۸ بهمن ۱۳۹۴

چگونه کودک خود را به مطالعه علاقه مند کنید

۸ بهمن ۱۳۹۴ 6207 بازدیدکننده 2 نظر
چگونه کودک خود را به مطالعه علاقه مند کنید در این مقاله می خوانید

این روزها با پیشرفت تکنولوژی کار دشواری است که توجه کودک خود را به مطالعه جلب کنید. اما تشویق آن‌ها به مطالعه اهمیت زیادی دارد. دقت داشته باشید هیچ‌وقت برای شروع دیر نیست. ...

چگونه کودک خود را به مطالعه علاقه مند کنید

زود شروع کنید

ایجاد علاقه به مطالعه در کودک

باید در شش‌ماهگی کودک شروع کنید. زمانی که کودکتان می‌تواند بنشیند او را در آغوش گرفته و کتاب‌های تصویری برای او تهیه کنید. کودک شما به‌سرعت جذب تصاویر رنگی کتاب خواهد شد و قدرت درک او نیز بالا می‌رود. با ادامه‌ی این روند می‌توانید در سنین بالاتر برای او داستان‌های کوتاه بخوانید و علاقه به مطالعه را در وجود او شکل دهید.

 

خودتان بخوانید

ایجاد علاقه به مطالعه در کودک

به یاد داشته باشید کودکان همیشه رفتار شما را تقلید می‌کنند. بنابراین اجازه دهید کودکتان ببیند که شما مطالعه می‌کنید، حتی یک روزنامه. در حقیقت شما باید روزنامه را در کنار خانواده بخوانید و در مورد برخی موضوعات مناسب آن با کودکان خود بحث کنید.

 

کتاب بخرید و در مجلات کودک اشتراک بگیرید

ایجاد علاقه به مطالعه در کودک

تنوع مجلات کودک برای ایجاد این عادت در کودکان عالی است. این مجلات پازل‌ها و سرگرمی‌های زیادی دارند. همچنین مجلات دارای داستان‌های تصویری آسانی هستند که کوتاه بوده و برای کودکی که تازه شروع به خواندن کرده است ساده می‌باشند.

 

کتاب می‌تواند هدیه‌ای عالی باشد

ایجاد علاقه به مطالعه در کودک

تولد کودک شماست یا هر جشن دیگری، کتاب‌ها هدیه‌ای سرگرم‌کننده و جالب هستند. شما با این کار کودک را تشویق به مطالعه‌ی بیشتر خواهید کرد. همچنین کتاب به‌عنوان جایزه‌ای برای موفقیت‌های کودک عالی است و می‌تواند اعتمادبه‌نفس کودک را به‌نوعی افزایش دهد.

 

فضایی دوستانه برای مطالعه در خانه ایجاد کنید

دیدن تلویزیون را محدود کنید. اجازه دهید کودک شما زمانی برای مطالعه داشته باشد. او را تشویق به بازی کلمات، بازی‌های تلفظ و ... کنید. در تعطیلات یا مسافرت‌ها نیز با آن‌ها بازی کنید و این فعالیتی عالی برای خانواده است. با هربار بازی کودک شما با لغات جدید و متفاوتی آشنا می‌شود.

 

صحبت‌هایی مناسب درباره‌ی کتاب‌ها داشته باشید

ایجاد علاقه به مطالعه در کودک

از کودک خود درباره‌ی اوقات او در کتابخانه سؤال کنید و آن‌ها با هیجان زیاد تجربیات خود را با شما به اشتراک می‌گذارند. تجربیات خود در مطالعه را به کودکتان بگویید، در مورد کتاب‌ها و نویسندگان موردعلاقه‌ی خودتان. اگر کتاب‌های قدیمی خود را نگه‌داشته‌اید آن‌ها را در سن مناسب به کودک خود بدهید.

 

مطالب دیگری که ممکن است بپسندید

نظر کاربران

    شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر بدهید.

    کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این مطلب دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.


    نام :
    ایمیل:
    متن مورد نظر:

    عضویت در خبرنامه wiki5040