۲۵ بهمن ۱۳۹۵

چرا باید پاشنه های بلند را حذف کنیم

۲۵ بهمن ۱۳۹۵ 1848 بازدیدکننده 0 نظر
چرا باید پاشنه های بلند را حذف کنیم در این مقاله می خوانید

بعد از آنکه بدانید پاشنه‌های بلند چه با بدن شما می‌کند مطمئناً فکری برای کفش‌هایتان خواهید کرد. ...

چرا باید پاشنه های بلند را حذف کنیم

مشکلات جدی برای کمر

با پوشیدن پاشنه‌ی بلند بدن زن باید به نوعی تعادل را برقرار کند. بدن این کار را با خم شدن به سمت جلو روی مفصل ران‌ها و ستون فقرات انجام می‌دهد و برای حفظ تعادل این‌گونه واکنش نشان خواهد داد. نتیجه‌ی آن می‌تواند آسیب‌های دائمی به ستون فقرات باشد.

 

التهاب پلانتار، انگشت چکشی و ..

پاشنه‌های بلند باعث فشار بر نوار پلانتاری در پا می‌شود، که متصل‌کننده‌ی پاشنه به انگشتان پا است و از قوس پا پشتیبانی می‌کند، و سبب التهاب پلانتار خواهد شد. زمانی که دچار این مشکل شوید مدت زیادی طول می‌کشد تا با ورزش، یخ گذاشتن و جلسات توان‌بخشی بهبود یابید. انگشت چکشی نیز از مشکلات دیگر است که بر اثر فشار بر انگشتان پا یا آرتروز زانو ایجاد می‌شود.

 

داشتن کیف وضع را بدتر می‌کند

 

پاشنه‌های بلند حالت بدن را خراب  می‌کنند. اگر یک کیف سنگین هم به شانه‌های خود اضافه کنید، کاری که بیشتر ما انجام می‌دهیم، مشکلات ایجاد شده با پاشنه‌ها را تشدید خواهید کرد.

 

تغییر پایین پا

پوشیدن مداوم پاشنه‌های بلند باعث تغییر ماهیچه‌ها و تاندون‌های پایین پا خواهد شد. بافت ساق پا کوتاه‌تر شده و تاندون آشیل نرم و نازک‌تر می‌گردد. کوتاه شدن ساق بر اثر پاشنه‌ی بلند شاید مشکل شما نباشد اما زمان پوشیدن کفش‌های عادی یا صندل احساس درد و ناراحتی در ساق و تاندون آشیل خواهید کرد. زیرا این اندام‌ها از اندازه‌ی عادی خود خارج‌شده‌اند.

 

تغییر کف پا

کف پای شما یک قوس دائمی پیدا خواهد کرد. تاندون آشیل تنها با پوشیدن بیش از سه ساعت پاشنه‌ی بلند در روز کوتاه می‌شود. داشتن پایی بدون شکل طبیعی دلیل دیگری است که باید فکری برای پاشنه‌ی کفش‌های خود بکنید.

 

خطرناک هستند

راه رفتن با پاشنه‌های باریک میان جمعیت یا روی سطوح لیز می‌تواند تعادل شما را کم کند. به راحتی شما لیز خورده و مچ تان پیچ‌خورده یا  کشیده می‌شود. افتادن با این کفش‌ها نیز زیاد دور از ذهن نیست. پیچ خوردن می‌تواند ملایم بوده و با فیزیوتراپی درمان شود اما پیچ‌خوردگی‌های شدید گاه نیاز به جراحی پیدا می‌کنند. شکستن قوزک نیز می‌تواند به همین ترتیب ایجاد شود و گاه نیاز به جراحی خواهد داشت.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040