۱۳ آذر ۱۳۹۳

بهترین روش‌های آشنایی با اساتید

۱۳ آذر ۱۳۹۳ 2907 بازدیدکننده 0 نظر
بهترین روش‌های آشنایی با اساتید در این مقاله می خوانید

ایجاد روابط ارزشمند با اساتید بسیار اهمیت دارد. آن‌ها منابع مهمی هستند که می‌توانند اطلاعات زیادی را در رابطه با مسیر شغلی شما در اختیارتان قرار دهند. چگونه این روابط را قوی کنیم؟ ...

بهترین روش‌های آشنایی با اساتید

 

برقراری روابط قوی با اساتید می‌تواند منجر به بهره‌مندی از مشاوره و توصیه‌نامه‌ی اساتید و گاهی اوقات ایجاد فرصت‌های شغلی شود. 

شناختن هر چه بیشتر اساتید به نفع دانشجویان است، زیرا کسی نمی‌داند که این کار ممکن است چه ثمراتی در پی داشته باشد!

در ادامه چند توصیه برای کمک به برقراری روابط قوی با اساتید ارائه می‌شود: 

 

به موقع سر کلاس حاضر شوید

 روش‌های آشنایی با اساتید

 

مهم است که روابط را به روشی خوب و همراه با ارائه‌ی تصویری خوب از خودتان شروع کنید. به موقع سر کلاس حاضر شوید.

دیر حاضر شدن سر کلاس برای استادان به معنای بی‌ادبی یا بی‌احترامی است - که نباید اجازه دهید اساتید شما را با هیچ یک از این ویژگی‌های شخصیتی بشناسند.

 

هرگز کلاس را زود ترک نکنید

زود ترک کردن کلاس مانند دیر رسیدن می‌تواند بازتاب بدی داشته باشد. ممکن است دلیل بسیار موجهی برای زود ترک کردن کلاس داشته باشید اما استاد این‌طور تصور می‌کند که شما اهمیتی به کلاس نمی‌دهید یا کلاس برایتان خسته کننده است. 

نباید کاری کنید که استاد فکر کند زحمت وقت گذاشتن برای حضور در یک جلسه‌ی کامل کلاسی را به خود نداده‌اید. 

اگر به هر دلیلی لازم است کلاس را زود ترک کنید بهتر است که پیش از کلاس استاد را در جریان بگذارید. این کار نشان می‌دهد که برای استاد احترام قائل هستید و دلیل موجهی برای ترک کردن کلاس دارید و تصویر خوب شما را در ذهن استاد حفظ می‌کند.

 

در ردیف جلو بنشینید

هنگامی که در ردیف جلو می‌نشینید توجه شما به کلاس بیشتر است و بیشتر  در بحث‌های کلاسی شرکت می‌کنید. 

آیا تا به حال توجه کرده‌اید که دانشجویانی که در کلاس می‌خوابند یا در اینترنت گشت می‌زنند همیشه در ردیف عقب می‌نشینند؟ دلیل خوبی برای این کار وجود دارد. هنگامی که دیده نمی‌شوید، حواستان به راحتی پرت می‌شود و مجبور نمی‌شوید که برای کارهایتان پاسخگو باشید. 

به استاد نشان دهید که در کلاس حاضر هستید، به درس توجه می‌کنید، و مایل به شرکت در فعالیت‌های کلاسی هستید. آن‌ها بیش از آنچه فکر کنید از این کار خوشحال می‌شوند! 

 

در فعالیت‌های کلاسی شرکت کنید 

 روش‌های آشنایی با اساتید

 

شرکت کردن در فعالیت‌های کلاسی نشان می‌دهد که می‌خواهید مطالب را یاد بگیرید و در مورد موضوع مورد بحث فکر می‌کنید. 

همچنین اساتید دانشجویانی را که در فعالیت‌های کلاسی شرکت می‌کنند، افرادی می‌دانند که هم به طور ذهنی و هم جسمی در کلاس حضور دارند. 

به خاطر داشته باشید اظهارنظر کردن، تنها روش شرکت در بحث نیست، پرسیدن سؤالات متفکرانه نیز اهمیت دارد.

 

در گفتگوهای پس از کلاس شرکت کنید

 روش‌های آشنایی با اساتید

 

در آغاز هر ترم خود را پس از هر کلاس به استاد معرفی کنید. این کار را با اشاره به نکات جالب سخنرانی پیگیری کنید و  پس از کلاس در مورد آن بیشتر بحث کنید. 

نشان دادن این که به جای با عجله بیرون رفتن از کلاس، هنوز در مورد بحث کلاسی فکر می‌کنید، بیانگر آن است که در طول سخنرانی توجه زیادی داشته‌اید و برای چیزی که یاد می‌گیرید ارزش قائل هستید. 

 

از ساعات بین کلاسی استفاده کنید

 روش‌های آشنایی با اساتید

 

بسیاری از دانشجویان ساعت‌های استراحت را نادیده می‌گیرند ( احتمالاً به جز درست قبل از روز آزمون). در واقع اساتید هنگامی که دانشجویان در ساعات بین کلاسی به آن‌ها رجوع می‌کنند لذت می‌برند. 

پیگیری بحث‌های کلاسی، مشورت کردن در مورد نمرات و شیوه‌های مطالعه، روشی بسیار خوب و نهایتاً گام اصلی برای برقراری ارتباط شخصی با اساتید است. 

دلیلی ندارد که تنها در مورد آزمون‌های آینده گفتگو کنید. از استاد خود در مورد اینکه چرا رشته‌ی خود را انتخاب کرده است، چه چیزهایی را در مورد رشته خود دوست دارد و چه چیزهایی را دوست ندارد سؤال کنید و از آن‌ها در مورد شغل آینده خود مشورت بگیرید.

انجام این کار نشان می‌دهد که شما برای نظرات و تجربیات استاد ارزش قائل هستید و نیز منجر به گفتگوهای شخصی بیشتری خواهد شد که به روش‌های زیادی به شما کمک می‌کند- از جمله امکان توصیه‌نامه‌های اساتید، دیدگاه‌ها و توصیه‌های ارزشمند، و شاید حتی فرصت‌های شغلی. 

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040