۸ آبان ۱۳۹۲

روش تشخیص دروغ در 5 مرحله ساده

۸ آبان ۱۳۹۲ 6084 بازدیدکننده 2 نظر
 روش تشخیص دروغ در 5 مرحله ساده در این مقاله می خوانید

شاید شما احساس کرده باشید شخصی به شما دروغ می گوید یا سره شما کلاه می گذارد خواندن این مقاله با را با 5 مرحله ساده تشخیص دروغ آشنا خواهد کرد ...

 روش تشخیص دروغ در 5 مرحله ساده

 

مقدمه

شما ممکن است فکر کنید که فردی دارد به شما دروغ می گوید، ولی اینکه کاملاً مطمئن باشید کار سختی است. اگر فکر می کنید که کسی دارد سر شما کلاه می گذارد، چند راه ساده برای تشخیص عدم صداقت وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید.

البته قبل از اینکه کسی را به دروغگویی متهم کنید لازم است همه علائم را مدنظر قرار دهید. البته، بعضی مواقع اعتماد کردن به احساسات شما برای تشخیص اینکه فردی با شما صادق نیست کفایت می کند، پس هیچگاه درک مستقیم خود دست کم نگیرید.

 

دستور العمل ها

1. به چشمان فرد نگاه کنید. یک دروغگو، زمانی که یک دروغ بزرگ می گوید، معمولا تماس چشمی را برای مدت طولانی نمی تواند حفظ کند. او ممکن است نگاهش را از شما منحرف کرده و یا حتی به زمین نگاه کند.

2. به صحبت وی گوش کنید. بعضی مواقع زمانی که فردی دروغ می گوید، آهنگ کلام وی و طرز گویش کلمات، با زمانی که به طور معمولی صحبت می کند تفاوت خواهد داشت.

3. به داستان گویی وی توجه کنید. اگر او در حال دروغ گفتن به شماست و شما از وی چیزی بپرسید که جوابش را نمی داند، ممکن است برای درست کردن یک جواب کمی فکر کند. این وقفه ممکن است نشانه دروغ گویی باشد. بعلاوه، افراد دروغگو معمولاً اطلاعات دقیقی در مورد داستانی که میگویند فراهم نمی کنند، پس درخواست جزئیات بیشتر از آنها، می تواند دروغگویی آنها را برملا سازد.

4. ببینید که آیا وی مضطرب است یا خیر. عرق کردن، پلک زدن زیاد، بالا و پایین بردن شانه ها و بی قراری، نشانه های عمومی مواجه شدن با دروغ می باشند. کسی که نمی تواند بدون عصبی شدن سر جای خود بایستد، به احتمال زیاد حقیقت را به شما نمی گوید.

5. نشانه های خشم را در وی ببینید. اگر فردی به شما راست می گوید، ممکن است رفتار شما وی را بی حوصله کند، ولی وی را عصبانی نخواهد کرد. دروغگوها اصرار به راستگویی می کنند و اگر شما حرف آنها را باور نکنید، از دست شما عصبانی می شوند. 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040