تاثیر سدر بر مو و بدن


تاریخ ارسال :

۱۲ مرداد ۱۳۹۴

تاثیر سدر بر مو و بدن

حتماً محصولات مختلفی را برای تقویت موهای خود استفاده کرده‌اید. اما چرا به سراغ روش‌های طبیعی درمانی نمی‌روید؟ سدر یک جایگزین عالی مواد شیمیایی است.


درخت سدر درختی باستانی است. همچنین برخی به‌نوعی این درخت را مقدس می‌دانند زیرا در قران چهاربار نام آن برده شده است. در سوره‌ی سبا به‌عنوان درختی زمینی و در سه سوره‌ی دیگر به نام درخت بهشتی از آن یادشده است. خداوند روی این درخت تأکید کرده است تا بر زیبایی، قدرت و عظمت آن تأکید کند.

 

همه‌ی بخش‌های درخت سدر خواص دارویی دارد. برگ‌های آن به‌عنوان شامپوی گیاهی برای درمان شوره‌ی سر، شپش سر، تورم چشم، آبسه، جوش و چاقی استفاده می‌گردد. می‌توان برای نظافت بدن برگ سدر را با آب گرم ترکیب کرده و از آن برای شستشو استفاده نمود، زیرا ضدعفونی‌کننده است و روغن صمغ آن بوی بد را رفع می‌کند.  خاکستر چوب سدر برای درمان نیش مار استفاده می‌شود. میوه‌های آن انرژی زیادی دارند. دانه‌ی سدر سرشار از پروتئین است. برگ‌های آن دارای مقدار زیاد کلسیم، آهن و منیزیم هستند. ریشه و ساقه‌ی سدر نیز در داروهای مختلفی استفاده می‌شود. خواص شناخته‌شده‌ی دیگر سدر عبارت‌اند از :  اشتهاآور، داروی سرفه و جمع شدن بافت‌های بدن و به‌خصوص پوست.

 

اما سدر برای رشد و سلامت موهای شما بسیار مفید است. 1 قاشق غذاخوری از پودر سدر را با تقریباً یک فنجان آب گرم ترکیب کنید. آن‌ها را با انگشت خود خوب مخلوط‌کنید تا کف آن مانند کف صابون شود. موهای خود را با آن بشویید و بگذارید تا زمان شستن باقی بدن روی مو باقی بماند. سپس موهای خود را کاملاً با آب بشویید. روز بعد از شستشو موهای شما براق‌شده و پرحجم‌تر به نظر می‌رسند.

سدر ظاهر سالم مو را حفظ کرده و آن را تقویت می‌کند. ویتامین‌های سدر موها را تقویت کرده و در مقابل عوامل آسیب رسام محیطی از آن محافظت می‌نماید. سدر موهای شما را از خشکی، موخوره و شوره حفظ می‌کند.