۵ اسفند ۱۳۹۴

توصیه هایی برای سفر نوروزی

۵ اسفند ۱۳۹۴ 2511 بازدیدکننده 0 نظر
توصیه هایی برای سفر نوروزی در این مقاله می خوانید

قبل از شروع سفر خود به نکاتی زیر نگاهی بیندازید. با کمی دقت کاری کنید تا سفر برای شما خاطره‌ی خوبی بسازد. ...

توصیه هایی برای سفر نوروزی

- تعطیلات نوروز برای سفر فرصت مناسبی هستند، زیرا هم ادارات تعطیل‌اند و هم مدارس. آب‌وهوای اکثر مناطق نیز در بهار عالی است. اما قبل از شروع سفر خود باید به نکاتی دقت داشته و حواستان را جمع کنید تا خاطره‌ی خوبی برای شما ساخته شود.

- اگر برای سفر قصد برنامه‌ریزی دارید به یاد داشته باشید هفته‌ی دوم تعطیلات نوروز بهتر است. زیرا در هفته‌ی اول اغلب همه سفر رفته و همه‌جا شلوغ است.

- قبل از سفر برای خود بلیت و هتل رزرو کنید. در شهرهای پر مسافر ممکن است با مشکل مواجه شوید. اگر می‌خواهید با خودروی شخصی خودتان به سفر بروید از قبل آن را چک کرده و عیب‌های احتمالی‌اش را رفع کنید.

 

توصیه هایی برای سفر

- قبل از آغاز سفر شرایط مقصد را بررسی کنید. مقررات گمرک، داروهای ممنوع، آب‌وهوا، شرایط رانندگی و ... از اطلاعات موردنیاز شما هستند.

- داروهای موردنیاز خود را فراموش نکنید. ممکن است در ایام تعطیلات نتوانید به‌راحتی داروخانه پیدا کنید. همراه داشتن داروی مسکن، سرماخوردگی و مسمومیت نیز ضرری ندارد.

- نقشه‌ی مقصد را همراه داشته باشید.

 

توصیه هایی برای سفر

- به یاد داشته باشید تعطیلات نوروز برای سفر است و اغلب کسانی که به سفر نمی‌روند نیز زیاد در خانه نیستند. نتیجه این است که دزدها نیز از این فرصت استفاده می‌کنند. پس قبل از رفتن به سفر تا حد ممکن امنیت خانه‌ی خود را بالا ببرید.

- قفل درب و پنجره‌ها را چک کنید تا شکسته نباشند.

- برای درب ورودی آپارتمان یک حفاظ آهنی قرار دهید.

 

توصیه هایی برای سفر

- وسایل گران‌قیمت مانند پول و جواهرات خود را در خانه‌ای که خالی است نگه ندارید.

- یکی از چراغ‌های خانه که به بیرون دید دارند را روشن بگذارید. این راه شاید قدیمی شده باشد اما باز هم ممکن است این فکر را ایجاد کند که شخصی در خانه است. از لامپ‌های کم‌مصرف استفاده کنید تا در مصرف انرژی نیز صرفه‌جویی شود.

- برای تعمیرات یا نظافت قبل از عید ممکن است غریبه‌ها به خانه‌ی شما رفت‌وآمد داشته باشند. برنامه‌ی سفری خود را جلوی آن‌ها مطرح نکنید.

- در صورت طولانی بودن زمان سفر، کلید خانه را به یکی از دوستان یا اقوام مورداطمینانتان بدهید تا هرچند روز به آن سری بزنند.

- پول و مدارک خود را در جیبی بگذارید که فقط خودتان به آن دسترسی دارید. جیب‌برها با ایجاد دعوای ساختگی یا تنه زدن می‌توانند به‌راحتی کیف شما را بزنند.

- اگر می‌خواهید بین راه در رستوران‌ها غذا بخورید مطمئن شوید به‌جای مطمئنی می‌روید و رستوران مجوزهای لازم را دارد. قبل از سفارش به روپوش مستخدم، نظافت میز و ظروف دقت کنید. در برخی رستوران‌ها اجازه دارید به آشپزخانه هم بروید و از بهداشت محیط پخت غذا نیز مطمئن شوید.

 

توصیه هایی برای سفر

- قبل از غذا خوردن مطمئن شوید فرآورده‌های پروتئینی مانند گوشت، مرغ ... خوب پخته‌شده و نیم‌پز نباشند. از سفارش دادن انواع خورشت ( احتمال ماندگی )، کوبیده، همبرگر ( احتمال استفاده از گوشت مانده یا بی‌کیفیت ) و سبزیجات ( آلودگی‌های احتمالی ) خودداری کنید.

- برای جلوگیری از اضافه‌وزن در تعطیلات به کالری و چربی غذاها دقت داشته باشید. اگر چربی خون بالا یا بیماری قندی دارید شاید برخی غذاهای سنگین برای شما مشکل‌ساز شوند. در طول روز وعده‌های غذایی کم‌حجم و متنوع بخورید تا بتوانید طعم‌های جدیدی در مقصد را امتحان کنید.

- در حد لازم آب سالم بنوشید. بطری‌های آب‌معدنی برای خود خریده و از شیرهای عمومی استفاده نکنید. به بچه‌های کوچک خود آب، میوه و سبزی کافی بدهید. نوشیدن مایعات سالم از مسمومیت شما جلوگیری می‌کند و مقدار آب ازدست‌داده‌ی بدن را جبران می‌نماید. هنگام خرید مواد غذایی بسته‌بندی‌شده حتماً به تاریخ تولید و انقضای آن، پروانه ساخت و بسته‌بندی سالم دقت کنید.

- اگر به شهرهای ساحلی مانند دبی سفر می‌کنید حتماً غذاهای دریایی آنجا را امتحان کنید. بهتر است هنگام سفارش ماهی‌های بدون تیغ را انتخاب کنید. در هنگام غذا خوردن مراقب تیزهای ریز نیز باشید. اگر فرزند کوچکی دارید مراقب بشقاب او باشید تا تیغ‌ها را خوب جدا کند.

- قبل از آنکه از خانه خارج شوید تمامی وسایل الکترونیکی غیرضروری را از برق بکشید. چک کنید شیرهای آب بسته بوده و شیر اصلی گاز را نیز ببندید.

- شاید در سفر وسوسه شوید بسیاری چیزهای تازه بخرید. مراقب خرج‌های خود باشید و جیبتان را خالی نکنید. همیشه برای مواقع اضطراری و هزینه‌های احتمالی مقداری پول کنار بگذارید.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040