کمک های اولیه در زمان غش کردن


تاریخ ارسال :

۲۹ تير ۱۳۹۳

کمک های اولیه در زمان غش کردن

ما در این مقاله اطلاعات خوبی در مورد غش‌کردن در اختیار شما قرار می‌دهیم.


غش کردن

غش کردن زمانی اتفاق می‌افتد که منبع خون مغز شما موقتاً ناکافی باشد، که این باعث می‌شود هوشیاریتان را از دست بدهید. این از دست دادن هوشیاری، معمولاً موقتی است.

ممکن است غش کردن هیچ اهمیت پزشکی نداشته باشد، و یا دلیلش یک بیماری جدی باشد. بنابراین تا وقتی‌که نشانه‌ها و علائم آن مشخص شود، غش کردن را یک مورد اورژانسی در نظر بگیرید. غش کردن‌های مکرر را با پزشکتان در میان بگذارید.

 

اگر احساس می‌کنید دارید از حال می‌روید

دراز بکشید یا بنشینید. برای اینکه احتمال غش کردن را کاهش دهید، سریع از جا بلند نشوید.

 

اگر می‌نشینید، سرتان را بین زانوهایتان قرار بدهید.

 

اگر شخص دیگری از حال رفت

او را به پشت بخوابانید. اگر نفس می‌کشد، پاهایش را از سطح قلبش (حدود 30 سانتی‌متر) بالاتر بیاورید تا خون دوباره به سمت مغز جریان پیدا کند. کمربند، یقه و دیگر لباس‌های این‌چنینی را بازکنید. برای کاهش احتمال دوباره از حال رفتن، او را سریعاً از جایش بلند نکنید. اگر پس از یک دقیقه هوشیاری اش را به دست نیاورد، با اورژانس تماس بگیرید.

 

بررسی کنید که راه تنفسش باز باشد. ببینید استفراغ نکرده باشد.

 

نشانه‌های گردش خون (تنفس، سرفه یا حرکت) او را بررسی کنید. در صورت وجود نداشتن این علائم، سی پی ار (احیای قلبی ریوی) را شروع کنید. با اورژانس تماس بگیرید. سی پی ار را تا زمانی که شخص به آن پاسخ دهد و یا کمک از راه برسد ادامه دهید.

 

اگر شخص در زمان به زمین افتادن مربوط به غش، صدمه دیده است، زخم‌ها، کبودی‌ها و بریدگی‌ها را درمان کنید. خونریزی را با فشار مستقیمِ محل کنترل کنید.