۳ بهمن ۱۳۹۴

چگونه مهربانی را بیشتر وارد زندگی خود کنیم

۳ بهمن ۱۳۹۴ 3613 بازدیدکننده 0 نظر
چگونه مهربانی را بیشتر وارد زندگی خود کنیم در این مقاله می خوانید

مهربانی نباید برای شما تبدیل به یک وظیفه یا کاری خسته‌کننده شود. مهربانی راهی است که خوبی‌ها و سخاوت را به زندگی خود و دیگران وارد کنیم. ...

چگونه مهربانی را بیشتر وارد زندگی خود کنیم

لبخند بزنید

هرچقدر می‌توانید لبخند بزنید، نه‌تنها به دیگران بلکه به خودتان. به آینه نگاه کنید و لبخند بزنید. همیشه مراقب حالات چهره‌ی خود باشید. گاه روی موضوعی تمرکز کرده و فکر می‌کنید و متوجه نیستید که اخم‌کرده‌اید. خودتان را درگیر موضوعاتی کنید که باعث می‌شوند لبخند بزنید. لبخند زدن را می‌توانید در مقابل کودکان تمرین کنید. آن‌ها همیشه به لبخند شما پاسخ می‌دهند.

 

بخشنده باشید

سخاوت را نمی‌توان دست‌کم گرفت. همه‌ی ما وسایل زیادی داریم که برای ما دیگر قابل‌استفاده نیستند. سعی کنید مبلمان یا وسایل الکتریکی قدیمی خود را نفروشید. هیچ‌گاه با فروش آن‌ها پول زیادی به دست نخواهید آورد زیرا قدیمی و مستهلک‌شده‌اند. لباس‌ها، وسایل آشپزخانه و اسباب‌بازی‌های کودکتان  را به نیازمندان بدهید. افراد زیادی هستند که به این وسایل نیاز دارند. همچنین می‌توانید آن‌ها را به مؤسسات خیریه بدهید تا خودشان به افراد نیازمند برسانند.

 

کمک بگیرید

نسبت به دریافت کمک از دیگران حس خوبی داشته باشید. زمانی که شخصی به شما پیشنهاد کمک می‌دهد آن را بپذیرید. زمانی که فردی برای شما احساس نگرانی کرده و نصیحتتان می‌کند به حرف‌های او توجه کنید. به خودتان فرصت دهید تا پذیرای کمک‌های دیگران باشید زیرا برای شما منفعت دارد. این کار هم برای شما خوب است و هم برای فردی که کمکتان کرده است. زمانی که فردی به دیگران کمک می‌کند حس خوبی دارد بنابراین با پذیرش کمک از جانب دیگران شما باعث ارتقای چرخه‌ی مهربانی در جامعه شده‌اید.

 

صحبت کنید

از کلمات استفاده کنید. از قضاوت یا برخورد دیگران نترسید. گاهی ما اطلاعات ارزشمندی داریم که باید با دیگران به اشتراک بگذاریم. شاید در ابتدا اطلاعات ما مفید به نظر نرسد اما پس از کمی تفکر ممکن است به فرد مقابل کمک کند. از قدرت درک خود استفاده کرده و تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. هرچه بیشتر با دیگران درباره‌ی خودمان صحبت کنیم بیشتر ارتباطات با ارزش با آن‌ها برقرار می‌کنیم. صحبت با دیگران فرصتی است تا احساسات خود را به هم نزدیک کنید که این موضوع اصلی برای یکدلی است. تنها باید برخوردی دوستانه داشته باشید.

 

گوش دهید

همان‌قدر که صحبت می‌کنید باید ساکت هم باشید و به حرف‌های طرف مقابل گوش دهید. زمانی که فردی با شما حرف می‌زند تنها ساکت نباشید تا نوبت حرف زدن شما برسد. این گوش دادن نیست. گوش دادن واقعی یعنی بر اساس حرف فرد واکنش نشان دهید. اگر یاد بگیرید چگونه با دیگران صحبت کنید تا آخرین لحظه‌ی زندگی همیشه افرادی کنارتان هستند و همیشه اطلاعات دریافت می‌کنید.  

 

توجه کنید

نشان دادن علاقه‌ی واقعی و توجه کردن به دیگران کاری است که ما اغلب به‌طور سرسری از آن می‌گذریم. گاهی ما چنان غرق نیازهای خودمان می‌شویم که فراموش می‌کنیم به دیگران توجه نشان دهیم. این رفتار برای مراقبت از خودتان نیز لازم است خصوصاً زمانی که برای نداشتن یک فرد دلسوز آسیب‌دیده‌اید. اگر ما متوجه باشیم که توجه به دیگران در حقیقت توجه به خودمان است و بدانیم همه باهم در ارتباطیم می‌توانیم محبت بیشتری را به زندگی خود راه دهیم.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040