۱۱ دي ۱۳۹۵

نشانه های غیرقابل کنترل بودن استرس

۱۱ دي ۱۳۹۵ 2096 بازدیدکننده 0 نظر
نشانه های غیرقابل کنترل بودن استرس در این مقاله می خوانید

استرس بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی است و همیشه روزهایی خواهند بود که حس می‌کنید تحت فشارید. نشانه‌های زیادی هستند که می‌گویند استرس شما فراتر از حد کنترل بدن رفته است. ...

نشانه های غیرقابل کنترل بودن استرس

دندان‌قروچه می‌کنید

نشانه های استرس

احتمال دندان‌قروچه در فرد کاملاً با عواملی همچون وضعیت روحی و استرس در ارتباط است. برای برخی این راه‌حلی است که به آن‌ها کمک می‌کند تمرکز بهتری روی یک موضوع داشته باشند و در نهایت این راه حل علاوه بر دندان‌ها، به فک آن‌ها نیز آسیب خواهد زد. برخی افراد زمان بیدار شدن نشانه‌هایی دارند که می‌گوید در خواب دندان‌قروچه می‌کنند، مانند سردردهای مداوم یا گوش‌درد و یا درد در فک.

 

مشکل در یادگیری چیزی جدید

نشانه های استرس

سعی می‌کنید موضوع جدیدی را یاد بگیرید اما به نظر می‌رسد نمی‌توانید تمرکز داشته باشید. استرس شدید باعث آزاد شدن مولکولی به نام هورمون آدرنوکورتیکوتروپین خواهد شد که با فرآیند یادگیری تداخل دارد. یادگیری در بخشی از مغز اتفاق می‌افتد که سیناپس نامیده می‌شود و با آزاد شدن هورمون آدرنوکورتیکوتر توانایی این بخش از مغز برای یادگیری و جمع‌آوری اطلاعات دچار مشکل خواهد شد. این هورمون در واقع ساختاری از مغز که مسئول یادگیری چیزهای جدید است را خراب می‌کند و تنها با از بین رفتن استرس بازسازی خواهد شد.

 

توهمات سمعی

نشانه های استرس

سندروم سر بسیار وحشتناک به نظر می‌رسد، این شرایط اصطلاحی برای شنیدن صداهای زیاد خیالی است – اغلب شنیدن صداهایی مانند شلیک گلوله یا رعد و برق زمانی که فرد می‌خواهد بخوابد. این مشکل درد فیزیکی نخواهد داشت اما می‌تواند باعث بالا رفتن تنش و نگرانی در فرد در زمان خواب شود. این توهم در زنان بیشتر از مردان ایجاد می‌شود و اغلب در سنین بالای 50 اتفاق می‌افتد.

 

حملات شدیدتر آلرژی

نشانه های استرس

اگر این بار آلرژی شما بسیار شدیدتر از دفعات قبل است شاید علت آن میزان استرستان باشد. واکنش‌های اولیه‌ی آلرژی در افرادی که استرس زیاد دارند شدیدتر است و این واکنش‌ها ممکن است برای زمان بیشتری در بدن آن‌ها باقی بماند.

 

پرخوری و افزایش وزن

نشانه های استرس

استرس ارتباطی قوی با عادات غذا خوردن فرد دارد. استرس های کوتاه مدت میل به خوردن را به دلیل ترشح هورمون‌های استرس کاهش می‌دهند. آزاد شدن اندروفین در بدن باعث می‌شود هر چیزی که در راه آن است را از بین ببرد، از جمله میل به خوردن.

اغلب واکنش‌های استرس با از بین رفتن عامل ناپدید خواهند شد. اما اگر عامل استرس از بین نرود بدن به شکل متفاوتی به آن واکنش نشان خواهد داد، با آزادسازی کورتیزول. کورتیزول انگیزه و تمایل در فرد را زیاد خواهد کرد. متأسفانه انگیزه و میل به خوردن نیز افزایش خواهد یافت.

 

زیاد آه می‌کشید

نشانه های استرس

همه در طول روز آه می‌کشیم و این کار را بیشتر از آنچه فکرش را بکنید انجام می‌دهیم. وضعیت‌های روحی مانند استرس می‌توانند باعث شوند این قضیه بیشتر اتفاق بیفتد، دلیل آن هنوز مشخص نیست.

 

خرابکاری می‌کنید

نشانه های استرس

ناگهان نمی‌توانید فنجان قهوه‌ی خود را درست روی میز بگذارید و یا بیشتر چیزها از دستتان زمین می‌افتد. استرس نمی‌گذارد مانند مواقع عادی بتوانید روی محیط اطراف خود تمرکز داشته باشید. استرس زیاد اغلب روی دید شما به محیط اثر دارد و باعث می‌شوند ماهیچه‌ها نیز رفتار خود را تغییر دهند.

 

مشکلات پوستی متعدد دارید

نشانه های استرس

هورمون‌ها و مواد آزاد شده در بدن توسط استرس می‌توانند با راه‌های زیادی بر پوست اثر بگذارند. اگر در شرایطی با استرس شدید قرار دارید زخم‌های پوستی شما آهسته‌تر از مواقع عادی خوب خواهند شد. استرس بالا باعث می‌شود پوست به محرک‌هایی مانند گرما و سرما حساس تر شود و همچنین شرایطی مانند جوش‌ها، پسورپازیس، اگزما و ... بدتر خواهند بود.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040