۳۱ تير ۱۳۹۶

محرک های تشدید کننده سندروم پای بی قرار

۳۱ تير ۱۳۹۶ 1414 بازدیدکننده 0 نظر
محرک های تشدید کننده سندروم پای بی قرار در این مقاله می خوانید

آیا بعد از مصرف برخی داروها متوجه می‌شوید اوضاع پاهایتان بدتر شده‌اند؟ بهتراست کمی با محرک‌های سندروم پای بی قرار آشنا شوید.   ...

محرک های تشدید کننده سندروم پای بی قرار

استرس و نگرانی

استرس و نگرانی محرک‌های بزرگی برای سندروم پای بی‌قرار هستند. تکنیک‌های کاهش استرس مانند یوگا یا تنفس به شما کمک خواهند کرد.

 

نیکوتین

اگر دلیل دیگری برای ترک سیگار می‌خواهید آرام کردن بی‌قراری پا دلیل خوبی است. اگر فکر می‌کنید برای ترک سیگار به کمک نیاز دارید با پزشک خود مشورت کنید.

 

الکل

افراد زیادی که مبتلا به سندروم پای بی‌قرار هستند می‌گویند نوشیدن الکل می‌تواند مشکل آن‌ها را بدتر کند. با وجودی که الکل می‌تواند به برخی در خوابیدن سریع کمک کند اما اغلب با کیفیت خواب تداخل داشته و بی‌خوابی را بدتر می‌کند. بهتر است مصرف الکل را ترک  کنید تا ببینید به شما کمک کرده یا وضعیت را بدتر می‌کند.

 

ورزش زیاد

ورزش متوسط در طول روز می‌تواند به کاهش بی‌قراری پا در شب کمک کند. ورزش زیاد، خصوصاً در نزدیک زمان خواب، می‌تواند در برخی تأثیر متضاد ایجاد کند.

 

داروها

برخی داروها می‌توانند اوضاع را برای شما بدتر کنند.  به‌خصوص داروهای ضد تهوع و آنتی‌هیستامین‌ها باعث مسدود شدن گیرنده‌های دوپامین مغز می‌شوند و سندروم پای بی‌قرار را بدتر خواهند کرد. داروهای ضدافسردگی میزان سروتونین را زیاد کرده و شرایط را  بدتر می‌کنند. اگر این مشکل را دارید بهتر است تحت نظر پزشک داروهایتان را تغییر دهید.

 

کافئین

ازآنجایی‌که کافئین یک محرک است می‌تواند در خواب شما تداخل ایجاد کند، خصوصاً اگر نزدیک زمان خواب مصرف شود. البته کافئین به برخی افراد در خواب کمک می‌کند. بهتر است چای، قهوه، نوشابه، نوشیدنی‌های ورزشی و  حتی شکلات را برای مدتی کنار بگذارید و ببینید آیا اوضاع بدتر شده  است یا بهتر.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040