۱۲ دي ۱۳۹۴

ریزش مو در کودکان

۱۲ دي ۱۳۹۴ 3786 بازدیدکننده 0 نظر
ریزش مو در کودکان در این مقاله می خوانید

آیا کودک شما بدون دلیل خاصی ریزش مو دارد؟ بهتر است به دنبال راهی برای یافتن دلیل اصلی ریزش  مو باشید، قبل از آنکه مقدار زیادی از موهای او بریزد و اعتمادبه‌نفس خود را از دست دهد. ...

ریزش مو در کودکان

کچلی

علت ریزش موی کودکان

این بیماری به طور کلی عفونت قارچی سر نامیده می‌شود. ممکن است ریزش مو به صورت تکه‌تکه، گرد یا بیضی باشد. تکه‌های مو ممکن است روی جمجمه دچار شکستگی شده و شبیه به نقطه‌هایی سیاه به نظر رسد.

 

طاسی منطقه‌ای

علت ریزش موی کودکان

این بیماری غیر مسری است که بر اثر حمله‌ی سیستم ایمنی بدن به فولیکول‌های مو رخ می‌دهد. ممکن است ریزش مو به شکل الگوهای گرد یا بیضی و یا نرم شدن مو بدون شکست در مو باشد. در برخی کودکان ناخن‌ها نیز شیاردار یا سوراخ می‌شوند. درحالی‌که درمانی قطعی برای  این مشکل وجود ندارد اما با درمان صحیح می‌توان بیماری را کنترل کرد. در برخی موارد ریزش مو منجر به کچلی کامل یا طاسی منطقه‌ای کامل می‌شود. گاهی موهای بدن نیز کاملاً می‌ریزد.

 

اختلال موکنی

علت ریزش موی کودکان

ریزش مو بر اثر کشیدن، چرخاندن، پیچاندن یا کندن مو توسط کودک ایجاد می‌شود. اغلب تکه‌های بی‌مو در اطراف نقاطی دیده می‌شود که دست کودک به آن راحت تر می‌رسد. اغلب علت آن تنش و استرس در محیط زندگی کودک است. با پزشک صحبت کنید تا بتوانید محرک اصلی این عادت در کودک خود را بیابید.

 

تلوژن افلوویوم

علت ریزش موی کودکان

این حالت در شرایطی ایجاد می‌شود که یک استرس شدید یا ناگهانی مرحله‌ی طبیعی رشد مو را متوقف می‌کند. این توقف می‌تواند بر اثر عوامل زیر باشد:

تب شدید

جراحی با بی‌هوشی

مرگ یکی از عزیزان

یک جراحت شدید

برخی داروهای خاص

 

عدم تعادل مواد مغذی

علت ریزش موی کودکان

ریزش مو می‌تواند بر اثر زیاد یا کم بودن برخی مواد غذایی باشد مثلاً:

کمبود ویتامین H یا بیوتین، یک ویتامین بکومپلکس که به سوخت کربوهیدرات و تبدیل آن به انرژی گلوکز کمک می‌کند.

کمبود روی، یک ماده‌ی معدنی ضروری که در سوخت و ساز سلولی نقش دارد.

زیاد بودن ویتامین A

 

مشکلات غدد درون‌ریز

علت ریزش موی کودکان

در برخی کودکان علت ریزش مو کم کاری تیروئید است، شرایطی که در آن تیروئید غیرفعال است و سوخت و ساز کافی برای تنظیم هورمون‌ها را ندارد. گرفتن راهنمایی مناسب از پزشک کودکان برای درمان این مشکل ضروری است.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040