نشانه های خستگی آدرنال


تاریخ ارسال :

۱۹ بهمن ۱۳۹۵

نشانه های خستگی آدرنال

شاید هریک از نشانه‌های زیر در شما وجود داشته باشد ولی آن را نادیده می‌گیرید. ممکن است هر یک با مشکلی در غده‌ی آدرنال در ارتباط باشند.


خستگی

مشکلات غدد آدرنال

خستگی می‌تواند علامت نامشخصی باشد که تنها به آدرنال نمی‌توان آن را ارتباط داد. ممکن است خستگی شما به خاطر مسائل روانی باشد یا کمبود ویتامینی در بدن. برای تشخیص علل احتمالی، از جمله خستگی آدرنال، باید  حتماً با پزشک خود مشورت کنید.

 

میل به قند و نمک

مشکلات غدد آدرنال

در کنار مشکلات احتمالی دیگر مثل اختلالات پیش از عادت ماهیانه، میل شما به خوردن نمک یا قند می‌تواند ناشی از مشکل در غدد آدرنال باشد. این غدد آدرنال شما هستند که سوخت‌وساز املاح در بدن را تنظیم می‌کنند. برهم خوردن تعادل سطح این‌گونه املاح در بدن باعث می‌شود هوس به خوردن مواد شور یا شیرین پیدا کنید.

 

افت فشارخون

مشکلات غدد آدرنال

تنظیم‌کننده‌ی فشار در بدن غدد آدرنال است. کمبود مینرالوکورتیکوئیدها ( گروهی از استرئیدها در بدن ) در بدن باعث می‌شود شما احساس ضعف کنید. در این زمان است که شاید متوجه علائمی چون سرگیجه یا منگی شوید. همچنین شاید فشارخونتان بسیار پایین آمده باشد.

 

کاهش وزن بدون علت

مشکلات غدد آدرنال

افراد زیادی روزانه به دنبال راهی برای کاهش وزن هستند اما کاهش بیش از پنج درصد از وزن بدن بدون هیچ دلیل مشخصی نشان می‌دهد که باید نزد پزشک بروید. یک آزمایش خون می‌تواند مشکل غدد آدرنال شما را مشخص کند.

 

شکم‌درد

مشکلات غدد آدرنال

نفخ شکم یا عادت ماهیانه از دلایل بی‌خطر شکم‌درد هستند. اما دردهایی که برای بیش از یک روز ادامه یابند یا شدید باشند باید بررسی بیشتری شود. درد شکمی که با علائم نامبرده شده‌ی دیگری همراه شده است اغلب به غدد آدرنال ارتباط دارد و نیازمند بررسی است.

 

دردهای عمومی

مشکلات غدد آدرنال

بدون هیچ دلیل خاصی مانند آنفولانزا دچار بدن‌درد شده‌اید؟ باید بدانید غدد آدرنال در سیستم ایمنی بدن و فرایندهای التهابی نقش مهمی را دارند. هرگونه مشکل در این غدد می‌تواند خود را با التهاب در بدن و بروز درد مفاصل و بافت‌ها نشان دهد.

 

مشکلات گوارشی با دل‌درد

مشکلات غدد آدرنال

اگر مشکلاتی مانند تهوع، استفراغ یا اسهال در شما با  دل‌درد همراه هستند احتمال نارسایی آدرنال زیاد است. هورمونی به نام گلوکوکورتیکوئید در بدن شما وجود دارد که مسئول کنترل زمان و نحوه‌ی تبدیل مواد غذایی به انرژی است. نداشتن مقدار کافی از این هورمون منجر به بروز مشکلات گوارشی خواهد  شد.