۲۱ تير ۱۳۹۵

10 گام برای تصمیم گیری راحت

۲۱ تير ۱۳۹۵ 3055 بازدیدکننده 0 نظر
10 گام برای تصمیم گیری راحت در این مقاله می خوانید

تصمیمات بخشی از زندگی روزانه هستند. با این وجود زمانی که در تصمیم‌گیری به خود اعتماد کردید احساس بهتری خواهید داشت.شما حس می‌کنید زندگی خود را در کنترل گرفته‌اید. ...

10 گام برای تصمیم گیری راحت

گرفتن تصمیم اشتباه ایرادی ندارد

تصمیم گیری

افراد زیادی می‌ترسند که تصمیم اشتباهی بگیرند. گرفتن یک تصمیم صحیح با اعتمادبه‌نفس نیاز به تغییر روحیه و طرز فکر دارد. به عقب برنگردید و فکر نکنید که  ممکن است تصمیم اشتباهی گرفته‌اید. به جای آن به جلو نگاه کنید و سعی کنید در ادامه بهترین تصمیم را بگیرید.

 

تصمیمات خود را ثبت کنید

تصمیم گیری

برای داشتن اعتمادبه‌نفس در تصمیم‌گیری‌های خود تمامی تصمیم‌ها را بنویسید. به مرور زمان می‌بینید تصمیم‌های خوب زیادی گرفته‌اید. در غیر این صورت کمی بعد تنها تصمیماتی را به خاطر خواهید آورد که قبلاً گرفته‌اید و پشیمان شده‌اید. لیست تصمیم‌ها به شما کمک می‌کند تا برای خود یک چشم‌انداز متعادل در زندگی داشته باشید.

 

گذاشتن زمان برای تصمیم‌گیری

تصمیم گیری

تصمیم‌گیری نیاز به گذاشتن زمان و انرژی روحی زیادی دارد. افراد زیادی هستند که از همان لحظه‌ای که صبح ساعتشان زنگ می زند تا شب که سر روی بالشت می‌گذارند مشغله‌ی زیادی دارند. زمانی که ذهنتان مشغول است درست نمی‌توانید تصمیم‌های بزرگ بگیرید. اگر نیاز به یک تصمیم مهم دارید زمانی برای خودتان در برنامه‌ی کاری‌تان بگذارید. در آن هنگام موبایل و کامپیوتر خود را خاموش کرده و روی تصمیم خود تمرکز کنید.

 

تصمیم خود را بنویسید

تصمیم گیری

یک تکه بزرگ کاغذ برداشته و در بالای آن تصمیم‌های خود را بنویسید. این کار ساده به شما کمک می‌کند دیدگاه واضحی نسبت به تصمیم‌های خود پیدا کنید.

 

مزایا و معایب

تصمیم گیری

مزایا و معایب تصمیم خود را لیست کنید. سعی کنید نکات بیشتری را روی کاغذ بیاورید، حتی اگر برخی از آن‌ها کمی دور از ذهن بوده و احتمال کمی دارند.

 

تحقیق کنید

تصمیم گیری

اگر یک تصمیم‌گیری برای شما خیلی سخت است شاید علت نداشتن اطلاعات کافی برای گرفتن یک تصمیم آگاهانه است. در این موارد با تحقیق آنلاین، مشورت با دیگران و ...برای خود اطلاعات جمع کنید.

 

اهداف شما

مهارت های فردی

تصمیم‌ها به تنهایی و جداگانه گرفته نمی‌شوند. هر تصمیم می‌تواند روی بقیه‌ی زندگی شما اثرگذار باشد. به خودتان یادآوری کنید چه هدف‌هایی دارید: چه هدف‌های کوتاه مدت و چه بلندمدت. حتی برای تصمیمات دشوارتر، اگر به اهداف خود توجه داشته باشید تصمیم‌گیری برای شما ساده‌تر خواهد شد.

 

تصمیم خود را به دیگران بگویید

مهارت های فردی

درباره‌ی مزایا و معایب تصمیم خود با یک دوست یا اعضای خانواده‌ی خود صحبت کنید. علت این نیست که بخواهید آن‌ها برای شما تصمیم بگیرند بلکه گفتن تصمیم‌ها به دیگران کمک می‌کند آن‌ها را در ذهن خود ماندگار کنید. پس از تمام شدن توضیحات درباره‌ی تصمیم جدید احساس خواهید کرد به یک نتیجه‌گیری کلی رسیده‌اید.

 

تصمیمات عجولانه

مهارت های فردی

اگر فردی هستید که مرتباً تصمیم‌های عجولانه می‌گیرید بهتراست دوباره نگاهی به شماره‌ی سه لیست بیندازید. این گام شما را مجبور می‌کند کمی آرام تر بوده و قبل از هر کاری درباره‌ی تصمیم خود فکر کنید.

 

تمرین کنید

مهارت های فردی

هرچه بیشتر تصمیم‌گیری کنید راحت تر خواهید بود. با تصمیم‌های کوچک‌تر و ساده‌تر شروع کنید و به سمت تصمیم‌های سخت تر بروید.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040