چکار کنیم تا دیگر یک فرد ناموفق نباشیم؟


تاریخ ارسال :

۲۷ مهر ۱۳۹۳

چکار کنیم تا دیگر یک فرد ناموفق نباشیم؟

همه ی ما دوست داریم در زندگی خود فردی موفق باشیم. در اینجا به شما یاد می دهیم چه کارهایی انجام دهید تا ناموفق نباشید.


 

هیچ‌کسی دوست ندارد ناموفق و بازنده باشد. خوشبختانه با صرف کمی زمان و انرژی می‌توانید دیگر بدبیاری نداشته باشید. فرقی نمی‌کند چه کسی هستید، می‌توانید زندگی خود را به سادگی یک تصمیم‌گیری تغییر دهید. اجازه ندهید کسی به شما بگوید که یک بازنده هستید، به جای آن، کوچکی آن‌ها را نادیده بگیرید و برای بهتر بودن و شاد بودن تا حدی که می‌توانید تلاش کنید. اگر احساس می‌کنید همیشه بدشانس هستید، توصیه‌های زیر به شما کمک می‌کند زندگی خود را کاملاً تغییر دهید:  

 

چگونه موفق باشیم

 

مسئولیت زندگی خود را بپذیرید

1- برای خود ارزش قائل شوید. اگر قرار است تنها یک کار برای بهبود وضعیت خود انجام دهید، این کار را امتحان کنید. وقتی کسی صادقانه به خود ارزش می‌دهد و احترام می‌گذارد، بدیهی است که همه اطرافیان او نیز به او ارزش می‌دهند. چنین فردی ممکن است فرد پر از شور و هیجان نباشد، اما حس ارزش به خود و اعتمادبه‌نفس از او متساطع می‌شود و دیگران به وضوح متوجه می‌شوند که این فرد خود را یک انسان بازنده و ناموفق نمی‌داند. این کار را با فکر کردن به همه چیزهای خوب و باارزش خود انجام دهید. کارهایی که در انجام آن‌ها خوب هستید، چیزهایی که از آن‌ها لذت می‌برید، و به همین روال. دانستن این که شما استعدادها و توانایی‌های منحصر به فردی دارید، باعث می‌شود دوست داشتن خود برایتان بسیار راحت تر شده، و توجه کردن به افرادی که سعی دارند شما را ناامید و دلسرد کنند بسیار سخت تر می‌شود. 

اگر احساس ضعف و ناامیدی می‌کنید و نمی‌توانید خود را ارزشمند بدانید، تمرینات زیر را انجام دهید: یک قطعه کاغذ بیاورید و یک خط عمودی در وسط صفحه بکشید.در بالای یکی از این دو ستون بنویسید مثبت و بالای ستون دیگر بنویسید منفی. شروع کنید به نوشتن صفات مثبت و منفی خود در ستون‌های مربوطه. به ازای هر صفت منفی که می‌نویسید سعی کنید دو صفت مثبت بنویسید. وقتی ستون ویژگی‌های مثبت پر شد، کار را متوقف کنید و مواردی که نوشته‌اید را مرور کنید. حتماً ویژگی‌های مثبت شما ویژگی‌های منفی را تحت‌الشعاع قرار می‌دهند. 

 

چگونه موفق باشیم

 

2- زمانی را به سرگرمی‌ها و علایق خود اختصاص دهید. افرادی که زمانی را صرف کارهای مورد علاقه خود می‌کنند، راحت تر می‌توانند خودشان را دوست داشته باشند. رضایت از خود و لذتی که از پرداختن به سرگرمی‌ها و علایق خود می‌برید برای تقویت اعتمادبه‌نفس و افزایش حس ارزشمندی در شما بسیار خوب است. اگر تا کنون این کار را انجام نمی‌دادید، سعی کنید هر هفته یا هر روز زمان کمی را صرف تفریح یا کار مثبت کنید. اگر بتوانید تفریحاتتان را با افراد دیگر داشته باشید، چه بهتر. دوستان شما می‌توانند سطح تفریحات شما را بالا ببرند. 

