۱۵ آبان ۱۳۹۲

چگونه حسی خوب در مشتریان ایجاد کنیم

۱۵ آبان ۱۳۹۲ 4094 بازدیدکننده 5 نظر
چگونه حسی خوب در مشتریان ایجاد کنیم در این مقاله می خوانید

اگر در شغل شما نیاز است که هر روز با مشتریان ارتباط داشته باشید، خواه این ارتباط مستقیم و یا از پشت تلفن باشد، لازم است که بتوانید احساسی خوب در او ایجاد کنید. ...

چگونه حسی خوب در مشتریان ایجاد کنیم

مقدمه

اگر بتوانید حسی خوب در مشتری ایجاد کنید، با این کار نه تنها رئیس شما خوشحال خواهد شد، بلکه احتمال بازگشت مشتریان به دلیل حس احترام و توجه به آن‌ها بیشتر خواهد بود. به عنوان قاعده کلی، همان طوری که دوست دارید با شما رفتار شود، با مشتریان خود برخورد کنید و تلاش زیادی برای کمک به آن‌ها انجام دهید.

 

دستورالعمل‌ها:

1. ظاهری مرتب داشته باشید. اگر در کار شما نیاز به پوشیدن لباس فرم است و یا در پوشیدن لباس آزاد هستید، لباس‌هایی تمیز و اتو شده بپوشید. پیراهنتان را داخل شلوار بگذارید و داشتن ظاهری زننده خودداری کنید. با داشتن موهایی تمیز و شانه خورده، دندان‌های مسواک زده ، و استفاده از اسپری های بوبر، بهداشت و تمیزی را رعایت کنید.

2. به همه‌ی مشتریان گوش دهید .خواه سؤالی درباره‌ی محصول و یا اعتراضی به ارائه خدمات داشته باشند. با آنها ارتباط چشمی داشته و از فکر کردن به مسائل دیگر خودداری کنید. اطلاعاتی که می‌گوید را برای آنها تکرار کنید تا متوجه شوند به حرف‌هایش گوش می‌دهید. برای مثال اگر شکایت دارند که محصولات آنها به درستی کار نمی‌کند، به آنها بگویید " من درک می‌کنم که شما از اینکه کالا به صورتی که می‌خواستید کار نمی‌کند ناراحتید".

3. با لحنی خوب صحبت کنید. اگر با مشتری از پشت تلفن و یا مستقیم در ارتباط هستید لحن خوبتان نشانه‌ی احترام شما به اوست. اگر من‌من کرده و یا با لحنی یکنواخت صحبت کنید، ممکن است فکر کند که شما به کمک به او علاقمند نیستید.

4. با مشتری همدردی کنید. اگر درباره‌ی محصول و یا خدمات ناراحت است، با انجام هر کاری که برای کمک به او ممکن است، نشان دهید که به او اهمیت می‌دهید. برای مثال اگر مشتری از کیفیت غذا ناراضی است، از او عذرخواهی کنید و به او پیشنهاد تعویض غذا را بدهید.

5. از مشتری تشکر کنید. وقتی مشتری قصد خروج دارد با تشکر از او قدردانی خود را نشان دهید. برای مثال بگویید " از آمدن شما ممنونم. عصر خوبی داشته باشید."

 

نکات و هشدارها:

به یک مشتری نگویید که جواب سؤالش را نمی‌دانید، بلکه اگر واقعاً اطلاعی از پاسخ آن ندارید، به او بگویید که فوراً پاسخ را برای او خواهید یافت.

 

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040