۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵

دردهای بدن در طول بارداری

۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ 5236 بازدیدکننده 0 نظر
دردهای بدن در طول بارداری در این مقاله می خوانید

بارداری برای شما لذت زیادی دارد اما در کنار آن با دردهایی نیز همراه است. حتی یک بارداری کاملاً سالم نیز تغییراتی سریع در بدن ایجاد می‌کند که باعث درد خواهد شد. ...

دردهای بدن در طول بارداری

دردهای شکمی و لگنی

دردهای شکمی در بارداری

یکی از متداول‌ترین دلایل ناراحتی زنان باردار در طول دوران بارداری دردهایی در ناحیه‌ی شکم و لگن است. درد عضلات و رباط‌ها به خاطر این است که مفاصل و رباط‌های اطراف آن جهت آماده شدن لگن برای زایمان در حال کشیده شدن و تغییر هستند. اغلب این درد در سه‌ماهه‌ی دوم بارداری آغاز می‌شود، دردها می‌توانند شدید، لحظه‌ای و تیرکشنده بوده و یا دردهایی ملایم که همیشه وجود دارند. دردها و انقباضات شدید شکمی شاید نشان از وجود مشکلی بزرگ باشند مانند زایمان زودرس و یا مشکل در جفت.

 

کمردرد

کمردرد در بارداری

زنان باردار اغلب تجربه‌ی کمردرد را دارند. این درد بیشتر به خاطر وزن اضافی است که زن باردار حمل می‌کند و همچنین تغییر در حالت بدنی برای حمل نوزاد در شکم. کمردرد در بارداری اغلب قسمت‌های پایین کمر را درگیر می‌کند. خوابیدن به یک سمت به‌جای پشت و همچنین تمرین برای حالت صحیح بدن در زمان نشستن و بلند شدن ممکن است به کاهش درد و حتی جلوگیری از آن به زنان باردار کمک کند.

 

دست درد

دست درد در بارداری

به نظر نمی‌رسد دست‌ها بر اثر اضافه‌وزن بارداری و یا تغییر اعضای داخلی بدن درد بگیرند، اما دست درد در طول بارداری می‌تواند دلیل متفاوتی داشته باشد. تورم ناشی از بارداری می‌تواند باعث شود انگشتان شما باد کرده و حس کنید انگشتر و دستبندهایتان دیگر در دستتان راحت نیستند. این تورم می‌تواند باعث ایجاد سندروم نشانگان مجرای مچ‌دستی یا سندرم تونل کارپ شود. خوشبختانه درد و احساس بی‌حسی در دستان اغلب با تولد نوزاد و از بین رفتن تورم از بین می‌رود.

 

پادرد

پادرد در بارداری

پادرد در طول دوران بارداری به دلایل متعددی ایجاد می‌شود. سطح کم مایعات در بدن، کشش ماهیچه و آسیب ناشی از استفاده‌ی زیاد از آن می‌تواند باعث گرفتگی و درد در پاها شود. گرفتگی پا اغلب شب‌ها شدت می‌یابد ازاین‌رو برخی پزشکان گردش خون را در آن سهیم می‌دانند. فشار ناشی از رحم در حال رشد اغلب روی اعصاب و رگ‌های خونی پایین‌تنه فشار وارد می‌کند، خصوصاً زمانی که زن باردار به پشت دراز می‌کشد.  خوابیدن به پهلو ممکن است این گرفتگی‌های پا در شب‌ها را تسکین دهد.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040