۹ اسفند ۱۳۹۶

عوارض جانبی مصرف زیاد داروها

۹ اسفند ۱۳۹۶ 1469 بازدیدکننده 0 نظر
عوارض جانبی مصرف زیاد داروها در این مقاله می خوانید

اگر شما هم از آن افرادی هستید که خودتان دارو تجویز می کنید بهتر است حتما مقاله ی زیر را بخوانید تا با خطرات این کار آشنا شوید. ...

عوارض جانبی مصرف زیاد داروها

مصرف زیاد ژلوفن باعث شل شدن عضلات رحم شده و به همین دلیل در این افراد احتمال سقط‌جنین بالاتر است. همچنین می‌تواند زخم‌های دستگاه گوارش و حتی سرطان معده را ایجاد کند.

 

قرص‌های ضد باروری می‌توانند باعث چاقی، سکته و ناباروری شوند. همچنین می‌توانند عامل سکته مغزی یا قلبی و ناباروری باشند.

 

 

مصرف طولانی‌مدت رانیتیدین جذب ویتامین B12 را کم می‌کند. نتیجه خشکی دور دهان، رنگ‌پریدگی، خستگی و مشکلات چشم مانند آب‌مروارید خواهد بود.

 

از عوارض خطرناک دیکلوفناک انقباض رگ‌هایی است که خون را به قلب می‌رسانند. مصرف سرخود داروهایی که زینک دارند باعث بلوغ زودرس کودکان خواهد شد.

 

 

مصرف زیاد دگزامتازون عامل پوکی استخوان است. تزریق این دارو باعث می‌شود بدن تا شش ماه کلسیم جذب نکند. این دارو مسکنی است که تنها درد را آرام کرده ولی درمان نمی‌کند.

 

با مصرف بی‌دلیل آنتی‌بیوتیک بدن دیگر قادر نیست با عفونت‌ها مبارزه کند و ممکن است باعث حساسیت‌های دارویی یا غذایی و کم شدن اثر قرص‌های ضدبارداری شود.

 

 

اگر بیشتر از دو بار در هفته استامینوفن یا ایبوپروفن می‌خورید باید بدانید احتمال کم‌خونی، از دست دادن شنوایی در سنین میان‌سالی در شما بالا می‌رود.

 

مصرف بی‌دلیل آلومینیوم ام جی یا همان شربت معده ممکن است باعث شود فسفات بدن تخلیه شده، دردهای استخوانی شروع شده و حتی دچار نارسایی کلیه یا کاهش وزن شوید. این دارو می‌تواند بر روحیات شما نیز اثر داشته باشد.

 

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040