۱۹ آبان ۱۳۹۵

با داشتن استرس چه اتفاقی در بدن می افتد2

۱۹ آبان ۱۳۹۵ 2380 بازدیدکننده 0 نظر
با داشتن استرس چه اتفاقی در بدن می افتد2 در این مقاله می خوانید

اثراتی که استرس بر بدن شما دارد. ...

با داشتن استرس چه اتفاقی در بدن می افتد2

کم خوابی

خواب شما تحت تأثیر استرس قرار می‌گیرد، به این خاطر که مدام در حال فکرکردن به چیزی هستید که باعث استرس شما شده است.   شما مرتب با خودتان در مورد اشتباهی در گذشته یا نگرانی در مورد آینده درگیرید. افراد زیادی به سراغ داروهای شیمیایی می روند اما در واقع این طرز فکر شماست که باید تغییر کند.

 

خستگی زیاد

شما خسته می‌شوید و این خستگی ادامه دارد تا جایی که حس می‌کنید دچار یک سندروم خستگی شدید شده‌اید. این یک علامت رایج از استرس زیاد است. هرچه بیشتر استرس داشته باشید سریع تر احساس  خستگی می‌کنید.

 

سردرد

واکنش فیزیکی بدن شما به استرس می‌تواند درد باشد. سردردها می‌توانند یک عارضه‌ی جانبی از استرس باشند، زیرا در این دوران شما تنش روی ماهیچه‌ها را تجربه خواهید کرد. اگر با سردرد از خواب بیدار می‌شوید علت آن می‌تواند ساییدن دندان‌ها روی هم در طول شب یا  دندان‌قروچه باشد. اگر می‌خواهید سردردتان خوب شود باید در ابتدا اوضاع را مرتب کنید تا استرس نداشته باشید.

 

ریزش مو

موها بسیار حساس هستند و به خوبی می‌توانند وضعیت سلامت فرد را نشان دهند. حتی تغییرات کوچک در فاکتورهای زندگی از جمله تغذیه، سطح هورمون‌ها، چرخه‌ی خواب، داروها و البته استرس می‌توانند موهای شما را ضعیف کنند. استرس نه تنها موهای شما را سفید می‌کند بلکه می‌تواند باعث ریزش مو نیز شود.خوشبختانه این  ریزش مو دائمی نیست. بعلاوه زمانی استرس نقشی کلیدی در ریزش مو دارد که بسیار شدید یا طولانی باشد.

 

کاهش میل جنسی

اگر روابط میان شما سرد شده است شاید استرس زیاد مقصر باشد. میل و عملکرد جنسی ما با بالا رفتن سطح استرس کاهش می‌یابد. این شاید به نوعی  بر اثر تغییر خلقیات و دیگر عوارضی است که همراه با استرس می‌آید.

 

پیری پوست

استرس کلاژن را در بدن از بین می‌برد. کلاژن بخش انعطاف‌پذیر پوست است که آن را سالم، جوان و محکم نگه می‌دارد. زمانی که سطح کورتیزول در بدن بالا می رود باعث اکسیداسیون خواهد شد- فرایندی که باعث می‌شود سلول‌ها پیر شده و سریع تر بمیرند.

 

جوش‌های پوستی

جوش‌های روی صورت شما شاید به خاطر هورمون‌ها نباشند. در زمان داشتن استرس غده‌ی آدرنال چربی بیشتری تولید می‌کند که باعث بسته شدن منافذ پوستی خواهد شد. در افراد مستعد جوش‌های  پوستی استرس غدد آدرنال را تحریک می‌کند. اگر شاهد جوش‌های بیشتر روی پوستتان هستید شاید به خاطر استرس هایی است که اخیراً در زندگی داشته‌اید.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040