۲۱ مهر ۱۳۹۲

روش کاشت کدو سبز در باغچه

۲۱ مهر ۱۳۹۲ 5981 بازدیدکننده 4 نظر
روش کاشت کدو سبز در باغچه در این مقاله می خوانید

کدو دارای خاصیت های بسیار زیادی می باشد که از جمله آن می توان به نقش آن در کم کردن وزن نام برد در این مقاله شما را با روش کاشت کدو سبز در باغچه آشنا می کنیم. ...

روش کاشت کدو سبز در باغچه

مقدمه

هیچ‌چیز مثل کدو برای شام در شب‌های تابستان نمی‌چسبد. مسلماً در تمام ایام سال می‌توان کدو خرید، اما کیفیت کدویی که خود در باغچه پرورش داده باشید کجا و آن کدوی وارداتی از مناطق گرمسیر، که در سوپرمارکت‌ها در زمستان به فروش می‌رسد، کجا! پرورش کدو بسیار راحت است، فقط باید به چند نکته توجه کرد:

 

دستورالعمل

1. مکان کاشت تخم کدوها را آماده کنید. اگر درجه حرارت در شب به حدود 4 درجه میرسد، برای کدوها هوای خیلی سردی محسوب می‌شود. مقداری کود به خاک باغ اضافه کرده و آن را تا ارتفاع 30 سانتی متری به صورت تپه‌ای شکل بالا آورید. با ضربه زدن آن را به خوبی سفت کنید تا با باران بعدی به راحتی شسته نشود. تپه‌ها باید از هم 7.5  سانتی متر فاصله داشته باشند.

2. دانه‌ها را در خاک ساده‌ی گلدان کاشته  و منتظر گرم شدن خاک باغچه بمانید، یا اینکه آنها را در خاک گرم فضای باز دانه‌ها را بکارید. کدو سبز، در صورت خیسی برگ ها و یا رطوبت خاک، خوب به عمل نمی آید؛ پس تا زمانی که واقعاً زمین  خشک نشده است به آن آب ندهید. دلیل ایجاد تپه های برجسته این است که بایستی آب از برگ‌ها دور نگه داشته شود تا ریشه برای کسب رطوبت بیشتر به اعماق رشد کند.

3. بسته‌بندی‌هایی از یونجه تهیه کنید و در اطراف محل کاشت قرار دهید تا برگ‌ها را خشک نگه‌دارند. کدوها در آب و هوای گرم، به خوبی رشد می‌کنند و از انرژی ذخیره‌شده در برگ‌هایشان استفاده کرده و مقدار زیادی میوه تولید می‌کنند. با افزودن خرده‌های چمن در پای گیاه، به باروری آن می‌توان کمک کرد.گیاه را در زمان شکفتن به دقت زیر نظر بگیرید. در چند روز اول شکوفه‌ها، مذکرند و میوه نمی‌دهند. در ادامه شکوفه‌های مؤنث ظاهر می‌شوند که تحت تأثیر گرده‌افشانی شکوفه‌های مذکر قرارمی گیرند. بنابراین از چیدن آن‌ها خودداری کنید.

4. وقتی کدوها 20 تا 25 سانتی متر دراز شدند، بهترین زمان چیدنشان است چون دارای لطافت و بو و طعم ایده‌آلشان هستند. در زمان بریدن ساقه از یک چاقوی تیز استفاده کنید و مواظب باشید که زمان بلند کردن میوه، ساقه کشیده نشود.از گیاهتان در برابر سوسک‌های خیار حفاظت کنید. این سوسک‌ها در زیر برگ‌ها تخم‌گذاری می‌کنند و به سرعت زیاد می‌شوند و با مکیدن شیره‌ی ساقه و ایجاد بیماری ، گیاه را از پا درمی‌آورند.

5. گل و بوته‌هایی ازجمله گل‌های جعفری، گل‌های شمعدانی و شوید را در اطراف کدوها بکارید. این کار باعث جلب توجه زنبورها و حشرات مفید می‌شود که به گرده‌افشانی شکوفه‌های کدو کمک می‌کنند و به همان میزان شته‌ها را نیز سر به نیست می‌کنند.از ترکیب 1قسمت شیر و 9 قسمت آب، یک‌بار در هفته  بر روی گیاه اسپری کنید. از هر نوع شیری که در دسترس است می‌توانید استفاده کنید. این کار گیاه شما را از کپک پودری که یک خطر جدی برای کدو است، حفظ می‌کند.

 

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040