۳ دي ۱۳۹۴

چرا پس از زایمان گاهی شیر دیر تولید می شود

۳ دي ۱۳۹۴ 2672 بازدیدکننده 0 نظر
چرا پس از زایمان گاهی شیر دیر تولید می شود در این مقاله می خوانید

اولین شیری که پس از زایمان در سینه تولید می‌شود کلستروم نام دارد. تبدیل کلستروم به شیری که سینه را پر کند چند روز زمان می‌برد. اما در برخی زنان این اتفاق با تأخیر روی می‌دهد. ...

چرا پس از زایمان گاهی شیر دیر تولید می شود

زایمان اول

مشکلات شیردهی

اگر اولین نوزاد شما به  دنیا آمده است شاید تولید شیر در سینه‌های شما کمی با تأخیر باشد.. اگر  پس از زایمان اول تولید شیری که سینه را پر کند 5 روز طول کشیده است در زایمان بعدی شیر شما زودتر ساخته خواهد شد.

 

زایمان سخت

مشکلات شیردهی

یک زایمان سخت و پر استرس و تجربه‌ی زایمان با بی‌هوشی، استفاده از داروی پیتوسین و استفاده زیاد از مایعات درون وریدی می‌تواند تولید شیر در سینه را به تأخیر بیندازد.

 

زایمان زودرس

مشکلات شیردهی

با وجودی که بدن پس از سه ماه دوم بارداری قادر به تولید شیر است اما یک پایان زودرس برای بارداری،استرس زایمان زودرس وعدم توانایی در شیر دادن به نوزاد فوراً پس از تولد می‌تواند تولید شیر را به تأخیر بیندازد.

 

سزارین

مشکلات شیردهی

بر اثر جراحی، استرس، درد و فاکتورهای احساسی مرتبط با سزارین تولید شیر زمان بیشتری می‌برد.

 

مشکل در نگه‌داشتن سینه توسط کودک

هرگونه مشکل در توانایی کودک برای نگه‌داشتن سینه و شیر خوردن می‌تواند برای آغاز تولید شیر مشکل‌ساز باشد. نوزادانی که زبانشان گره یا شکاف دارد شاید نتوانند سینه را خوب نگه‌دارند. و یا اگر نوک سینه‌های شما صاف، خیلی بزرگ و یا برعکس باشد شاید نوزاد نتواند آن را خوب بگیرد.

 

دیابت

مشکلات شیردهی

مادرانی که به دیابت مبتلا هستند تولید شیر در سینه‌هایشان زمان بیشتری می‌برد. این موضوع می‌تواند به دلیل ترکیب عواملی مانند تغییرات هورمونی، درصد بالا سزارین در مادران دیابتی، زایمان زودرس و جدا شدن مادر و نوزاد در زمان تولد باشد.

 

تغییرات هورمونی دیگر

مادرانی که کم کاری تیروئید و یا سندروم تخمدان پلی کیستیک دارند شاید زمان تولید شیر در آن‌ها طولانی تر باشد.

 

چاقی

مشکلات شیردهی

داشتن اضافه‌وزن قبل از بارداری و یا افزودن وزن زیاد در بارداری می‌تواند با آغاز تولید شیر پس از زایمان کودک تداخل داشته باشد.

 

باقی ماندن جفت

زمانی که کمی از جفت در بدن باقی بماند می‌تواند مانع تغییرات  هورمونی لازم دربدن برای آغاز تولید شیر شود.

 

کیست‌ها

تستوسترون کیست‌هایی در تخمدان می‌سازد که می‌توانند تولید شیر را به تأخیر بیندازند. چند هفته پس از زایمان این کیست‌ها خودشان برطرف می‌شوند. با رفع این مشکل سطح تستوسترون کاهش می‌یابد و شیر اجازه‌ی تولید پیدا می‌کند.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040