این توصیه به خصوص در مواردی که وضعیت تحصیل یا کار شما ایده آل نیست مفید است. پیدا کردن شغل جدیدی که عاشق آن باشید یا پیدا کردن گروه دوستی جدید در مدرسه یا دانشگاه ممکن است دشوار باشد اما خیلی سخت نیست؛ مثلاً اگر عاشق موسیقی هستید، هر روز زمان کوتاهی را صرف یادگیری ساز مورد علاقه خود کنید.  

سعی کنید به سمت فعالیت‌های مبتنی بر مهارت بروید که به مرور زمان می‌توانید در آن‌ها بهتر شوید. اگر چه تماشای تلویزیون و انجام بازی ویدئویی جالب است اما معمولاً تأثیری در رشد و بهتر شدن شما ندارد. 

 

چگونه موفق باشیم

 

3- از نظر فیزیکی فعال باشید. رفتاری که شما با بدن فیزیکی خود دارید تأثیر قابل‌توجهی بر دیدگاه هیجانی شما نسبت به خودتان دارد. ثابت شده است که ورزش موجب آزادسازی مواد شیمیایی به نام اندروفین در مغز می‌شود که می‌تواند به احساس مثبت بودن و شادی در شما کمک کند.  غالباً صرف اندکی زمان و انرژی برای تناسب اندام و ورزش باعث می‌شود بیشتر احساس آرامش، اعتمادبه‌نفس، و پرانرژی بودن داشته باشید. علاوه بر این ورزش به درمان افسردگی هم کمک می‌کند. این ویژگی‌ها ورزش را به گزینه‌ای بسیار خوب برای افرادی که به دنبال بهبود زندگی خود هستند، تبدیل می‌کند. 

لازم نیست بدنی شبیه ورزشکاران حرفه‌ای داشته باشید تا شادباشید. اگر چه نیازهای هر فردی متفاوت است، اما مرکز کنترل بیماری‌ها توصیه می‌کند که بزرگ‌سالان باید در هفته حدود یک ساعت و ربع تا دو ساعت و نیم ورزش قلبی عروقی داشته باشند (بسته به شدت ورزش) و علاوه بر آن دو یا چند روز در هفته ورزش‌های قدرتی انجام دهند. 

 

چگونه موفق باشیم

 

4- در کار یا تحصیل سخت تلاش کنید. اگر در رسیدن به اهداف حرفه‌ای و شخصی خود موفق باشید، به سادگی می‌توانید احساس خوبی درباره خود پیدا کنید. اگر جزء آن دسته از معدود افرادی نیستید که فرصت یک زندگی لوکس و راحت برایشان فراهم است، پس باید نوعی تعهد حرفه‌ای (در کار یا تحصیل) داشته باشید. برای این که از عهده این مسئولیت‌ها بر آیید، تمام تلاش خود را بکنید. این نه تنها به شما کمک می‌کند تصویر بهتری از خود داشته باشید، بلکه می‌تواند موجب ترفیع، نمرات خوب، و از این قبیل موفقیت‌ها شود که همین‌ها به نوبه خود احساس ارزشمند بودن به شما می‌دهد. لازم نیست برای احساس رضایت از خود، تلاش غیرمنطقی انجام دهید _ مثلاً تولد اولین فرزند خود را از دست بدهید تا چند ساعت بیشتر کارکنید_ بلکه باید عادت کنید سخت کار کنید و کار خود را خوب انجام دهید. 

اگر اخیراً کار خود را از دست داده‌اید، نباید خجالت بکشید. به جای آن سخت تلاش کنید تا شغل دیگری حتی بهتر از قبلی پیدا کنید. 

مراقب افرادی باشید که شما را تشویق می‌کنند که برای انجام تفریحات کوتاه مدت، در کار یا تحصیل خود اهمال کنید.  اگر چه همیشه کمی سرگرمی ایده خوبی است اما فردی که دائماً مسئولیت‌های خود را رها می‌کند تا تفریح کند، به معنای کامل یک فرد ناموفق است. 

