دانستنی های میوه


تاریخ ارسال :

۱۵ مرداد ۱۳۹۲

دانستنی های میوه

آشنایی با میوه ها، فواید و نحوه نگهداری آن‌ها.


نگهداری و مصرف میوه

همیشه سعی کنید میوه را روزانه تهیه کنید. اگر قصد دارید میوه ها را برای مدت طولانی نگهداری کنید آنها را نشسته در یخچال گذاشته و به مقدار مصرف روزانه ‏بشویید و مصرف کنید. از میوه هایی که له می شوند و یا رنگ انها برمی گردد ‏می توانید کمپوت، مربا، شربت و یا لواشگ درست کنید.

‏میوه ها را می توانید خشک کرده و در فصلی که در دسترس شما نیست از آن استفاده کنید به این ترتیب که میوه ها را ورقه ورقه کرده و روی پارچه نخی بچینید و ‏روی آن پارچه دیگری گذاشته و در حرارت مستقیم آفتاب قرار دهید. لازم به ذکر ‏است که میوه های خشک شده ویتامین ث خود را از دست می دهند. می توانید میوه ها را فریز هم بکنید به این صورت که آنها را شسته و در ظرف درداری بریزید و داخل فریزر قرار دهید.

‏میوه هایی مثل خیار را نشسته داخل قابلمه رویی بچینید و در یخچال بگذارید. می توانید خیارها را با اندکی روغن چرب کنید و در پارچه نخی بپیچید. 

‏میوه هایی مثل توت فرنگی، توت، شاه توت و ... را در آبکش یا سبد مناسبی ‏ریخته و در داخل یخچال بگذارید و به مقدار مصرف روزانه شسته و میل نمایید.

‏موز را در یخچال نگذارید بلکه آن را درکیسه پلاستیکی ریحته و در جای خنک آویزان نمایید. این کار باعث می شود که موزها له نشوند.

‏در فصل پاییز و زمستان میوه هایی مثل پرتقال و نارنگی و لیموشیرین را خارج از ‏یخچال بگذارید.

‏سعی کنید همیشه میوه را پوست گرفته و بعد میل کنید. اگر به پرزهای هلو‏حساس هستید می توانید آن را با اسکاچ ظرفشویی به طور ملایم شستشو دهید تا ‏پرزهای آن گرفته شود.‏

میوه های له شده را از میوه های سالم جدا کنید چون باعث خرابی میوه های دیگر ‏هم می شوند.