۷ اسفند ۱۳۹۵

راه هایی برای سندروم پیش از قاعدگی

۷ اسفند ۱۳۹۵ 2329 بازدیدکننده 0 نظر
راه هایی برای سندروم پیش از قاعدگی در این مقاله می خوانید

چگونگی واکنش شما نسبت به تغییرات بدن در سندروم پیش از قاعدگی میزان اذیت شدن شما را تخمین می‌زند. این راه‌حل‌ها به شما کمک خواهند کرد. ...

راه هایی برای سندروم پیش از قاعدگی

نگاه به علائم

سندروم پیش از قاعدگی

برای حداقل سه ماه علائم خود را یادداشت کنید. هرگونه درد، احساس گرسنگی، تغییرات روحی، حساس شدن سینه‌ها، جوش‌های پوستی، گرفتگی، خستگی، نفخ ... همه و همه را در نظر داشته باشید و بنویسید از چه زمانی شروع شده و چه وقتی بهبودیافته‌اند. این کار به شما کمک می‌کند به مرور متوجه شوید آیا علائم مربوط به سندروم پیش از قاعدگی هستند یا مشکل دیگری دارید.

 

کمی تحرک داشته باشید

سندروم پیش از قاعدگی

انقباضات و خستگی ناشی از سندروم پیش از قاعدگی ممکن است باعث شوند دوست داشته باشید تمام مدت دراز بکشید اما یک درمان طبیعی برای انقباضات و کسب انرژی این است که بلند شده و کمی ورزش کنید. تمرینات ایروبیک مانند شنا، رقص و ... می‌توانند دردهای ماهانه‌ی شما را تسکین داده و به کاهش استرس بدن کمک کنند.

 

حفظ آب بدن

سندروم پیش از قاعدگی

بیشتر زنان با احساس نفخ مصرف مایعات را کنار می‌گذارند اما افزایش دریافت آب می‌تواند به تخلیه‌ی آب بدن بهتر کمک کند. دلیل اینکه بدن آب را در خود نگه می‌دارد این است که به مقدار آب بیشتری نیاز دارد. نوشیدن آب می‌تواند به حفظ پوست از مشکلات سندروم قاعدگی، مانند جوش‌ها، کمک کند. 

 

ترک مصرف الکل

سندروم پیش از قاعدگی

الکل می‌تواند علائم سندروم پیش از قاعدگی را بدتر کند و حتی انقباضات عادت ماهانه یا انقباضات قبل از آن را تشدید نماید. بعلاوه الکل بدن را بی‌آب می‌کند که این باعث نفخ و تورم کلی بدن خواهد شد.

 

ترک سیگار

سندروم پیش از قاعدگی

می‌دانید سیگار باعث سرطان ریه، فشارخون بالا، نفخ و دیگر مشکلات شود بنابراین نیازی نیست زیاد آن را توضیح دهیم. اما تأثیر سیگار بر سندروم پیش از قاعدگی را نیز می‌دانید؟

سیگار کشیدن می‌تواند سطح استروژن، تستوسترون و دیگر هورمون‌های بدن که در سندروم پیش از قاعدگی نقش دارند را تغییر دهد. سیگار سطح ویتامین D در بدن را کاهش می‌دهد که این نیز باعث زیاد شدن خطر ابتلا به سندروم پیش از قاعدگی می‌شود.

 

دریافت ویتامین‌ها

سندروم پیش از قاعدگی

برخی مکمل‌های غذایی به بیماران تجویز می‌شود تا با علائم سندروم پیش از قاعدگی مبارزه کنند،  خصوصاً ویتامین D، ویتامین E و اسیدهای چرب امگا3 می‌توانند در کاهش درد و ناراحتی سندروم پیش از قاعدگی نقشی مؤثر داشته باشند.

 

تغییر رژیم غذایی

سندروم پیش از قاعدگی

تنقلات می‌توانند سندروم پیش از قاعدگی را بدتر کنند. خوردن نمک باعث ماندن آب در بدن و نفخ می‌شود. شکر می‌تواند سطح سروتونین در مغز را تغییر دهد که باعث تغییر حالات روحی شما خواهد شد.

اگر میل به خوردن شیرینی‌جات دارید بهتر است از غلات استفاده کنید. بری جلوگیری از دریافت نمک زیاد از غذاهای آماده یا فراوری‌شده نخورید. خوراکی‌های سرشار از کلسیم مانند ماست و غذاهای دارای ویتامین B مثل نان‌ها می‌توانند علائم شما را تسکین دهند. غذای غنی از فیبر می‌توانند به مشکلات گوارشی همراه با سندروم پیش از قاعدگی کمک کنند.

 

کاهش دریافت کافئین

سندروم پیش از قاعدگی

کافئین می‌تواند تشدیدکننده‌ی علائم سندروم پیش از قاعدگی باشد از جمله حساس شدن سینه‌ها و نفخ. این موضوع در مورد تغییرات روحی اهمیت زیادی دارد. کافئین زیاد رگ‌های خونی را محدود کرده و باعث تنش و اضطراب شده و هورمون کورتیزول را زیاد می‌کند، هورمون استرس که ضربان قلب و فشارخون را بالا می‌برد. بعلاوه کافئین باعث کوتاه شدن یا چرخه‌های نامنظم قاعدگی می‌شود، از جمله مشکلات گوارشی ناشی از آن.

 

کمی استراحت کنید

سندروم پیش از قاعدگی

وقتی خسته هستید همه‌چیز بدتر می‌شود و مشکلات خواب نیز همین‌طور است. یک دوش یا وان آب گرم قبل از خواب می‌تواند شما را آرام کند، دمای اتاق را در حد مناسبی نگه‌دارید تا کمک کند سریع‌تر بخوابید و برای زمان بیشتری خواب بمانید.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040