زندگی نامه تئودور شوان


تاریخ ارسال :

۳ ارديبهشت ۱۳۹۳

زندگی نامه تئودور شوان

تئودور شوان یک فیزیولوژیست آلمانی بود که به‌طور گسترده‌ای به عنوان پایه‌گذار بافت‌شناسی مدرن شناخته می‌شود. او نقشی حیاتی در ایجاد نظریه‌ی سلولی داشت.


مقدمه

تئودور شوان یک فیزیولوژیست آلمانی بود که به‌طور گسترده‌ای به عنوان پایه‌گذار بافت‌شناسی مدرن شناخته می‌شود. او نقشی حیاتی در ایجاد نظریه‌ی سلولی داشت و سلول‌ها را به عنوان واحد پایه ساختار بدنی حیوانات معرفی کرد.

 

دوران اولیه‌ی زندگی و تحصیلات

تئودور شوان در شهر نویس آلمان در سال 1810 متولد شد. پدر او زرگر بود. شوان در دوران کودکی علاقه به سرهم‌بندی وسایل مکانیکی داشت. او پزشکی را در دانشگاه‌های بن، وورتسبورگ و برلین مطالعه کرد.

 

مشارکت‌ها و دستاوردها

 

تئودور شوان

شوان تحصیلات خود را در سال 1834 کامل کرد و شغلی را در موزه‌ی آناتومی برلین قبول کرد. او در این زمان آنزیم گوارشی پپسین را کشف کرد. او همچنین در مورد تخمیر و حرکات ماهیچه‌ای نیز تحقیقاتی انجام داد و توانست کشف‌های مهمی انجام دهد. او به عنوان استاد کالبدشناسی ( تشریح ) دانشگاه لون، بلژیک در سال 1838 منصوب شد. شوان ساختار طبیعی مخمر را یافت و اصطلاح " متابولیزم " نیز توسط او ایجاد شده است.

شوان نظریه‌ی سلولی ماتیاس یاکوب اشلایدن را برای حیوانات در سال 1839 پیاده‌سازی کرد و نشان داد همه بافت‌های بالغ حیوانات از سلول‌های جنینی تشکیل شده است. شوان بعدها در سال 1848 به دانشگاه لیژ در بلژیک رفت و در آنجا به تدریس زیست‌شناسی و کالبدشناسی مشغول شد.

 

اواخر زندگی و مرگ

در دوران پایانی زندگی، شور و اشتیاق تئودور شوان به مسائل دینی بیشتر شد. او تا زمان مرگش در سال 1882 به مطالعه در مورد سلول‌ها ادامه داد. در زمان مرگ او 72 سال سن داشت.