۱۷ آبان ۱۳۹۵

مشکلات خطرناک در بارداری

۱۷ آبان ۱۳۹۵ 2433 بازدیدکننده 0 نظر
مشکلات خطرناک در بارداری در این مقاله می خوانید

با شروع بارداری مسائل جدیدی پیش روی شما قرار می گیرد. اگر در مورد مشکلات بارداری اطلاعات داشته باشید سریع تر می توانید اقدامی موثر انجام دهید. ...

مشکلات خطرناک در بارداری

پره اکلامپسی

پره اکلامپسی

پره اکلامپسی می تواند در  طول بارداری و تا شش ماه پس از زایمان ایجاد شود. علائم آن فشار خون بالا یا وجود پروتئین در ادرار است. علائمی که باید به دنبال آن باشید عبارتند از التهاب، افزایش وزن ناگهانی، سردرد و تغییر در دید.پره اکلامپسی می تواند باعث بیماری نوزاد و مادر شده و گاه حتی باعث مرگ شود. با وجود امکان مدیریت این شرایط نیاز به درمان مناسب  وجود دارد.

 

سندروم هلپ

سندروم هلپ

سندروم هلپ اغلب نوعی پره اکلامپسی می دانند اما این سندروم خود بیماری خاصی بوده و می تواند در طول بارداری زندگی فرد را تهدید کند. خطرات بیماری در نام آن آورده شده است: H ( آزاد شدن گلبول های قرمز خون، EL ( بالا رفتن آنزیم های کبد)  و LP ( کم بودن تعداد پلاکت ها ). از آنجایی که این علائم همیشه وجود ندارند تشخیص می تواند سخت باشد. زنان بارداری که دچار سردرد، حالت تهوع و تغییر در دید می شوند باید فشار خون و ادرارشان چک شود.

 

دیابت بارداری

دیابت بارداری

دیابت بارداری بر اثر زیاد شدن سطح گلوکوز خون در بارداری ایجاد می شود. دیابت بارداری به این معنا نیست که فرد از قبل دیابت داشته یا بعد از زایمان حتما باز هم دیابت خواهد داشت. دیابت بارداری نتیجه ی مقاومت انسولین است که زمانی ایجاد می شود که هورمون های جفت باعث مسدود شدن نقش اصلی انسولین در بدن می شوند.

 

جفت سرراهی

جفت سرراهی

جفت مسئول غذارسانی به  کودک متولد نشده است و باید با مشکلات مربوط به جفت که باعث نگرانی می شوند آشنا باشید. در زنان دارای جفت سرراهی جفت در پایین رحم قرار می گیرد و کامل یا نیمه دهانه ی رحم را  می پوشاند. در طول زایمان ممکن است جفت از دیواره ی رحم جدا شود. رایج ترین نشانه ی جفت سرراهخی خونریزی بدون درد در سه ماهه ی سوم بارداری است. با این وجود اگر خونریزی قابل کنترل نباشد گاه نیاز است فورا سزارین انجام شود.

 

زایمان زودرس

زایمان زودرس

زایمان زودرس بر اثر عوامل مختلفی ممکن است ایجاد شود، مانند سن زن باردار، استرس در طول بارداری و مصرف تنباکو. زایمان زودرس ممکن است از هفته ی 20 تا قبل از هفته ی 37 اتفاق بیفتد. البته هر نوزاد برای رشد درست نیاز به طی کردن زمان مناسب دارد و زایمان زودرس خطراتی با خود دارد. نوزادانی که زودتربه دنیا می آیند اغلب باید در بخش مراقبت های ویژه ی نوزادان قرار گیرند. البته با وجود موارد فلج  مغزی، رشد آهسته و تاخیر در رشد، بازهم با داروهای جدید احتمال سالم ماندن نوزاد بعد از زایمان زودرس نیز بالاست.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040