بارداری: هفته 33 تا 36


تاریخ ارسال :

۸ مرداد ۱۳۹۴

بارداری: هفته 33 تا 36

نکاتی از هفته 33 تا 36 بارداری.


رشد کودک شما در اواخر بارداری

در هفته‌ی 33 بارداری مغز و سیستم عصبی کودک شما کاملاً رشد کرده‌اند. استخوان‌های کودک سفت‌تر می‌شوند، به‌جز استخوان جمجمه. استخوان جمجمه تا پس از تولد نرم و جدا باقی می‌ماند تا بتواند در هنگام تولد راحت‌تر از کانال تولد نوزاد در بدن عبور کند. استخوان‌ها می‌توانند به‌آرامی حرکت کرده و روی هم لیز بخورند درنتیجه سر نوزاد سالم از بدن مادر خارج می‌شود، درحالی‌که در همین حین از مغز نیز محافظت می‌نماید.

 

هفته 33 بارداری

هفته 33

در حدود این زمان متوجه می‌شوید رحم شما گاه‌به‌گاه کمی منقبض می‌شود. این امر با نام انقباضات براکستون هیکس شناخته می‌شود و بخشی عادی از بارداری است – رحم شما دارد برای انقباضات زایمان آماده می‌شود.

 

هفته 34 بارداری

هفته 34

حالا کودک در رحم شما به سمت بالا چرخیده است و پاهای او به سمت قفسه‌ی سینه‌ی شما خم‌شده‌اند. فضای کمی برای جابجایی کودک وجود دارد اما او جای خود را عوض می‌کند بنابراین شما حرکاتی را حس خواهید کرد و می‌توانید این حرکات را از روی شکم خود ببینید.

 

هفته 35 بارداری

هفته 35

اگر کودک شما پسر است در این زمان بیضه‌های او از شکم به سمت کیسه‌های بیضه خواهند آمد.

 

هفته 36 بارداری

هفته 36

در هفته‌ی 36 بارداری شش‌های کودک کامل شکل‌گرفته و آماده‌اند که پس از تولد برای اولین بار نفس بکشند. او حالا می‌تواند برای غذا خوردن سینه‌ی مادر را بمکد و سیستم گوارشی او کاملاً آماده برای تغذیه از شیر سینه‌ی مادر است.

 

بدن شما در اواخر بارداری

اواخر بارداری

شما باید کمی آرام‌تر باشید زیرا وزن اضافه‌شده شما را خسته می‌کند و شاید دچار کمردرد شوید.

از حدود هفته‌ی 34 بارداری شاید متوجه سفتی و انقباض در رحم شوید. این تمرین انقباض برای زایمان است و بخشی طبیعی از بارداری می‌باشد. اگر این گرفتگی‌ها خیلی زیاد یا دردناک بودند بهتر است با پزشک خود تماس بگیرید.

تنها 5 درصد از نوزادان در همان روز تعیین‌شده به دنیا می‌آیند.  اگر کودک دیگری نیز دارید باید برای زمان زایمان خود برنامه‌ای برای نگهداری از او بگذارید. ساک وسایل لارم خود برای بیمارستان را آماده کنید. شماره تلفن‌های لازم را در دسترس داشته باشید.

 

نکاتی برای اواخر بارداری

اواخر بارداری

کاهش درد زایمان

درباره‌ی روش‌های کاهش درد زایمان تحقیق کنید و روشی که برای شما بهتر است را انتخاب کنید.

 

چیدن برنامه برای زمان تولد نوزاد

درباره‌ی برنامه‌های زایمان فکر کنید مانند مسکن‌هایی برای کاهش درد و مکانی که می‌خواهید بعد از زایمان آنجا باشید.

 

اگر زایمان زودتر شروع شد

زایمان قبل از هفته‌ی 37 به‌عنوان زایمان زودرس شناخته می‌شود. اگر کودک شما زود متولد شود شاید نیاز به مراقبت‌های ویژه در بیمارستان داشته باشد.

 

علائم هشداردهنده

علائم هشداردهنده در بارداری

خونریزی واژنی

خونریزی ممکن است نشانه‌ای از یک مشکل جدی باشد. حتماً نزد پزشک بروید.

 

فشارخون بالا و پره اکلامپسی

فشارخون بالا و وجود پروتئین در ادرار نشانه‌های پره اکلامپسی ( اختلال چندارگانی در بارداری ) هستند. اگر این بیماری درمان نشوند ممکن است خطر جانی داشته باشد.

 

خارش شدید

خارش شدید در هر مرحله از بارداری می‌تواند نشانه‌ی اختلال نایاب کبدی زنان باردار باشد.