 

چگونه موفق باشیم

 

5- از نظر اجتماعی مسئول باشید. انسان موجودی اجتماعی است. این به این معنی است که باید زمانی را با دیگران بگذرانیم. در واقع کناره‌گیری از روابط اجتماعی یکی از متداول‌ترین علائم افسردگی است. اگر اخیراً احساس غمگینی دارید به دیدن دوستان یا اعضای خانواده که مدتی است آن‌ها را ندیده‌اید بروید تا افکار منفی از شما دور شوند. سپری کردن تنها چند ساعت با افرادی که با آن‌ها صمیمی هستید می‌تواند چشم‌انداز شما نسبت به زندگی را کاملاً  تغییر دهد. 

اگر چه تقریباً همیشه صرف زمان در کنار دوستان ایده بسیار خوبی است، اما سعی کنید وقتی با آن‌ها هستید، منحصراً بر هیجانات و افکار منفی تمرکز نکنید. دوستان خوب باید از صحبت کردن در مورد مسائل جدی با شما خوشحال شوند اما اگر مطرح کردن مشکلات هیجانی شما با دوستانتان تبدیل به عادت همیشگی شود ممکن است برای آن‌ها خسته‌کننده و کسالت‌آور باشد. به جای این کار سعی کنید با اعضای خانواده، افراد الهام بخشی که به آن‌ها اعتماد دارید مانند معلم، رئیس یا روحانی که می‌شناسید و یا مشاورهای متخصص صحبت کنید. 

 

چگونه موفق باشیم

 

6- برای آینده خود برنامه‌ریزی کنید. افرادی که مسئولیت‌های بلندمدت خود را تنظیم کرده‌اند، راحت تر می‌توانند در کوتاه مدت از خود لذت ببرند، چون لازم نیست زیاد نگران مشکلاتی که فردا ممکن است پیش بیاید، باشند. اگر سر کار می‌روید، از پس انداز پول برای بازنشستگی طفره نروید. هرگز از این که از سنین پایین شروع به پس انداز پول کرده‌اید حسرت نخواهید خورد، حتی اگر بتوانید تنها مقدار کمی کنار بگذارید. اگر در حال تحصیل هستید، کمی زمان به فکر کردن درباره برنامه‌های خود برای ادامه تحصیل یا کار اختصاص دهید. از خود بپرسید: "پس از اتمام تحصیل می‌خواهم به مرحله بعدی تحصیلی وارد شوم یا به دنبال شغل باشم؟" 

اگر پاسخ خود به هر یک از این دو سؤال را میدانید، جستجو به دنبال کار یا تحصیلی که دوست دارید را آغاز کنید. برنامه‌ریزی برای آینده هر چقدر زودتر انجام شود بهتر است. علاوه بر این، شما همیشه می‌توانید در صورتی که نظرتان عوض شد برنامه‌تان را تغییر دهید. 

 

7- اطراف خود را با افراد خوب احاطه کنید. افرادی که دور و بر ما هستند، روی ما تأثیر می‌گذارند. آن‌ها ممکن است اولویت‌های ما را تغییر دهند، و ما را به افرادی معرفی کنند یا وارد موقعیت‌هایی کنند که در شرایط دیگر نمی‌توانستیم با آن‌ها روبرو شویم، که معمولاً زندگی ما را غنی تر می‌کنند. اما اگر زمان زیادی را با افرادی که هیچ هدفی ندارند، هیچ تفریحی ندارند، و نگرش منفی نسبت به زندگی دارند بگذرانیم، به راحتی دیدگاه ما نسبت به مسائل مهم منحرف می‌شود. اگر گمان دارید زمان زیادی از وقت شخصی خود را تلف می‌کنید، از محدود کردن زمانی که با این افراد سپری می‌کنید نترسید، تا بتوانید نظمی به زندگی خود بدهید. ممکن است همین که امورتان را مرتب کردید، متوجه شوید که کمتر به صرف زمان با این افراد علاقه دارید. اگر مطمئن نیستید، به دنبال نگرش‌های غیر سازنده در افرادی که با آن‌ها وقت می‌گذرانید، باشید: 

تصویر منفی از خود (مثلاً بیان نظراتی مانند "من هیچ‌وقت نمی‌توانم کاری را درست انجام دهم")

دید منفی نسبت به شما (مانند نظراتی از قبیل اه دوباره تو!)

