فیزیک مدرن را بنا نهاد توضیح داد. این ها شامل توضیح حرکت های سیاره ای نیز بودند.

 

افتادن سیب بر روی سر نیوتن

معروف ترین داستان در مورد اسحاق نیوتن، به چگونگی ایجاد نظریه جاذبه، پس از اینکه یک سیب از روی درخت بر روی سر وی افتاد باز می گردد. در واقع، نیوتن و دوستان به احتمال زیاد این داستان را اغراق آمیز نشان داده اند. با این حال، این احتمال کاملاً وجود دارد که دیدن سیب هایی که از درخت می افتادند، تأثیری در ایجاد نظریه جاذبه داشته است.

 

اعتقادات مذهبی نیوتن است

علاوه بر کارهای علمی، نیوتن در واقع زمان زیادی را صرف تحقیق در مورد مسائل مذهبی می کرد. او انجیل را به طور روزانه می خواند و باور داشت که آن کلام خدا است. با این وجود، او از  تفسیرهای مسیحی انجیل راضی نبود. برای مثال، او فلسفه تثلیث مقدس را قبول نداشت و اعتقاداتش بیشتر شبیه مسیحی آریانیسم (فرقه ای از مسیحیت که اعتقاد دارند مسیح با همه پاکی و تقدسش، (پسر) خدا نیست)  

 

نیوتن - کد انجیل

نیوتن مجذوب مسیحیت اولیه و همچنین آخرین فصل از آیات کتاب مقدس انجیل بود. او ساعات زیادی را صرف تحقیق در انجیل می کرد و سعی داشت که کد های مخفی آن را کشف کند. شایعه شده بود که او یک روسیکروسیون (فرقه اى از مسيحيان قرن 17 و اوايل قرن 18 داراى عقايد فلسفى و مرموز وتصوف اميز) است. با این حال، باور مذهبی که نیوتن داشت می توانست موجب شرمندگی جدی در آن زمان شود. به این دلیل او مشاهدات خود را تقریباً به صورت وسواس آمیزی پنهانی نگه می داشت.این میل به پنهان کاری ظاهراً بخشی از طبیعت او بود. تنها پس از مرگ او بود که مقالات وی گشوده شد. اسقفی که برای اولین بار جعبه نیوتن را باز کرد، در واقع اطلاعات موجود در آنها را برای انتشار عمومی بیش از حد تکان دهنده تشخیص داد، بنابراین، آنها برای سالیان بسیار دیگری بسته نگهداری شدند.

 

نیوتن و کیمیاگری

نیوتن همچنین علاقه مند به علم کیمیا بود. او با استفاده از مقدار زیادی از جیوه بر روی بسیاری از اشیاء آزمایش کرد. سطح بسیار بالایی جیوه در جریان خون وی ممکن است دلیل مرگ وی بوده باشد.

 

نیوتن و مسئولیت او در انگلستان

نیوتن

نیوتن در سال 1703 عضو انجمن سلطنتی شد. همچنین سمت ریاست ضرابخانه نیز در سال 1717 به وی داده شد. او این کار را جدی گرفت و به طور غیر رسمی مسئول انتقال انگلستان از استاندارد نقره به استاندارد طلا بود.

نیوتن دانشمندی فوق العاده ای بود و جهان او را مجذوب می کرد. او به دنبال کشف اسرار پنهان و بیرونی زندگی بود. به کمک هوش بالا و تمرکز قوی، نیوتن توانست کمک زیادی به پیشرفت بسیاری جنبه های علم کند.

 

قوانین نیوتن در نوشته های دانشمندان اسلامی

عده زیادی از مسلمانان بر این باور هستند که بسیاری از قوانینی که نیوتن به عنوان کاشف آنها شناخته می شود، در واقع خیلی پیش از آن توسط دانشمندان برتر اسلامی همانند ابوعلی سینا و فخر رازی کشف شده بودند و نیوتن صرفاً کار فرمولیزه کردن و شناساندن گسترده آنها به دنیای غرب را انجام داده است.

 

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040