۲۹ آذر ۱۳۹۵

آیا مولتی ویتامین ها خطرناک اند؟

۲۹ آذر ۱۳۹۵ 2316 بازدیدکننده 0 نظر
آیا مولتی ویتامین ها خطرناک اند؟ در این مقاله می خوانید

اگر شما هم از مولتی‌ویتامین‌ها استفاده می‌کنید باید مراقب این هفت مکمل غذایی باشید. ...

آیا مولتی ویتامین ها خطرناک اند؟

ویتامین E

مولتی ویتامین

مکمل‌های ویتامین E با افزایش خطر ایست قلبی و مرگ‌ومیر ناشی از آن مرتبط‌اند. از آنجایی که این ماده‌ی غذایی در آجیل و مغزهای خام وجود دارد نیازی نیست خودتان را در معرض خطر مکمل‌ها قرار دهید.

 

بتاکاروتن

مولتی ویتامین

مکمل‌های بتاکاروتن ارتباطی قوی با افزایش خطر سرطان دارند. در تحقیقی مشخص شده است کسانی که بتاکاروتن و ویتامین A مصرف می‌کنند خطر ابتلا به سرطان ریه در آن‌ها بالاتر است. در زنان اثرات منفی حتی پس از قطع مصرف مکمل باقی می‌ماند. مکمل‌های غذایی دارای بتاکاروتن شاید با جذب کارتنوئیدها از مواد غذایی تداخل ایجاد کنند.

 

ویتامین A

مولتی ویتامین

مکمل‌های غذایی ویتامین A استخوان‌ها را ضعیف کرده و خطر شکستگی لگن را زیاد می‌کنند. بهتر است این ویتامین را از منابع غذایی دریافت کنید تا از مکمل‌ها.

 

فولیک اسید

مولتی ویتامین

فولیک اسید نوعی از فولات ویتامین B است. بهتر است از مصرف این مکمل‌ها اجتناب کنید زیرا می‌توانند عملکرد عادی فولات در غذا را خراب کرده و با خطر افزایش احتمال ابتلا به سرطان سینه، پروستات و روده همراه هستند. فولات جهت رشد و تقسیم سلول‌ها برای پیشگیری از اختلالات عصبی در رشد جنین ضروری است. مصرف سبزیجات و لوبیاها – منابع غذایی غنی فولات – می‌توانند به زنان در سنین باروری کمک کند تا فولات لازم بدن را تأمین نمایند. این امر اهمیت زیادی دارد زیرا فولات نقش مهمی در پیشگیری از نقص‌های عصبی در چهار هفته‌ی اول بارداری ایجاد می‌کند، زمانی که اغلب زنان هنوز نمی‌دانند باردارند.

 

سلنیوم

مولتی ویتامین

سطح بالای سلنیوم با دیابت، کلسترول بالا، سرطان پروستات، بیماری‌های قلبی عروقی، عملکرد نادرست ایمنی بدن، اختلال در تیروئید و بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک همراه است. در مقابل کمبود سلنیوم می‌تواند مضر باشد. بهترین کار این است که مقدار کافی از این ماده را از غذاهای سالم دریافت کنید

 

مس

مولتی ویتامین

مس نباید به شکل مکمل‌های غذایی دریافت شود زیرا مس زیاد در بدن با افزایش خطر سرطان و مرگ‌ومیر و بالا رفتن احتمال ابتلا به آلزایمر همراه است. کاهش مصرف گوشت و خودداری از خوردن مولتی‌ویتامین‌ها راه‌هایی برای پیشگیری از زیاد شدن مس در  بدن هستند.

 

آهن

مولتی ویتامین

مصرف آهن تنها در صورت کمبود و با تشخیص پزشک باید باشد. آهن را می‌توان از منابع گیاهی و جانوری مختلف دریافت کرد. آهن موجود در گوشت نسبت به آهن سبزیجات برای بدن قابل‌جذب تر است. نگهداری مقدار زیاد آهن در بدن – از آنجایی که آهن اکسیدان است – خطر سرطان روده، بیماری‌های قلبی و بیماری‌های عصبی را زیاد می‌کند.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040