۳ ارديبهشت ۱۳۹۳

زندگی‌نامه ویلهلم ووت

۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ 2364 بازدیدکننده 0 نظر
زندگی‌نامه ویلهلم ووت در این مقاله می خوانید

منفی ویلهلم ووت یک روان‌شناس و فیزیولوژیست آلمانی بود، که به طور گسترده‌ای به عنوان پدرفیزیولوژی تجربی شناخته می‌شود.  ...

زندگی‌نامه ویلهلم ووت

 

مقدمه

منفی ویلهلم ووت یک روان‌شناس و فیزیولوژیست آلمانی بود، که به طور گسترده‌ای به عنوان پدرفیزیولوژی تجربی شناخته می‌شود. از ویلهلم ووت به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و مؤثرترین روان‌شناسان همه تاریخ نیز یاد می‌شود.

 

دوران اولیه زندگی و تحصیلات

ویلهلم ووت

ویلهلم ووت به تاریخ 16 اوت 1832،در شهر مانهایم، در بادن آلمان  متولد شد. او پسر کشیش کلیسای لوتران بود. ووت در دانشگاه هایدلبرگ در سال 1856 مدرک دکترای خود را گرفت. او همچنین به دانشگاه توبینگن در برلین رفت.

 

مشارکت‌ها و دستاوردها

ویلهلم ووت پس از تدریس فیزیولوژی در دانشگاه هایدلبرگ،  به عنوان دستیار به هرمان فون هلمهولتز پیوست. در طول این زمان او " کارهایی در نظریه‌ی ادراک حسی" را نوشت. به عنوان یکی از پیشگامان علم روانشناسی، ووت استفاده از روش‌های آزمایشی در روانشناسی را معرفی کرد. بنابراین نقش تجزیه و تحلیل منطقی را به حداقل رساند.

 

کارهای بیشتر در زمینه فیزیولوژی و روان‌شناسی

پس از اینکه بعد از هلمهولتز به سمت وی رسید، او به بررسی تجارب بلا فاصله هوشیاری پرداخت مانند حس‌ها، ایده‌ها و احساسات و کتاب " قوانین روانشناسی فیزیولوژیک " را نوشت. این کتاب امروزه نیز یکی از موثرترین کارهای تاریخ روانشناسی است. او همچنین مفاهیم اساسی مرتبط با درک ( درک آگاهانه ) و درون‌گرایی ( بررسی آگاهانه از تجربه‌ی آگاهانه ) را کشف کرد.

 

در طول زمان اشتغال به عنوان استاد دانشگاه لایپزیگ در سال 1879، ووت اولین آزمایشگاه روان‌شناسی را تأسیس کرد. او همچنین در سال 1881 اولین مجله‌ی روانشناسی با نام " مطالعات فلسفی " را منتشر کرد. برخی از کارهای بعدی او عبارت‌اند از " طرح طبقه‌ی روانشناسی " در سال 1896 و " روانشناسی عامیانه " در 1900 تا 1920.

 

اواخر زندگی و مرگ

ویلهلم ووت در 31 اوت 1920 در گراسباتن کشور آلمان و در سن 88 سالگی درگذشت.

 

 
 
 
منفی

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040