فقدان علایق یا سرگرمی‌های شخصی

علایق و سرگرمی‌هایی که صرفاً مرتبط با استعمال مواد و فعالیت‌های غیرمسئولانه هستند. 

سبک زندگی غیرفعال (مثلاً مدت زیادی روی مبل در حال تماشای تلویزیون سپری می‌کند و از این قبیل)

نداشتن اهداف یا برنامه‌های شخصی 

 

چگونه موفق باشیم

 

8- به افراد بیزار و منزجر گوش نکنید. زندگی کوتاه‌تر از آن است که بخواهید نگران نظر افراد بی‌اهمیت باشید. اگر کسی باعث می‌شود درباره خودتان احساس بدی داشته باشید، نباید آن را بپذیرید. به جای آن بگذارید بداند که نظراتش چه تأثیری بر شما می‌گذارد، مثلاً می‌توانید به راحتی بگویید: "تمومش کن دیگه" یا "دیگه کافیه". همین معمولاً کافی است تا بیشتر افراد بدانند که از منفی بودن آن‌ها خوشتان نمی‌آید. اگر رفتارشان تغییری نکرد، دیگر اوقات خود را با آن‌ها نگذرانید. شما نباید نسبت به گذراندن زمان با افرادی که از آن‌ها خوشتان نمی‌آید، تعهدی در خود احساس کنید (البته به جز در جاهایی خاص، همانند عروسی، مهمانی تولد، و از این قبیل). 

اگر چه نباید اهمیت بیش از حد به نظرات منفی دیگران بدهید اما نباید توصیه‌های آن‌ها را به طور کامل نادیده بگیرید. اگر فردی که می‌شناسید و به او احترام می‌گذارید، نگرانی‌ها و نظراتی راجع به شما دارد، به او گوش دهید؛ تضمینی نیست اما شاید حرف‌هایش به درد شما بخورد و تنها راه پی بردن به آن این است که به حرف‌هایش گوش دهید. 

 

مهارت و تسلط در موقعیت‌های اجتماعی 

1- به توانایی‌های خود اعتماد داشته باشید. مهم‌ترین کاری که بیشتر افرادی که خود را بدشانس و ناموفق می‌دانند می‌توانند برای خود انجام دهند این است که اعتمادبه‌نفس خود را تقویت کنند. این با داشتن یک قضاوت درست در مورد ارزش شخصی ارتباط دارد. وقتی باور دارید که موقعیت‌های اجتماعی ترسناک نیستند و باور کنید که همه ویژگی‌های لازم برای گفتگوی خوب با افرادی که نمی‌شناسید را دارید، انجام این کار برایتان بسیار راحت تر می‌شود. دستورالعمل‌ها و راهنمایی‌های بسیار زیادی در اینترنت وجود دارد که می‌توانند اعتمادبه‌نفس در شما را تقویت کنند. در اینجا چند نمونه از متداول‌ترین توصیه‌ها آمده است:  

چند دقیقه وقت بگذارید و خود را در شرایطی تصور کنید که در موضعیت اجتماعی پیش رو، بسیار خوب عمل می‌کنید. تصور کنید چه چیزی میگویید و چه کاری انجام می‌دهید، سپس این را به عنوان راهنمای خود قرار دهید. 

شکست‌های اجتماعی را به عنوان راهنماهایی در نظر بگیرید که از آن‌ها برای بهتر شدن درس گرفته‌اید. 

