۶ مرداد ۱۳۹۵

چگونه رزومه ی شما مورد توجه قرار گیرد

۶ مرداد ۱۳۹۵ 2492 بازدیدکننده 0 نظر
چگونه رزومه ی شما مورد توجه قرار گیرد در این مقاله می خوانید

شاید مورد توجه قرار گرفتن رزومه‌ی شما برایتان یک چالش باشد. اما تغییرات ساده‌ای وجود دارد که باعث جلب توجه فرد نسبت به رزومه‌ی شما می‌شود. ...

چگونه رزومه ی شما مورد توجه قرار گیرد

ساده بنویسید

بیشتر رزومه‌ها خسته‌کننده هستند. یک فرمت ساده برای نوشتن باعث می‌شود خواندن رزومه‌ی شما ساده‌تر شود.

 

از فونت ساده استفاده کنید

رزومه کاری

بهترین فونت یک فونت ساده است مانند Times New Roman، Arial یا Calibri. از اندازه‌ای استفاده کنید که راحت قابل خواندن باشد مانند اندازه‌ی 10 تا 12.

 

تخصص‌های لازم را داشته باشید

تخصص‌های لازم برای هر کار اغلب در ته تبلیغ کاری آورده می‌شوند. مطمئن شوید حداقل کمترین تخصص‌های لازم را داشته باشید تا رزومه‌ی شما بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

 

رزومه‌ی خود را درست تنظیم کنید

نوشتن رزومه کاری

همیشه یک رزومه‌ی یکسان را برای همه‌ی کارها نفرستید. زمانی بگذارید تا رزومه‌ی خود را بر اساس تخصص‌ها و مهارت‌هایی تنظیم کنید که شرکت به دنبال آن‌هاست.

 

روی موفقیت‌های خود تمرکز کنید

رزومه کاری

کارفرما بیشتر دوست دارد بداند شما به چه موفقیت‌هایی رسیده‌اید نه اینکه چه کارهایی انجام داده‌اید. تمرکز رزومه‌ی خود را روی چیزهایی بگذارید که در کارهای قبلی به آن رسیده‌اید، نه فقط مسئولیت‌های کاری شما.

 

رزومه‌ی شما با پست کاری متناسب باشد

هرچه هماهنگی بیشتری روی رزومه‌ی شما و تخصص‌هایتان وجود داشته باشد شانس انتخاب شما برای مصاحبه بیشتر است. لیستی از تخصص‌های مورد درخواست کارفرما را تهیه‌کرده و سپس مطمئن شوید تا حد ممکن این تخصص‌ها در رزومه‌ی شما گنجانده‌شده‌اند.

 

از کارهای قدیمی صرف‌نظر کنید

رزومه کاری

لازم نیست تمام تجربه‌های کاری خود را در رزومه‌ی خود بگنجانید. اگر سابقه کار زیادی داشته‌اید بدانید 10 سال آخر آن کافی است. شما باید لیستی از سابقه‌ی کاری خود داشته باشید اما دقت کنید می‌خواهید تاریخچه‌ی کارتان را شرح دهید نه داستان زندگی‌تان.

 

از اطلاعات غیرضروری صرف‌نظر کنید

رزومه‌ی شما حرفه‌ای است نه شخصی. شما نباید اطلاعاتی در مورد زندگی شخصی، تفریحات خانوادگی یا هر چیز دیگری که متناسب با کار نباشد را در آن ذکر کنید.

 

بخش تحصیلات را به آخر ببرید

رزومه کاری

روی تجربه‌های کاری خود تمرکز کنید، سپس تحصیلات و دیگر اطلاعات را به انتهای رزومه ببرید. نیازی نیست اطلاعات مربوط به تحصیلات دبیرستان را ببینید.

 

برای اشتباهات چک کنید

اشتباه در رزومه اهمیت دارد و فکر نکنید اشتباه در گرامر یا تلفظ دیده نخواهد شد. متأسفانه این اشتباهات درست مورد توجه قرار گرفته و تأثیر بدی می‌گذارند.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040