۸ آبان ۱۳۹۲

چگونه نشانه های زبان بدن را فهمیده و تفسیر کنیم

۸ آبان ۱۳۹۲ 4502 بازدیدکننده 2 نظر
چگونه نشانه های زبان بدن را فهمیده و تفسیر کنیم در این مقاله می خوانید

زبان بدن شامل حرکات و رفتارهایی است که دیگران در موقعیت های متفاوت از خود نشان می دهند با خواندن این مقاله شما با روش های شناخت آن آشنا خواهید شد. ...

چگونه نشانه های زبان بدن را فهمیده و تفسیر کنیم

مقدمه

زبان بدن یک مکالمه‌ی غیرشفاهی است که هر روزه در هر برخورد فردی با فرد دیگر انجام می‌شود. این کار شامل حرکات، طرز قرار گرفتن و ژست‌هایی است که شخص برای ارتباط با دیگران استفاده می‌کند.

زبان بدن پیغامی را که سعی در انتقال آن دارید به درستی منتقل می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد که 50 تا 100 درصد از پیام‌هایمان از زبان بدن منتقل می‌شوند. یک حرکت دست ساده می‌تواند 100 درصد چیزی را که شما می‌خواهید منتقل کند. کلمات و تن صدای شما 7 تا 10 درصد از پیغام را منتقل می‌کنند. توانایی شما برای ترجمه، تفسیر و درک زبان بدن شخص مقابل می‌تواند به معنی تفاوت میان ساختن یک حس خوب و یا بد باشد. فهمیدن و استفاده کردن از نشانه‌های زبان بدن برای موثر بودن، می‌تواند مهارت‌های ارتباطی شما در شغلتان را بالا ببرد. در زیر چند مثال از زبان بدن و معنای آن شرح داده شده است.

 

دستورالعمل ها

1. حالت دست به سینه. این حالت می‌تواند نشان‌دهنده‌ی حالت تدافعی و یا مخالفت باشد.

2. ارتباط چشمی.  به شخص خیلی خیره نشده و خیلی به اطراف نگاه نکنید. ارتباط چشمی خیلی طولانی باعث می‌شود شخص احساس راحتی نکند. نگاه‌های خیلی کوچک ممکن است نشانه‌ی تشویش و یا بی‌علاقگی شما باشد.

3. تکان دادن سر. به طور معمول، این حرکت نشانه‌ی موافقت و یا متوجه شدن است. اگرچه، حرکت زیاد سرمی تواند نشانه‌ی عصبانیت یا نگرانی باشد.

4. صاف کردن گلو. این کار ممکن است اشتباهاً به عنوان عدم اطمینان، مخالفت و یا نیرنگ تفسیر شود.

5. بی‌قراری. مراقب باشید. این کار ممکن است خستگی، بی‌حوصلگی و یا عصبانیت را نشان دهد.

6. حرکات دست. دست‌های باز نشان‌دهنده‌ی صمیمیت و احساس مفید بودن است. اما مشت گره شده اغلب نشان‌دهنده‌ی اضطراب یا عصبانیت است.

7. به آرامی مالیدن بینی. این کار ممکن است حس مخالفت، شک و یا دروغ‌گویی را منتقل کند.

8. هنگامی که دست‌ها پشت فرد قلاب شده‌اند ممکن است نشانه‌ی عصبانیت، ناامیدی و یا ترس باشد.

 

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040