مشکلات رایج در میان سالمندان


تاریخ ارسال :

۱۶ دي ۱۳۹۵

مشکلات رایج در میان سالمندان

افزایش سن با پیدایش بیماری‌ها و مشکلات متفاوت همراه است. با دانستن مشکلات رایج می‌توانید گام‌هایی موثر مقابل بیماری‌ها بردارید.


آرتروز

آرتروز شاید اولین عامل مشکل‌ساز در افراد بالای 65 سال باشد. با وجودی که آرتروز تا حدودی مانع فعالیت شما می‌شود اما باید با پزشک خود صحبت کنید و برنامه‌ای داشته باشید تا در کنار درمان‌های دیگر فعال بمانید. با این کار به سلامت خود در دوران سالمندی کمک خواهید کرد.

 

بیماری‌های قلبی

شاید بتوان گفت بیماری‌های قلبی اولین عامل مرگ‌ومیر در افراد بالای 65 سال هستند. با افزایش سن فاکتورهای خطرناک در زندگی فرد بیشتر می‌شوند، مانند فشارخون بالا و کلسترول بالا، که این‌ها خطر ابتلا به سکته‌ی مغزی یا بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهند. ورزش، تغذیه‌ی خوب و استراحت کافی در شب به کاهش خطر کمک خواهند کرد. خوب خوردن به این معناست که با داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل وزن مناسب برای خود را حفظ کنید.

 

سرطان

اگر تست های لازم مانند ماموگرافی، کولونوسکوپی یا چک کردن‌های پوست را به موقع انجام دهید بسیاری از انواع سرطان قابل‌درمان خواهند بود. از آنجایی که سرطان همیشه قابل‌پیشگیری نیست شما می‌توانید با بهبود کیفیت زندگی خود به عنوان یک سالمند با وجود سرطان زندگی خوبی داشته باشید. از جمله کارهایی که می‌توانید انجام دهید این است که در طول درمان با تیم پزشکی خود همکاری‌های لازم را داشته باشید.

 

بیماری‌های تنفسی

بیماری‌های تنفسی حاد خطر مشکلات سلامت در سالمندی را زیاد کرده و شما را مستعد سینه‌پهلو یا دیگر عفونت‌ها می‌کند، انجام تست های ریه و استفاده از داروهای مناسب یا اکسیژن تفاوت زیادی در حفظ سلامت و بهبود کیفیت زندگی ایجاد خواهد کرد.

 

پوکی استخوان

پوکی استخوان می‌تواند باعث از دست رفتن تحرک شده و پتانسیل زمین خوردن و ایجاد شکستگی در بدن یا ستون مهره را افزایش می‌دهد. در سنین بالاتر از 50 توده‌ی استخوانی کم حجم شده و پوکی استخوان ایجاد می‌شود و این فرد را در خطر ترک خوردن یا شکستگی استخوان قرار خواهد داد. این مشکل می‌تواند کیفیت زندگی شما در این دوران را تحت تأثیر قرار دهد.

 

دیابت

دیابت می‌تواند با یک آزمایش خون ساده‌ی بررسی میزان قند خون سریعاً تشخیص داده شود. هرچه زودتر بدانید که به دیابت مبتلا هستید و یا در خطر قرار دارید زودتر شروع به تغییرات در زندگی برای کنترل بیماری خواهید کرد. در نتیجه سلامت خود در دوران سالمندی را بسیار تغییر خواهید داد.

 

چاقی

چاقی فاکتور خطرناک مهمی برای سلامت در دوران سالمندی است و بر بیماری‌های قلبی، دیابت و سرطان اثرگذار می‌باشد. تمامی این شرایط می‌توانند روی کیفیت زندگی فرد اثر بگذارند. همچنین چاقی در سالمندی نشان می‌دهد شما به اندازه‌ی لازم تحرک ندارید.