پیش از وارد شدن به موقعیت اجتماعی خاص، به موسیقی هیجان‌انگیز و انرژی‌بخش گوش دهید تا سرشار از انرژی و اعتمادبه‌نفس شوید. 

به چیزهایی که ممکن است مطابق میلتان پیش نرود فکر نکنید، فقط خود را وارد موقعیت اجتماعی کنید که نگران آن هستید. 

از خود بپرسید بدترین اتفاقی که ممکن است بیفتد چیست؟ در بیشتر موقعیت‌ها پاسخ این است که اتفاق خاصی نمی‌افتد. 

 

چگونه موفق باشیم

 

2- مثبت فکر کنید. اگر بتوانید برای شادی خود، بر خودتان تکیه کنید و نه دیگران، دیگر لازم نیست نگران این باشید که در هر موقعیت اجتماعی که ممکن است وارد شوید، اوقات بدی را سپری کنید. سعی کنید هنگامی که آماده قرارگیری در یک وضعیت اجتماعی می‌شوید که از آن دلهره دارید، افکار خود را مثبت نگه‌دارید. در مورد اتفاقات بدی که ممکن است بیفتد فکر نکنید، به جای این کار به چیزهایی فکر کنید که می‌تواند درست پیش برود. معمولاً واقعیت به این احتمال مثبت نزدیک تر است تا موقعیتی که خجالت‌زده می‌شوید و با نارضایتی آنجا را ترک می‌کنید. 

 

3- از دیگران درباره خودشان بپرسید. وقتی در یک موقعیت اجتماعی نمی‌دانید چه بگویید، تقریباً همیشه می‌توانید از فرد بخواهید درباره خودش صحبت کند. با انجام این کار نشان می‌دهید که به چیزهایی که او می‌گوید علاقه‌مندید و این گفتگو را فعال و جالب می‌کند. درحالی‌که به پاسخ فرد گوش می‌کنید می‌توانید با کلماتی مانند "اوهوم"، "درست است" و از این قبیل پاسخ‌ها او را تأیید کنید تا نشان دهید که به او گوش می‌کنید. 

اگر چه ممکن است کنجکاوی در جزئیات مسائل شخصی برایتان وسوسه کننده باشد، اما سعی کنید سؤالات خود را به تعارف و صحبت‌های معمول محدود کنید، مگر اینکه تا حدی با فرد آشنا شوید. مثلاً اگر غریبه‌ای را در مراسمی ملاقات کرده‌اید می‌توانید سؤال کنید "اهل کجا هستید" یا "چه رشته‌ای درس خواندید" و از سؤالات شخصی تر مانند درامد، روابط خانوادگی و از این قبیل سؤالات خودداری کنید.

 

4- در مورد چیزهایی که دوست دارید و دوست ندارید راحت باشید. وقتی در یک موقعیت اجتماعی قرار می‌گیرید نباید احساس کنید باید درباره خود دروغ بگویید تا شبیه دیگران باشید. مادامی که مؤدب و دوستانه برخورد می‌کنید، لازم نیست با هر چیزی که فرد می‌گوید موافق باشید. داشتن اعتمادبه‌نفس برای ابراز موافق نبودن با طرف مقابل به صورت مؤدبانه، نشان می‌دهد که شما تا چه حد به او احترام می‌گذارید. برعکس افرادی که دائماً با طرف مقابل موافق هستند باعث می‌شوند او فکر کند سعی دارند با این کار او را به خود جذب کنند. 

در واقع بحث‌ها و مخالفت‌های دوستانه، شما را وارد گفتگوی فعال و پرشوری می‌کند. فقط مطمئن شوید که با خوش‌رویی گفتگو کنید. هرگز برای اثبات حرف خود به روش‌های غیراخلاقی مانند توهین کردن پناه نبرید. به یاد داشته باشید که اگر نمی‌توانید با منطق خالص ثابت کنید حق با شماست، ممکن است حق با شما نباشد. 

