۲۱ مهر ۱۳۹۲

چگونه ریواس بکاریم

۲۱ مهر ۱۳۹۲ 7211 بازدیدکننده 4 نظر
چگونه ریواس بکاریم در این مقاله می خوانید

ریواس یک گیاه همیشه سبز است که دارای مزه ای ترش می باشد تقریبا همه بچه ها آن را دوست دارند در این مقاله شما را با روش کاشت آن آشنا خواهیم کرد. ...

چگونه ریواس بکاریم

مقدمه

کاشت ریواس نیازمند کاشت ریشه و قطعه‌ای از ساقه در زیر نور کامل در خاک با زه کشی خوب و میزان زیاد آب است. برای کاشت ریواس از کود خوب استفاده کنید.

ریواس که در گیاه‌شناسی با عنوان Rheum rhabarbarum شناخته می‌شود، یک گیاه همیشه سبز است که ساقه‌ای ترش‌مزه و شبیه به کرفس دارد. از این ساقه می‌توان برای ساخت کیک، مربا، ژله، پودینگ و دیگر دسرها استفاده کرد. ریواس گیاه فصل‌های سرد است. انتخاب مناسب محل کاشت و خاک، به شما برای کشت موفق ریواس کمک می‌کند.

 

دستورالعمل‌ها:

1. ریشه ریواس را در بهار بکارید. مکانی را انتخاب کنید که نیازهای کاشت ریواس را تامین کند. مکانی که انتخاب می کنید باید حاصلخیز بوده، خاک آن خوب زه کشی شده، و در روز 6 ساعت یا بیشتر نور مستقیم خورشید به آن برسد.برای اطمینان از کشت موفق، قبل از کاشت خاک را ترمیم کنید. همه‌ی محل زراعت را با لایه‌ای به اندازه‌ی 10 سانتی‌متر از کود گیاهی، کود پوسیده، کود کشاورزی و پرلیت پر کنید. کود شیمیایی دانه ای 10-10-5 را روی خاک بریزید. خاک را تا عمق 25 سانتی‌متر ترمیم کنید.

2. گودالی بکنید که ارتفاع آن 6 سانتی‌متر از ریشه‌ی گیاه بیشتر باشد. زمانی که چندین گیاه می‌کارید بین آن‌ها حداقل 90 سانتیمتر فاصله بگذارید.ریشه‌ی ریواس را در گودال آماده‌شده قرار دهید. ساقه را طوری بچرخانید که ریشه به سمت پایین بوده و  جوانه‌ی تاج حدود 5 سانتی‌متر از بالای گودال فاصله داشته باشد. گودال را با خاک ترمیم‌شده پر کرده و سطح خاک را با کف دستتان صاف کنید.سریعاً پس از کاشت به ریشه‌ی ریواس آب بدهید. تجهیزات لازم را فراهم کنید تا بتوانید خاک را حداقل تا عمق 15 سانتی‌متر مرطوب نگه‌دارید.

 

نکات و هشدارها:

 تا دومین سال پس از کاشت صبر کنید و سپس ساقه‌ی حاصل‌شده از محصولتان را بکنید. برای نتیجه‌ی بهتر در هر مرتبه بیش از یک سوم از ساقه را نکنید.هیچ‌وقت ریواسی که دچار سرمازدگی شده باشد را نخورید. برگ ریواس شامل سم اسید اگزالیک است که زمانی که دچار سرمازدگی شود به ساقه منتقل می‌شود.

 

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040