7 غذای تند برای مبارزه با احتقان و سردردهای سینوسی


تاریخ ارسال :

۳۰ دي ۱۳۹۴

7 غذای تند برای مبارزه با احتقان و  سردردهای سینوسی

خوراکی‌هایی که اینجا معرفی‌شده‌اند درمانی دائمی نیستند. بلکه  تنها تسکین موقتی برای مشکل شما خواهد بود. اما زمانی که از سردردهای شدید سینوسی رنج می‌برید همین برای شما خیلی خوب است.


زنجبیل

درمان سردرد سینوسی

گیاه معطر زنجبیل در آسیا به عنوان ادویه و همچنین برای خواص دارویی آن مورد استفاده قرار می‌گیرد. می‌توان آن را با  آب جوشاند و یک چای  گرم تهیه کرد و یا در کنار غذا پخت. این ریشه‌ی گیاهی برای خواص ضدالتهاب و ضدباکتریایی خود شناخته شده است. بعلاوه گفته می‌شود زنجبیل در مبارزه با سرماخوردگی یا آنفولانزا به بدن کمک می‌کند.

 

تربچه

درمان سردرد سینوسی

رنگ تربچه اهمیتی ندارد، همه نوع آن‌ها ضداحتقان بوده و خاصیت ضد باکتری و ضد ویروسی دارند. از آنجایی که تربچه غنی از ویتامین  Cاست برای درمان سرماخوردگی یا آنفولانزا مناسب می‌باشد.

 

ترب کوهی

درمان سردرد سینوسی

این گیاه مسکنی جالب بوده و یکی از قوی‌ترین ضداحتقان هاست. زمانی که آن را می‌خورید در بینی احساس خاصی خواهید داست و مخاط بینی شل می‌شوند.

 

سیر خام

درمان سردرد سینوسی

ماده‌ای فعال در سیر وجود دارد که گفته می‌شود تسکینی موقت برای احتقان است. زمانی که سیر خام می‌خورید احساس می‌کنید طعم بسیار تندی دارد و ممکن است از چشم‌هایتان اشک سرازیر شود. اما به شما کمک می‌کند بهتر نفس بکشید.

 

پیاز خام

درمان سردرد سینوسی

ممکن است پیاز شما از فلفل تندتر باشد اما باعث می‌شود از چشم‌ها اشک جاری شود و  در نتیجه به خشکی سینوس های پر شده‌ی شما کمک می‌کند. پیاز دارای خواص آنتی هیستامینی است که به کاهش احتقان و التهاب کمک می‌کند. پیاز قهوه‌ای از سفید تندتر است و پیازهای قرمز از هردو آن‌ها شیرین‌ترند.

 

خردل تند

درمان سردرد سینوسی

یک ادویه‌ی دوست‌داشتنی و محبوب دیگر برای تسکین احتقان. یک قاشق چای‌خوری از آن را بخورید و یا روی یک لایه نان تست بریزید. می‌توان آن را با مرغ نیز کباب کرد.

 

فلفل

درمان سردرد سینوسی

فلفل دارای مسکنی طبیعی به نام کپسایسین است. بعلاوه واکنش بدن به خوردن آن آبریزش بینی و ریزش اشک از چشم‌ها است که به آزاد شدن مخاط مسدود شده کمک کرده و راه هوای بسته‌شده‌ی بینی که باعث درد شده است را باز می‌کند.