 

5- بیش از حد از خود چیزی نگویید. اگر گفتگوی واقعاً خوبی با فرد داشته باشید ممکن است وسوسه شوید موضوعات جدی تر و مهم تری را مطرح کنید تا نظر او را درباره آن‌ها بدانید. تا زمانی که فرد را واقعاً نمی‌شناسید، در مقابل این تمایل مقاومت کنید. مطرح کردن موضوعات خیلی جدی یا هیجانی  با فردی که او را نمی‌شناسید ممکن است تعاملتان را ناخوشایند سازد یا موجب قطع گفتگو شود یا فرد را وادار به تغییر موضوع کند. در اینجا چند موضوعی که باید هنگام صحبت با فرد غریبه یا آشنای دور (غیر صمیمی) از مطرح کردن آن‌ها اجتناب کنید، آورده شده است:

مشکلات هیجانی که دارید

مشکلاتی که در روابط خود دارید 

خسارات یا ضایعات شخصی اخیر 

موضوعات مربوط به بیماری و ناراحتی مانند مرگ 

موضوعات نامناسب مانند شوخی یا لطیفه‌های  قبیح

 

چگونه موفق باشیم

 

6- به یاد داشته باشید با انسانی همانند خود صحبت می‌کنید. اگر نگران تعامل اجتماعی پیش رو هستید، به یاد بیاورید که هرچقدر هم که طرف مقابلتان هراس‌انگیز باشد، به هر حال انسانی است درست همانند شما! این فرد هم امیدها، آرزوها، ترس‌ها، و عیب‌های خود را دارد، پس فکر نکنید که او یک فرد کامل و بی‌نقص است. به خصوص از نظر توانایی‌های سخنوری، ممکن است فردی که می‌خواهید با او صحبت کنید، صحبت کننده خوبی باشد یا نباشد، بنابراین اگر گفتگوی شما خوب پیش نرفت ممکن است شما مقصر نباشید. 

به یاد داشته باشید هر قدر هم طرف مقابلتان هنگام گفتگو موقر و خونسرد به نظر برسد، باز هم فردی همانند شما و دیگران است. اگر فردی در نظر شما هراس‌انگیز است گاهی فکر کردن درباره او در مواردی که کارهایی همانند شما را انجام می‌دهد، مانند رفتن به فروشگاه برای خرید جوراب، خوردن چیپس و ذرت در حین تماشای تلویزیون، و از این قبیل موارد، ممکن است برای کاهش اضطرابتان مفید باشد. 

 

چگونه موفق باشیم

 

7- آرام باشید. در موقعیت‌های استرس زای اجتماعی، آرام بودن شاید سخت‌ترین کاری است که بتوانید انجام دهید، اما این یکی از هوشمندانه‌ترین تصمیمات شماست. با آرامش تقریباً همه چیز در مورد تعامل با دیگران راحت تر است. حس شوخ‌طبعی‌تان بهتر می‌شود، موضوعات گفتگو خود مطرح می‌شوند، فرد کمتر برایتان هراس‌انگیز می‌شود، و غیره. اگر برای پیدا کردن آرامش عادات یا روش‌های خاص خود را دارید، این کارها را پیش از این که در آن موقعیت اجتماعی استرس زا قرار بگیرد انجام دهید. 

هر فردی متفاوت است، اما برخی از روش‌های متداول می‌تواند به بیشتر مردم در آرامش پیدا کردن کمک کند، مثلاً بسیاری از افراد چند دقیقه مدیتیشن می‌کنند. برخی ورزش می‌کنند یا به موسیقی آرامش‌بخش گوش می‌دهند.  

 

چگونه موفق باشیم

 

زندگی عشقی خود را شروع کنید 

1- به صورت فعال به دنبال همسر و شریک زندگی مورد نظر خود بگردید. با منتظر ماندن نمی‌توانید فرد مورد علاقه خود را پیدا کنید. برای پیدا کردن همسر مورد نظر خود باید وارد دنیای پیرامون شوید و به جایی بروید یا فعالیت‌هایی را انجام دهید که بیشتر احتمال دارد فرد مورد نظر خود را آنجا بیابید. لازم نیست حتماً این کار را خودتان انجام دهید، می‌توانید از دوستان و آشنایان کمک بگیرید. 

