۱۲ شهريور ۱۳۹۴

نشانه های خطرناک حس مالکیت در روابط

۱۲ شهريور ۱۳۹۴ 4004 بازدیدکننده 0 نظر
نشانه های خطرناک حس مالکیت در روابط در این مقاله می خوانید

شدت حس مالکیت در روابط متفاوت است. گاهی افرادی که نسبت به همسر خود حس مالکیت دارند همه‌ی جنبه‌های زندگی او را کنترل می‌کنند و گاه نسبت به او حسود هستند. ...

نشانه های خطرناک حس مالکیت در روابط

همسرتان به شما توهین می‌کند

خصوصیات افراد مالکیت جو

کسی که نسبت به شما حس مالکیت دارد ممکن است از جملات بد و منفی درباره‌ی شما یا دوستانتان استفاده کند. این رفتار می‌تواند استفاده از الفاظ بد، خشونت، طعنه یا انتقاد باشد. در برخی موارد هدف فرد این است که شما احساس بی‌ارزش بودن کنید و با تخریب اعتمادبه‌نفستان سعی دارد نتوانید وارد رابطه‌ی دیگری شوید.

 

حسادت

خصوصیات افراد مالکیت جو

فردی که احساس مالکیت دارد اغلب نسبت به همسر خود حسود است. او ممکن است از دیدن معاشرت شما با دوستان، خانواده یا همکاران خشمگین و ناراحت شود. بعلاوه او شما را متهم به خیانت می‌کند و یا به رفتارهای عادی مانند فرستان ایمیل یا پیام متنی مشکوک می‌شود.

 

می‌خواهد شما را اداره کند

خصوصیات افراد مالکیت جو

افراد مالکیت جو رفتارهای مدیرانه دارند. برای مثال ممکن است شما را تهدید کند که اگر کاری که می‌خواهد را انجام ندهید شما را ترک خواهد کرد. در برخی مواقع اگر شما به دوستان، خانواده، سرگرمی‌ها، کار یا حتی درس خود علاقه نشان دهید این افراد ممکن است به خودشان آسیب برسانند، تهدید به خودکشی کرده و یا رفتارهای آسیب‌زننده‌ی دیگری انجام دهند. به‌بیان‌دیگر برای یک همسر مدیر شاید زمانی زیادی ببرد تا مطمئن شود شما بیشتر وقت خود را با او هستید.

 

شما کنترل می‌شوید

رفتارهای کنترلی اغلب نشانه‌ی یک رابطه‌ی مالکانه هستند. کنترل می‌تواند فیزیکی، عاطفی و یا اقتصادی باشد. فردی که حس مالکیت دارد تلاش می‌کند تا مانع شغل شما شود و یا می‌خواهد پولتان را مدیریت کند. به همین ترتیب او تلاش می‌کند مانع پیدا شدن کار برای شما شود، لباس‌های شما و یا مدل موهایتان را خودش انتخاب می‌کند، او تلاش می‌کند تمامی تصمیم‌های زندگی روزانه‌ی شما را خودش بگیرد.

 

همسرتان تغییر خلق‌وخو دارد

خصوصیات افراد مالکیت جو

تغییر سریع خلق‌وخو و عصبانی شدن می‌تواند یک علامت هشداردهنده‌ی جدی باشد. افراد مالکیت جو برای اتفاقات کوچک عصبانی می‌شوند، مانند زمانی که ده دقیقه دیرتر به خانه می‌رسید. در مواردی که این حس مالکیت شدیدتر است ممکن است این خشم با واکنش فیزیکی همراه باشد، مانند سیلی زدن، هل دادن و یا مشت زدن به فرد. اما اغلب این واکنش فریاد زدن، توهین کردن و دیگر بی‌احترامی‌های لفظی است.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040