۲۴ بهمن ۱۳۹۴

نکات قابل توجه قبل از ترک شغل فعلی

۲۴ بهمن ۱۳۹۴ 2275 بازدیدکننده 0 نظر
نکات قابل توجه قبل از ترک شغل فعلی در این مقاله می خوانید

حقوق بالاتر نباید تنها علت تغییر شغل شما باشد. قبل از گرفتن تصمیم نهایی برای تغییر در شغلتان باید مزایای شغل فعلی را برای خودتان ارزیابی کنید. ...

نکات قابل توجه قبل از ترک شغل فعلی

جلسات آموزشی و فرصت پیشرفت

تغییر شغل

قبل از تغییر شغل فکر کنید آیا شرکت جدید برای شما جلساتی آموزشی دارد که مهارت‌های شما را بالا می‌برد و یا محیطی آموزشی دارد که اجازه می‌دهد به‌عنوان فردی حرفه‌ای در آن رشد کرده و بر مهارت‌های زندگی خود بیفزایید.

 

فرهنگ شرکت

تغییر شغل

چند لحظه زمان گذاشته و فکر کنید آیا حس می‌کنید فرهنگ شرکت جدید برای شما مناسب نیست؟ اگر در محل کار فعلی خود راحت بوده و با جو آن مشکلی ندارید کمی بیشتر به گروه کاری‌تان فکر کنید، آیا واقعاً می‌خواهید از این کار بروید؟ فکر کردن به زمانی که در کنار همکاران خود گذرانده و روابط خوبی که داشته‌اید روحیه‌ی شما در محل کار را بالا می‌برد. زمانی که با همکاران خود راحت بوده و رابطه‌ی خوبی داشته باشید مطمئناً مؤثرتر خواهید بود.

تغییر فرهنگ محیط کار و ملحق شدن به همکارانی که با آن‌ها احساس راحتی ندارید می‌تواند یک انتقال سخت برای شما باشد. تنها اگر برای این شرایط آماده‌اید تغییر را شروع کنید.

 

زیرساخت و محیط شرکت

تغییر شغل

شاید این موضوع بی‌اهمیت به نظر برسد اما با کمی دقت متوجه می‌شوید چگونه روی عملکرد روزانه و بازدهی شما تفاوت ایجاد می‌کند. یک محیط کاری سالم و ابتکارات پیشنهادی خوب در کار، تناسب و بازده بالای شما را در درازمدت حفظ می‌کند.

 

آیا شرکتتان به شما اعتماد دارد؟

تغییر شغل

به میزان قدرت خود در سطح فعلیتان فکر کنید. آیا از استقلال خود در انجام کارها خیالتان راحت است و حس می‌کنید رییس و هم‌تیمی‌هایتان به شما اعتماد دارند؟ سازمانی که به شما امکان می‌دهد خودتان حرکت کرده و با رهبران گروه تعامل داشته باشید نشانی از اعتماد به شما درجایی است که قرار دارید. چقدر شما برای سازمان ارزش‌دارید و آیا آن را تشخیص داده و قدردانی می‌کنند؟ قبل از تغییر به این چیزها فکر کنید.

 

ارزیابی کارایی

تغییر شغل

به سیستم مدیریت کارایی سازمان دقت کنید. اغلب از الگویی پیروی می‌کنند که بر اساس قوانین رتبه‌بندی اجباری است. این یعنی موفقیت شما بستگی به خوب یا بد بودن همکارانتان در پروژه دارد. شرکت‌هایی که بررسی کارایی در آن بر اساس بازخورد مداوم بوده و صلاحیت و قدرت شما را بر اساس الگوی شایستگی ارزیابی می‌کنند روش بهتری برای رشد دارند.

در الگوی شایستگی سازمان باید اجازه دهد با یادگیری فرصت‌ها پیشرفت کنید.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040