۱۳ آبان ۱۳۹۲

چگونه با استرس ترافیک کنار بیاییم

۱۳ آبان ۱۳۹۲ 3573 بازدیدکننده 2 نظر
چگونه با استرس ترافیک کنار بیاییم در این مقاله می خوانید

اگر شما به طور روزانه از مسیرهای پر ترافیک به محل کار و یا منزل باز می گردید، آن می‌تواند حسی شبیه زندانی شدن به شما داده و آرام آرام به روحیه شما آسیب های جدی وارد کند ...

چگونه با استرس ترافیک کنار بیاییم

مقدمه

اگر در مسیر محل کارتان و یا هر مسیری که قصد رفتن به آن را دارید با ترافیک غیر منتظره ای مواجه شوید، این عامل می تواند موجب ایجاد عوارضی بر روی احساسات شما شود. استرسی که در ترافیک با شماست، تا زمانی که از آن محیط رها شوید، حسی به شما می‌دهد که انگار در ماشین زندانی هستید. استفاده از نکات و راهنمایی‌ها برای کاهش استرس ترافیک به شما کمک می‌کند تا زمان برای شما زودتر، و یا به طریقی آرام تر و با راحتی بیشتری طی شود.

 

دستورالعمل‌ها:

1. از رفتن به راه‌های باریک و شلوغ خودداری کنید. در صورت امکان مسیر خود را عوض کرده و برای جلوگیری از گرفتار شدن در ترافیک شدید، از مسیرهای بدون ترافیک بروید. از یک نقشه یا ابزاری دیگر برای تعیین مسیری جدید استفاده کنید تا زمان بیشتری به سفرهای داخل شهری شما اضافه نشود، حتی اگر مسیر جدیدی که انتخاب می کنید تا حدودی طولانی تر باشد. به یاد داشته باشید در هنگام ترافیک زیاد، مسیرهای فرعی با چراغ راهنمایی، در مقایسه با اتوبان‌های اصلی و شلوغ، ممکن است خلوت تر باشند.

2. هنگامی که در ماشین نشسته‌اید به آهنگ‌های آرامش‌دهنده گوش دهید. از گوش دادن به صحبت‌ها در رادیو و یا موزیک‌های تند ، زمانی که در ترافیک گیر کرده‌اید خودداری کنید. موزیک‌هایی مانند صدای آرامش‌دهنده‌ی طبیعت، شاهکارهای حرفه‌ای و یا حتی آهنگ‌های آهسته، به آرامش و خونسردی شما کمک می‌کند. شما حتی به عنوان یک روش موقت برای کاهش استرس، می‌توانید در طول آهنگ با آن بخوانید. در این شرایط آهنگ چه ملایم باشد و چه تند، برای شما موثر خواهد بود.

3. از روغن‌های رایحه‌درمانی در نقاط نبض دار استفاده کنید. از عطرهایی مانند اسطوخودوس، وانیل و یا نعناع استفاده نمایید. هنگامی که در ترافیک هستید، از این عطرها روی مچ دست یا گردن استفاده کنید تا به اثرات آرامش‌بخش آن پی ببرید. یا در صورتی که بوی این مواد به آرامش شما کمک می‌کند، می توانید زمانی که در ماشین هستید از اسپری های رایحه درمانی استفاده کرده تا این بو به طور مداوم در ماشین شما باشد.

4. دمای ماشین را در حد متعادل نگه‌دارید. در صورت نیاز از کولر یا بخاری استفاده نمایید تا دمای بدنتان در حدی مناسب باقی بماند. از گرم شدن زیاد ماشین خودداری کنید، زیرا محیطی که راحت نباشد، استرس شما را زیاد خواهد کرد. در هوای مناسب، پنجره‌های ماشین را باز کرده تا هوای تازه و آرامش‌بخش داخل ماشین شود.

5. در هنگام رانندگی کفش و لباس راحت بپوشید. از پوشیدن لباس‌هایی که خیلی تنگ و محدودکننده هستند، خودداری کنید. برای رانندگی در طول ترافیک یک کفش در ماشین داشته باشید و به محض شروع رانندگی کفش‌هایتان را با آن عوض کنید. از یک کوسن یا پشتی راحت برای ایجاد آرامش بیشتر در طول ترافیک  استفاده کنید.

6. یک نوشیدنی و خوراکی مختصر در مکانی در دسترس در طول ترافیک داشته باشید. آب نوشیده و خوراکی‌هایی پروتئین دار مانند آجیل و میوه استفاده کنید تا بدنتان انرژی کسب کند. اگر در طول ساعات غذاهای اصلی، لازم است که رانندگی کنید، خوردن در ماشین بهتر از اذیت شدن به خاطر گرسنگی است که باعث افزایش استرس در ترافیک می‌شود.

 

نکات و هشدارها:

در ساعات متفاوت روز، از مسیرهای مختلف استفاده کنید تا در ترافیک گرفتار نشده و از عذاب ترافیک نجات پیدا کنید.

اگر برای گذر زمان در طول رانندگی از موبایل استفاده می‌کنید، از یک هدست هندزفری استفاده نمایید. مانند همین قضیه در مورد پیام‌های متنی نیز صادق است، از یک برنامه‌ی تشخیص گفتار استفاده کنید تا نسبت به تغییرات راه و شرایط ترافیک آگاه باشید.

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040