۱ مهر ۱۳۹۴

10 ماده ی غذایی مضر برای رفلاکس معده

۱ مهر ۱۳۹۴ 4801 بازدیدکننده 0 نظر
10 ماده ی غذایی مضر برای رفلاکس معده در این مقاله می خوانید

غذاهایی وجود دارند که باعث می‌شوند معده بیش‌ازحد اسید تولید کند. این اسید اضافی می‌تواند به مری برگشته و سبب احساس درد و سوزش شود. ...

10 ماده ی غذایی مضر برای رفلاکس معده

گوجه‌فرنگی

محرک های رفلاکس معده

گوجه‌فرنگی و فرآورده‌های آن دارای اسیدسیتریک و مالیک اسید هستند، ازجمله سس، سوپ، آب گوجه‌فرنگی و ... . این مواد باعث می‌شوند معده اسید بیشتری بسازد. زمانی که حجم این اسید زیاد می‌شود اسید مجبور است بالا و به سمت مری برود.

 

مرکبات

محرک های رفلاکس معده

محدود کردن میزان مرکبات دریافتی می‌تواند عوارض بازگشت اسید معده مانند سرفه یا گرفتگی صدا را کمتر کند ( حتی در بیمارانی که داروها به آن‌ها کمک نکرده است ). اگر قصد دارید میزان عوارض رفلاکس معده را کاهش دهید قطع یا کم کردن مصرف مرکبات ضروری است.

 

پیازها

محرک های رفلاکس معده

ارتباط میان پیاز و رفلاکس میوه کاملاً مشخص است. پیاز فشار را پایین می‌آورد که درنتیجه مقدار کمتری از دریچه‌ی مری بسته خواهد شد و معده کمتر از مری جدا می‌شود. بعلاوه مصرف پیاز  مدت‌زمانی که PH معده کمتر از چهار است را زیادتر می‌کند ( هرچه PH کمتر باشد اسیدی بودن بیشتر است ) و سبب تحریک بازگشت اسید معده و آروغ زدن خواهد شد.

 

نوشیدنی‌های گازدار

محرک های رفلاکس معده

گازی که از این نوشیدنی‌ها آزاد می‌شود فشار معده را زیاد می‌کند. همه‌ی حباب‌های تولیدشده شروع به فشردن و کشیدن معده‌ی شما خواهند کرد و دریچه‌ی مری را مجبور می‌سازند تا باز شود. درحالی‌که اغلب نوشیدنی‌های گازدار برای شما ممکن است مشکل‌ساز باشند اما نوشابه از همه بدتر است.

 

الکل

محرک های رفلاکس معده

الکل نیز منجر به باز شدن دریچه‌ی مری شده و باعث می‌شود گاز معده وارد مری شما شود. نتیجه‌ی آن سوزش و درد وحشتناکی است که در زمان بازگشت اسید به معده تجربه می‌کنید.

 

غذاهای تند

محرک های رفلاکس معده

این غذاها سبب تغییر در فشار و باز شدن دریچه‌ی مری نمی‌شوند. مشکل اینجاست که غذاهای تند اغلب مری را تحریک کرده و اذیت می‌کنند. بعلاوه اگر غذای شما دارای پیاز باشد ( و بیشتر غذاهای تند این‌گونه اند ) می‌توانند منجر به بروز عوارض رفلاکس معده شوند.

 

غذاهای چرب

محرک های رفلاکس معده

چربی به آهستگی هضم می‌شود، این یعنی این مواد غذایی زمان بیشتری در معده‌ی شما می‌مانند و به اسید معده فرصت بیشتری می‌دهند تا راه خود را به سمت مری باز کند. مشکل دیگر ناشی از غذاهای پرچرب و کم خاصیت اضافه‌وزن است. اضافه‌وزن باعث عملکرد نادرست مری می‌شود که مرتبط با عوارض ناشی از رفلاکس معده است.

 

قهوه

محرک های رفلاکس معده

مصرف مقدار زیاد قهوه  با زمان هضم غذا در ارتباط است و زمان خود موجب بروز نشانه‌های رفلاکس اسید معده می‌باشد. کافئین موجود در چای تأثیر زیادی روی بیماران مبتلا به رفلاکس معده ندارد. اما اگر زیاد قهوه می‌نوشید به دنبال دانه‌های تیره‌تر باشید زیرا این دانه‌ها کمتر اسیدی هستند و بیماران اغلب واکنش بهتری نسبت به دانه‌های روشن‌تر داشته‌اند.

 

شکلات

محرک های رفلاکس معده

زمانی که افراد مبتلا به رفلاکس معده شکلات می‌خورند مقدار زیادی سروتونین از روده‌ها آزاد می‌شود. این تغییر باعث آزاد شدن دریچه‌ی مری خواهد شد. بعلاوه شکلات‌های پرچرب نقشی کلیدی در تحریک عوارض ناشی از رفلاکس معده دارند، درست مانند کاکائو.

 

نعناع

محرک های رفلاکس معده

باوجودی که نعناع در افرادی که رفلاکس معده ندارند برای رفع سوءهاضمه استفاده می‌شود اما در بیمارانی که از این مشکل رنج می‌برند می‌تواند محرکی برای سوزش معده باشد. دلیل آن این است که نعناع ضد نفخ می‌باشد، این یعنی می‌تواند مانع تشکیل شدن گاز در معده شده و به دفع آن از بدن کمک می‌کند. درواقع نعناع به‌راحتی باعث آزاد شدن دریچه‌ی مری خواهد شد.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040