۱۳ تير ۱۳۹۵

بارداری چگونه بر بینایی اثر می گذارد

۱۳ تير ۱۳۹۵ 2568 بازدیدکننده 0 نظر
بارداری چگونه بر بینایی اثر می گذارد در این مقاله می خوانید

مانند تغییرات دیگر در بدن، در طول بارداری ممکن است شاهد تغییر در چشمان و قدرت دید خود باشید. عامل بیشتر این مشکلات تغییرات هورمونی است. ...

بارداری چگونه بر بینایی اثر می گذارد

بارداری و لنزهای تماسی

تغییرات بارداری

بسیاری از زنان باردار در طول بارداری متوجه می‌شوند نمی‌توانند لنز استفاده کنند، حتی اگر قبلاً از آن استفاده می کرده‌اند. در طول بارداری تغییراتی در شکل قرنیه ایجاد می‌شود. لنزهایی که قبلاً با آن راحت بوده‌اید ناگهان بر اثر تغییر در انحنای قرنیه باعث ناراحتی چشم‌هایتان خواهند شد. همچنین ممکن است قرنیه ملتهب شده و باعث ورم شود. ورم قرنیه چشم را حساس تر می‌کند. شاید مجبور  شوید در طول بارداری به جای لنز از عینک استفاده کنید.

 

بارداری و تاری دید

تغییرات بارداری

التهابی که گاه در طول بارداری اتفاق می‌افتد می‌تواند باعث تغییرات در شماره‌ی عینک یا لنز شما شود. شما ممکن است حس کنید نزدیک‌بین تر شده‌اید و اشیای دور را تار می‌بینید. در بیشتر موارد با تغییر دید نیاز به یک عینک جدید نخواهد داشت و  موقتی است.

 

بارداری و خشکی چشم

تغییرات بارداری

به خاطر تغییرت هورمونی در طول بارداری چشم‌ها خشک تر می‌شوند. کیفیت و مقدار اشک شما تغییر خواهد کرد. خشکی چشم گاه باعث می‌شود حس کنید شن داخل چشمتان رفته است. چشمان شما ممکن است دچار سوزش و خارش شده و حتی ناگهان پرآب شود. پزشک ممکن است استفاده از اشک مصنوعی را به شما پیشنهاد دهد تا ناراحتی چشمانتان کاهش یابد.

 

بارداری و رتینوپاتی دیابتی

تغییرات بارداری

اگر مبتلا به دیابت هستید بیشتر در خطر ایجاد یا پیشرفت رتینوپاتی در طول بارداری خواهید بود ( اختلالاتی که باعث آسیب به  شبکیه می‌شود ) زنان باردار ممکن است دچار خونریزی یا ترشح مایعات در شبکیه شوند که باعث تاری دید شده و در برخی موارد آسیب به بینایی و حتی از دست دادن دید را در پی خواهد داشت. زنانی که مبتلا به هر نوع دیابت هستند  باید حتماً در طول بارداری حداقل یک‌بار معاینه‌ی چشم داشته باشند، خصوصاً اگر سطح قند خون در بدنشان ثابت نیست.

 

بارداری و مگس پران چشم

تغییرات بارداری

زنان باردار گاه از نقطه‌های سیاهی در مقابل دید خود شکایت می‌کنند که باید این موضوع جدی گرفته شود. این نقاط تیره می‌توانند اسکوتوما چشم باشند. برخلاف مگس پران چشم که سایه در میدان دید جابجا شده و می‌تواند عادی باشد ( در بارداری یا غیر آن ) اسکوتوما ثابت است و اغلب بخش بزرگی از میدان دید را در بر می‌گیرد. اسکوتوما می‌تواند نشانه‌ی پره اکلامپسی یا تشنج آبستنی باشد، مشکلاتی در طول بارداری که باعث می‌شود فشارخون تا حد خطرناکی بالا برود. با وجودی که این اتفاق می‌تواند باعث بروز علائم غیرعادی در چشم شود اما در بیشتر موارد  آسیب به چشم بسیار کم است و قدرت دید پس از حل مشکل فشارخون به حالت عادی بازمی‌گردد.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040