۳۰ دي ۱۳۹۳

نکته‌های اجتماعی برای افراد درون‌گرا

۳۰ دي ۱۳۹۳ 3793 بازدیدکننده 0 نظر
نکته‌های اجتماعی برای افراد درون‌گرا در این مقاله می خوانید

بسیاری از افراد هستند که نمی‌توانند به‌سادگی با دیگران روابط دوستانه برقرار کنند. ما نکاتی را برای آن ها آورده ایم که کمک می کند با دیگران روابط خوبی برقرار کنند. ...

نکته‌های اجتماعی برای افراد درون‌گرا

من در زمان دبیرستان چند دوست نزدیک داشتم، ولی ما هیچ‌گاه در خارج از کلاس‌ها زمان زیادی را با یکدیگر سپری نمی‌کردیم.

ذات درون‌گرایی من باعث می‌شود که هرچقدر هم که بخواهم با دیگران ارتباط برقرار کنم، صرف بیش از چند ساعت با افراد دیگر، من را ازلحاظ احساسی کاملاً خسته و تخلیه کند.

باوجوداینکه من در زمان‌های آزاد خود، نیازی به بودن در کنار دوستانم را احساس نمی‌کنم، ولی بااین‌وجود می‌خواستم که در دانشگاه یک حلقه اجتماعی برای خودم ایجاد کنم.

چند نکته وجود دارد که من برای دوست شدن با افراد دیگر از آن‌ها استفاده می‌کردم و ازآنجاکه این روش برای من به‌خوبی جواب داده‌اند، دوست دارم که آن‌ها را با شما نیز در جریان بگذارم:

 

از کلمه "دوست" به‌عنوان یک فعل استفاده کنید.

درون‌گرایی

مطمئناً در حال حاضر نیازی به تأکید اهمیت رسانه‌های اجتماعی برای ایجاد روابط دوستانه جدید وجود ندارد.

از این‌که یک درخواست دوستی برای کسی که با او در ارتباط هستید و یا در وب‌سایت اینترنتی فعالیت آن‌ها را دنبال می‌کنید بفرستید، خجالت نکشید. به‌احتمال‌زیاد آن‌ها نیز از دوستی و همراهی شما لذت برده‌اند. شبکه‌های اجتماعی زیادی وجود دارند که شما می‌توانید هم برای دوستی‌های دنیای واقعی و هم دنیای مجازی خودتان از آن‌ها بیشترین استفاده را بکنید.

همچنین می‌توانید در برنامه‌هایی همانند تماشای فیلم، شرکت در جلسات سخنرانی، و یا گردهمایی در رویدادهای فرهنگی نیز با دوستان و آشنایان دنیای مجازی خود شرکت کرده و حتی آن‌ها را نیز تشویق به شرکت در این برنامه‌ها کنید.

 

مشارکت کنید

درون‌گرایی

این مورد، به‌طورقطع یکی از کلیشه‌ای‌ترین توصیه‌هایی است که من می‌توانم به شما داشته باشم، و به‌احتمال‌زیاد شما دیگر از شنیدن آن خسته شده‌اید. اما این مورد آن‌قدر مؤثر و کاربردی است که ارزش تکرار مجدد را دارد: فقط برای تفریح، عضو یک گروه شوید.

فقط کافی است که علایق خود را پیداکرده و به گروه‌هایی همانند باشگاه‌های بحث‌های اجتماعی، باشگاه بازی‌بازها، انیمه بین‌ها، فوتبالیست‌ها، باشگاه‌های خیریه، و یا هر گروه و اجتماعی که در آن بتوانید با افرادی که علایق مشترکی با شما دارند آشنا شوید، بپیوندید.

در این گروه‌ها به دلیل علایق مشترک افراد آن، یک جو صمیمی و دوستانه وجود دارد و به همین دلیل شما می‌توانید به راحتی نظرات خودتان را عنوان کرده و برای خودتان دوست پیدا کنید.

 

به همراه یکی از دوستان خود درس بخوانید.

درون‌گرایی

حتی اگر از نظر درسی با مشکلی مواجه نیستید، ایجاد یک گروه مطالعه با چند نفر از بچه‌های خوب هم‌دوره‌ای و یا هم‌کلاسی خودتان، یک روش عالی برای ایجاد ارتباط با دیگران است.

 

با دیگران همراهی کنید

درون‌گرایی

به خاطر داشته باشید درصورتی‌که با یکی از اعضای یک گروه آشنا باشید، هیچ اشکالی ندارد که به آن‌ها پیوسته و در فعالیت‌های آن‌ها شرکت کنید، و درصورتی‌که در سالن غذاخوری با قیافه‌های آشنایی مواجه شدید، در کنار آن‌ها بنشینید.

باوجوداینکه ممکن است از همراهی با آن‌ها احساس عجیبی به شما دست بدهد، ولی به‌احتمال‌زیاد آن‌ها از این مسئله ناراحت نخواهند شد.

بسیاری از افراد، مخصوصاً دانشجویان جدید دانشگاه، دید مثبتی نسبت به ایده آشنا شدن با افراد جدید دارند.

یکی از بهترین کارهایی که می‌تواند در شما اعتمادبه‌نفس شروع یک مکالمه و ملاقات با افراد جدید را ایجاد کند، این است که نسبت به‌صرف زمان با خودتان، احساس خوبی به دست بیاورید. البته این مسئله ممکن است در ابتدا کمی مشکل باشد. در بسیاری از اوقات پس‌ازاینکه مدتی با افراد دیگر زمان صرف کردید، احتمالاً احساس می‌کنید که لازم است کمی به خودتان برسید و از تنهایی خود لذت ببرید.

 

تا زمانی که شما حس مهربانی و پذیرا بودن از خودتان نشان داده و کمی تلاش به خرج بدهید، حتماً خواهید توانست که قبل از به پایان رسیدن نیمسال اول دانشگاه، برای خودتان یک دوست عالی پیدا کنید.


 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040