 

2- رک و راست باشید. اگر به فردی علاقه‌مند شده‌اید مستقیماً قصد خود را به او بگویید و بگویید که می‌خواهید بیشتر با هم آشنا شوید. 

 

3- هرگز احساس ناامیدی نکنید. به هیچ‌چیزی زود دل‌بسته نشوید. هرگز فردی نباشید که نمی‌تواند پاسخ منفی را بپذیرد. اگر فردی نخواهد با شما زندگی کند اشکالی ندارد، این فرد نیز همانند شما حق دارد آزادانه تصمیم بگیرد .  

برای این که شنیدن پاسخ رد برایتان سخت و مأیوس‌کننده نباشد سعی کنید از نظر هیجانی و احساسی خود را آماده کنید و خیلی روی جواب مثبت حساب نکنید. به این صورت با شنیدن پاسخ منفی جا نمی‌خورید و زیاد برایتان سخت نیست. گزینه‌های دیگری نیز برای شما وجود دارد. 

 

چگونه موفق باشیم

 

4- همان طور باشید که دوست دارید. هنگام رفتن به مراسم یا هر جای دیگری که احتمالاً با دیگران ملاقات می‌کنید، در مورد ظاهر خود وسواس به خرج ندهید. اگرچه قطعاً باید به اصول بهداشت فردی و پاکیزگی توجه کنید، اما بقیه موارد در موقعیت‌های اجتماعی غیررسمی معمولاً بستگی به شما دارد. سعی کنید به شیوه‌ای لباس بپوشید که فکر می‌کنید خوب به نظر می‌رسید و اعتمادبه‌نفس دارید. اگر فکر می‌کنید جلوی آینه موقر، شیک و یا خوش‌مشرب به نظر می‌رسید، راحت تر می‌توانید در برخورد با دیگران با اعتماد ظاهر شوید. 

مهم‌ترین استثنا در این مورد موقعیت‌های رسمی و نیمه‌رسمی است. در برخی مراسم‌ها و موقعیت‌ها مانند عروسی باید تا حد مشخصی لباستان رسمی باشد. در این موقعیت‌ها اگر بیش از حد غیررسمی ظاهر شوید ممکن است دیگران احساس بی‌احترامی کنند، بنابراین اگر مطمئن نیستید با فردی در این زمینه صحبت کنید تا بدانید چه نوع لباسی باید بپوشید. 

 

5- بی‌ریا باشید. معمولاً مردم متوجه دروغ می‌شوند، بنابراین اگر نمی‌خواهید فرد مقابل شما را دروغ گو بداند، باید همیشه بی‌ریا باشید. از آن دسته افراد نباشید که با ستایش‌های تصنعی و غیر واقعی می‌خواهند دیگران را تحت تأثیر قرار دهند، یا خود را شخصی از خود راضی و گستاخی نشان می‌دهند. در نهایت شخصیت اصلی شما مشخص می‌شود، بنابراین بهتر است از ابتدا خودتان باشید تا مطمئن شوید طرف مقابل با شخصیت واقعی شما مشکلی ندارد. 

در روابط عاطفی صادق نبودن با فرد، بی‌احترامی به او محسوب می‌شود. از خود بپرسید اگر فردی فقط برای این که به من نزدیک و صمیمی شود، به من دروغ بگوید چه احساسی پیدا می‌کنم؟

 

چگونه موفق باشیم

 

هشدارها

دلسرد نشوید، می‌توانید با تلاش خود را بهتر کنید. 

فردی نباشید که بدون فکر از جمعیت پیروی می‌کند. خودتان باشید. این به این معنی است که کاری را تنها چون بقیه انجام می‌دهند، انجام ندهید.