۲۱ بهمن ۱۳۹۲

زندگی نامه چارلز بابیج

۲۱ بهمن ۱۳۹۲ 7199 بازدیدکننده 3 نظر
زندگی نامه چارلز بابیج در این مقاله می خوانید

در این صفحه شما را با زندگی نامه چارلز بابیج آشنا خواهیم کرد. ...

زندگی نامه چارلز بابیج

چارلز بابیج کیست؟

چارلز بابیج ( 26 دسامبر 1791 تا 18 اکتبر 1871) ، یک ریاضی‌دان، فیلسوف، مخترع و مهندس مکانیک انگلیسی بود که مفهوم کامپیوتر قابل برنامه‌نویسی را به وجود آورد.

 

تولد و اوایل زندگی

چارلز بابیج

بابیج در سال 1791 در شهر لندن در انگلیس متولد شد. در زمان کودکی او مربیان و مدارس متفاوتی را تجربه کرد و با عشق به ریاضیات رشد کرد. در سال 1810 در دانشگاه ترینتی پذیرفته شد. بعدها چارلز به پيترهاوس نقل‌مکان کرد و در آنجا مدرک افتخاری ریاضیات را گرفت.

 

مطالعه در دانشگاه کمبریج

در دانشگاه کمبریج او از شیوه‌ی تدریس ریاضیات ناراضی بود اما به جامعه‌ی تحلیلی (گروهی از دانشجویان با طرز فکری شبیه به او که علاقه‌مند به کنکاش در مسائل ریاضیات بودند) پیوست. در زمان دانشجویی بود که او ایده انجام محاسبات ریاضی توسط ماشین‌ها را ارائه داد. وی بعد از دیدن یک جدول الگوریتم با خود فکر کرد که بهتر است آن کارها بصورت سیستماتیک انجام شوند.

 

  1. آقای هرسچل با خود محاسبات حسابگران را آورد و ما فرآیند ملالت بار تائید را آغاز کردیم. پس از مدتی اختلافات بسیاری دیده شد و در زمانی این اختلافات آنقدر  زیاد بودند که من فریاد کشیدم : " ای کاش می شد این محاسبات توسط ماشین انجام می شد " و هرسچل پاسخ داد " این کار کاملاً شدنی است"

 

ایجاد موتورهای تفاضلی

در سال 1822، بابیج کار بر روی موتورهای تفاضلی خود را شروع کرد تا به هدف محاسبات کامپیوتری مکانیکی دست یابد. مانند بسیاری دیگر از ماشین‌های بابیج، این نیز هیچ‌گاه تکمیل نشد. این امر به تا حدودی به دلیل شخصیت او و بودجه‌ محدودش بود. او نمی توانست به خوبی در رابطه با ایده‌هایش صحبت کند و اغلب نسبت به افرادی که برای او سرمایه‌گذاری می‌کردند بی‌اعتنا بود. اغلب میان بابیج و کسانی که وی سعی داشت تحت تأثیر قرار دهد یک رابطه‌ی بسیار سرد برقرار بود.

 

چارلز بابیج

با این وجود بعدها در سال 1991 ، موتور تفاضلی با مشخصات ببیج ساخته شد و کار کرد. بعدها یک پرینتر که طرح آن توسط بابیج داده شده بود نیز کار کرد. اگرچه ماشین‌های بابیج مکانیکی بودند اما شباهت‌هایی به ماشین‌های مدرن امروزی داشتند. در آن حافظه جدا، واحد های ورودی و خروجی (I/O) و واحد کنترل که پرش های پیش رونده داشت.

 

دریافت مدال طلا

در سال 1824 بابیج برای اختراع ماشین محاسبات ریاضی و جداول نجومی برنده‌ی مدال طلا از جامعه‌ی سلطنتی نجوم شد.

با این حال، باربیج از افتخارات خوشش نمی‌آمد و از پذیرش مقام سلحشوری و عنوان بارونی کرد.

 

پس از فارغ التحصیلی

بعد از اتمام تحصیل، او به عنوان یک مدرس ریاضیات در دانشگاه کمبریج تدریس می‌کرد. او همچنین از طرف دولت برای ساخت یک ماشین برنامه‌نویسی استخدام شده بود. بودجه‌ی قابل‌توجهی به او داده شد اما سرانجام دولت از دیدن یک نتیجه‌ی کامل ناامید شده و بودجه را قطع کرد. بسیاری از مدل های تقریباً تکمیل شده او به عنوان مواد اوراقی ذوب شدند، اما به او مانند یک مخترع بسیار مهم نگاه می‌شود زیرا امکان انجام محاسبات توسط ماشین‌ها را نشان داد. امروز از او به عنوان پدر کامپیوتر یاد می شود.

مسلماً بابیج پیش‌بینی‌هایی داشت که ماشین‌ها می‌توانند واقعاً روش محاسبات را تغییر دهند. متأسفانه این دید مثبت در افراد هم نسل او وجود نداشت.

 

  1. به محض ایجاد موتور تحلیلی، لزوماً آن وسیله مسیر آینده علوم را جهت خواهند داد. هر زمانی که رسیدن به هر نتیجه ای با کمک آن منظور باشد، این سوال ایجاد خواهد شد _ با چه مسیر محاسباتی ماشین می تواند در کمترین زمان به جواب برسد؟
  2.  
  3. بابیج 1864

 

اختراعات دیگر بابیج

چارلز بابی

جداٌ از کامپیوتر، بابیج اختراعات دیگری نیز داشته است. مانند یک وسیله برای راه آهن که جلوی موانع مسیر راه آهن را می گرفت. وی در زمان‌هایی برای راه‌آهن وسترن نیز کار می‌کرد.

 

زندگی خانوادگی و وفات

بابیج در سال 1814 با جورجیانا ویتمور ازدواج کرد. این زوج هشت فرزند داشتند  که تنها 4 تای آن‌ها به سنین بالا رسیدند. بایبج در سال 1871 در 79 سالگی فوت کرد.

 

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040